To bi trebao biti reket?
Recesija je pa se reketi rade na pola
To bi trebao biti reket?
Recesija je pa se reketi rade na pola
Trenutno igram neke nove igre s prijateljima iz razreda, imam 5 pobjeda i 2 poraza (uhvatilo nas je neko ludilo) i ponosno sam prvi na rang listi.
Probajte i vi.
Čekaj... u prvoj slici si bio crni? I nisi znao matirat ga?
sta oces pa ja ni neznam igrat sah i ne kuzim uopce kako sta gdje...mozda ni covjek nezna najbolje igrat
sta oces pa ja ni neznam igrat sah i ne kuzim uopce kako sta gdje...mozda ni covjek nezna najbolje igrat
Ali on sam kaže da zna... a protivnik mu ima samo kralja?
Mentalist, ako ne znaš nemoj se sramit već ćemo ti mi pokazat kako...
Bez truda u 6 ali moze se sigurno i manje samo mi se ne da mislit
1. ... Rf4
2. Kc5 Qe4
3. Kd6 Rf5
4. Kc7 Rf6
5. Kd8 Rf7
6. Kc8 Qe8+
Doduse bijeli je trebao predat, nije ni imao sanse.
Bez truda u 6 ali moze se sigurno i manje samo mi se ne da mislit
1. ... Rf4
2. Kc5 Qe4
3. Kd6 Rf5
4. Kc7 Rf6
5. Kd8 Rf7
6. Kc8 Qe8+
Doduse bijeli je trebao predat, nije ni imao sanse.
Istina... Mentalistu su bili dovoljni samo kralj i kula da pobijedi, imao je i viška figura... ne shvaćam u čemu je bio problem
Mat protivnika koji ima jednu figuru moze se izvrsiti u pedeset poteza, u suprotnom je remi.
Mat protivnika koji ima jednu figuru moze se izvrsiti u pedeset poteza, u suprotnom je remi.
Ammmm... I'm sorry but I don't see your point, jedino pitanje je bilo zašto ga nisi matirao? (ne vjerujem da ti treba pedeset poteza)
Mislim da griješiš
E, s ovim reketom bi bio čisti gušt loviti muhe...
Mislim da griješiš
haha ne muhe nego sismise
čemu ovoliki offtopic uključujući i ovaj moj post??Više slika ljudi!
Mislim da griješiš
Je bilo bi dobro lovit muhe, a i naši bi tenisači bili bolji da imaju takav reket lol.
Evo od mene iz Gran Turisma 5, nisam jaako dugo postao.
neke slike su kao uzivo!
Mix Mirors Edge, L4D2, FC, ARMA
Tonovi boja, i sam stil u ME su toliko pohvalno drugačiji da je to zapanjujuće.
Mix Mirors Edge, L4D2, FC, ARMA
Tonovi boja, i sam stil u ME su toliko pohvalno drugačiji da je to zapanjujuće.
Miror Edge mi strašno dobro izgleda, nikad ga nisam zaigrao jer sam čuo da zna jako frustrirat. Jel dobra igra?
Miror Edge mi strašno dobro izgleda, nikad ga nisam zaigrao jer sam čuo da zna jako frustrirat. Jel dobra igra?
Nakon 2-3 sata igranja odustao i obrisao igru sa Steama, previše me je frustrirala i preteška za moj ukus, vratio sam se FPS-ima i simulacijama (Black Shark).
Igrao sam je oko 2 sata, nije frustrirala (jest, doduse, zbog elevator bug-a).
Igra je dobra i nekako posebna, napravljena je da se ne napucavaš nego da bježiš, a pošto bježiš ja sam je protrčao u 3 i pol sata.
jos pitas jel dobra? xD ma po meni nema najbolje! i ja sam je nisam (kod kuce) zaigro jer mi komp stari! (trenutno sam u sakupljanju dobrotvornih nagrada) pa da kupim novi!
igro kod bratica na postavkama sve HIGH radilo je savrseno! a tek igra? suze ti poteku!
Driver San Francisco, F1 2011
Svaka cast na uploadanju tolko ss-eva, ja nebi imo zivaca :D
Driver San Francisco, F1 2011
Svaka cast na uploadanju tolko ss-eva, ja nebi imo zivaca :D
dobra brzina + sto sam stavio SSove pa igrao
evo jos malo.. ne da mi se birat koji je bolji a koji losiji
aha otkrio sam kako rjesiti grafiku (AA)
odete u Documents > Ubisoft > Driver SF > graphics.ini i pod AA stavite 16, 24 ili koliko AA vec zelite
EDIT: moze samo 0 i 1... ali bar funkcionira.. donekle