- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
R.U.S.E.
kakva je igra??
R.U.S.E.
kakva je igra??
Ma igra je odlicna. Stvarno vrijedi igranja, ja se vec 2 dana nikako odlijepit od nje.
Hoće li RUSE izaći za pc? Koliko sam mogao vidjeti, na xboxu je za sada..
Hoće li RUSE izaći za pc? Koliko sam mogao vidjeti, na xboxu je za sada..
Odlično
... i 305
Kakva je 3. sezona u odnosu na prve dvije? Njih sam prošao i predobre su mi. Tu sam probao 1. epizodu i nije mi baš sjela, no možda sam prerano odustao.
Sistem upravljanja i dijaloga je promijenjen i malo je mračnija od prijethodnika ali je po meni humor bolji nego ranije. I grafika je dosta bolja u odnosu na ranije. Sve u svemu odlična je pogotovo zadnje 2 epizode.
Jooj, sada se preko ljeta nakupilo oko cca 1200 skrinova, ko ce to sve pogledat, onda nesto pobrisat, pa samo vrh vrhova ostavit? Izgleda da cu ja morati.
Jooj, sada se preko ljeta nakupilo oko cca 1200 skrinova, ko ce to sve pogledat, onda nesto pobrisat, pa samo vrh vrhova ostavit? Izgleda da cu ja morati.
Tarankula nema problema takve prirode.
Procurio demo PES-a 2011, kao što vidite fenomenalno izgleda!
Iss Pro Evolution 2 za psx, legendarna igra ^^
Lol, oni koji su popušili bazu dali TDove.
pes 2 mi je jedna od najdražih igara svih vremena...
Evo konačno izašao demo PES 11, ovaj put se ne zaj*bavam.
Šteta što se u ovim novim nogometnim igricama nemože istuci golman ka u onim starima
Definitivno jedan od najlijepših i najbržih automobila u igri...zna li možda netko koji auto (u stvarnosti) predstavlja?
Nemam pojma koja je igra, ali ovo mi liči na Austin Healy 100 iz 50-ih.
Mafia II
Radnja se odvija sredinom 20. stoljeća, od 1943. do 1951.
Par ss-ova iz Assassins Creed 2 sorry ako ikome ista spoilam :)
nemas sta spoilati ovo je sve s pocetka :)
Par ss-ova iz Assassins Creed 2 sorry ako ikome ista spoilam :)
nemas sta spoilati ovo je sve s pocetka :)
To sam i ja htio komentirati, jos ni nemas oklop, vecinom skaces, kolko se sjecam (a nesjecam se bas najbolje). :D
Definitivno jedan od najlijepših i najbržih automobila u igri...zna li možda netko koji auto (u stvarnosti) predstavlja?
Doista je to taj auto...pogledao sam dosta videa na jubitubi i mogu reći da je auto predobar..Kako u igri, tako i u stvarnosti...