Novi sam se radi već dugo, a ovo je samo ispunjavanje želja ljubitelja tog serijala.
Osim toga, rade na vojnom simulatoru.
Ta igra je otkazana prije puno vremena.
Novi sam se radi već dugo, a ovo je samo ispunjavanje želja ljubitelja tog serijala.
Osim toga, rade na vojnom simulatoru.
Jebiga, nisam znao. Jer nigdje zivo na netu nisam uspio pronaci informacije o tome.
To je triba biti serious sam 3 jer akav je to vojni simulator di cudovista od 40 metara ubijaju ljude?
A gdje ti vidiš na slikama čudovišta? Ja vidim samo sve ključne stvari za vojni simulator.
To je trabao biti ss3.
Slike su jos od 2007.
Amnesia: The Dark Descent par screena, znam da ne govore puno, al atmosfera je tu broj 1.
Jel valja sta ovo? Atmosfera kazes valja, jel strasna igra, napeta? Govori!
Još kako, najmanje kao Penumbra. Došao sam do jednog dijela gdje nešto lupa na vrata i dalje se ne usudim . Fora je dio u nekoj knjižnici. Čim uzmete ključ čujete kako čudovište dolazi. Zatvorim se u ormar i čekam u mraku, onako vani pucketa stari drveni pod. Vi neznate što je vani, a bome se niti ne usudite proviriti. Tu je još i glazbena podloga koja je nenametljiva, već u pravim trenucima potencira strah.
EDIT: Htio sam vam uzeti screen od neprijatelja, ali se pojavio na par sekundi, a tako sam se usro da mi je prst bio na F10, no nisam uspio pritisnuti...
Sto je najgore nemozes ih ubiti nego samo trci glavom bez obzira.
To je to.
TU zbog svih slika ali pogotovo ova zadnja
To je to.
samo da znate na screenovima ima dosta spoilea cak i slika shadow brokera ko nije igro metar dalje
iman jednu iz mafia 2 di sam pribia jednog crnca ali komentar ispod slike je rasistički D:
ali slike nema
btw nisan ga probija bzv već je takva misija , rasisti iz 2k ....
EDIT: Zašto TD?
For the lulz :D
malo sam roko CoD4 :D
EDIT: Zašto TD?
Jer to i nije baš neki dobar K/D ratio.
Evo naprimjer ovo je dobar score.
da i također kakav je ono isus mater u pozadini?
EDIT: nest mi nece da prebaci slike...
postoji li BUG server za cod 4 ili BUG clan mozda?
"Efekti vode su zapanjujuće realistični" - Toliko da bih prije rekao da je to neki parket nego voda.
To je bio sarkazam :P Meni više liči na beton nego parket..