- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Beta Auto Club Revolutiona - Multiplayer utrke, a moguć i Single Player Time Trial, ima masu auta, masu poboljšanja... a i da se lijepo driftati
Grafika je iznadprosječna za Online igre, malo bug uploader shebe slike, bolje to izgleda 8/10, upravljivost je 9/10, fizika 8-8.5/10, ekipa 10/10, još nisam naletio na nekoga lapana koji se tuče u utrkama, sve je fair play
Da se sredit... RGB?
Ali mi ne izgleda baš najbolje... pari slina.
Da se sredit... RGB?
Ali mi ne izgleda baš najbolje... pari slina.
Nemam pojma, to je iz GT5, boje su uzete sa Toyota FT86 Sports Concept. Inače, igra ne koristi RGB sustav za odabir boja, već samo gotove iteme.
Forum ubije Full HD sliku iz nekog razloga.
Nemam pojma, to je iz GT5, boje su uzete sa Toyota FT86 Sports Concept. Inače, igra ne koristi RGB sustav za odabir boja, već samo gotove iteme.
Forum ubije Full HD sliku iz nekog razloga.
Eto nista onda .. ovdje može bilo koja boja iz RGB spektra - Gloss, Metallic, Pearlescent, Matte i Gradient uskoro...
U vezi smanjivanja slika od strane foruma stavite slike u PNG format, puno se bolje ponaša, ili sami smanjite sliku na ~1000 x ***px
BRUM BRUM
C.A.R.S. ?????
da nije OT, level sam 39 a tek krenuo dalje sa glavnim questom
Ne, rekao bih rFactor, ali ono.... Vitua_LM staze, Endurance Serise Mod, DRM Revival Mod....
"spamo" samo 3 puta,jer mozda neko ima zelju samo DLC pogledat ili samo sad ovaj QUBE i trine 2 ;
Može par riječi o ovom Cubeu, izgleda zanimljivo?
BC2 :) 11.12 driveri i igra radi bolje :) max detalji 4x AA :)
-BF2 valjda.Sorry za
BC2 :) 11.12 driveri i igra radi bolje :) max detalji 4x AA :)
Bad Company 2 ! Sory za