Konzole vs PC - Platformska bitka

poruka: 1.088
|
čitano: 323.770
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ma o kakvoj vi grafici pričate? Pa grafika konzole nije ni do koljena grafici PC-a. I ne samo to, nego konzole imaju užasne framerate droppove(a očekivao bi da će se igra bar dobro vrtit kad je grafika loša). I stvarno ne znam šta dramatizirate sa tim spikama:"Za 6 mjeseci ćeš morati kupiti hrpu novih komponenata za PC jer će ti igre počet stvarat probleme." -Dobro znate da to nije tako(izuzev nekih igara(ko GTA IV) koje su loše optimizirane(ali se i u njima mogu detalji sniziti, a neće izgledati lošije nego na konzoli). I kako to da igre na PC-u izgledaju sve lošije(netko je to rekao u ovoj temi prije)? Grafika za konzole je ta koja ne napreduje zbog lošeg i zastarjelog grafičkog procesora(zbog kojeg su teksture u knozolaškim igrama odurne). Grafika na PC-u napreduje jer nisu još iskorištene sve mogućnosti modernih grafičkih kartica pa se može unapređivati(i nemojte reći da se za 6 mjeseci neće moći igrati jer od 2007. tko je mogao igrati Crysis barem na high mogao je i ostale igre do danas bez problema igrati(čak i da nije mogao na "MAX" opet su igre ljepše izgledale nego na konzoli)).

Ja ne govorim da konzole nisu dobre i priznajem da je gušt baciti se u fotelju, upaliti konzolu, igrati i ne misliti na išta drugo, ali je moj izbor PC baš zbog te svoje promjenjivostii i upgradeability-a. A i ne mogu podnijeti onakvu grafiku na konzolama(mnogo lošiju od PC-eve) i još ima te framerate droppove.

I više volim tipkovnicu i miš za igre koje igram(da znam da se mogu tipkovnica i miš priključiti na konzolu, ali se isto tako gamepad može priključiti na PC pa...)

Ali i cijela ova tema je besmislena jer je Danny_HR svakog sa drukčijim mišljenjem odmah otpisivao(služeći se argumentima poput:"Razumnom čovjeku je to razumno") tvrdeći da su argumenti te osobe "žalosni". Također, zbog nekog razloga iz teme je isključen MMO(valjda da se osigura da će konzole bit u prednosti). 

If you were my husband I'd give you poison; If you were my wife I'd drink it.
Moj PC  
8 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja nisam nikad imao konzolu, niti mislim da ću kupovat konzolu. I zato ne pljujem po njoj. Meni je PC dovoljan za ono što mi treba. Ali me smeta što sve više i više, ekipa koja ima konzole, pljuju po PC-u, i misle da su konzole bez ikakve greške, te da nemaju mana itd. Nemam ništa protiv konzola, a možda bi mi se i svidjela, ali za sada me ne privlači.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 17:23 (Joe Cavallo).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Konzole vs PC - Platformska bitka
calypso kaže...

Ma o kakvoj vi grafici pričate? Pa grafika konzole nije ni do koljena grafici PC-a. I ne samo to, nego konzole imaju užasne framerate droppove(a očekivao bi da će se igra bar dobro vrtit kad je grafika loša). I stvarno ne znam šta dramatizirate sa tim spikama:"Za 6 mjeseci ćeš morati kupiti hrpu novih komponenata za PC jer će ti igre počet stvarat probleme." -Dobro znate da to nije tako(izuzev nekih igara(ko GTA IV) koje su loše optimizirane(ali se i u njima mogu detalji sniziti, a neće izgledati lošije nego na konzoli). I kako to da igre na PC-u izgledaju sve lošije(netko je to rekao u ovoj temi prije)? Grafika za konzole je ta koja ne napreduje zbog lošeg i zastarjelog grafičkog procesora(zbog kojeg su teksture u knozolaškim igrama odurne). Grafika na PC-u napreduje jer nisu još iskorištene sve mogućnosti modernih grafičkih kartica pa se može unapređivati(i nemojte reći da se za 6 mjeseci neće moći igrati jer od 2007. tko je mogao igrati Crysis barem na high mogao je i ostale igre do danas bez problema igrati(čak i da nije mogao na "MAX" opet su igre ljepše izgledale nego na konzoli)).

Ja ne govorim da konzole nisu dobre i priznajem da je gušt baciti se u fotelju, upaliti konzolu, igrati i ne misliti na išta drugo, ali je moj izbor PC baš zbog te svoje promjenjivostii i upgradeability-a. A i ne mogu podnijeti onakvu grafiku na konzolama(mnogo lošiju od PC-eve) i još ima te framerate droppove.

I više volim tipkovnicu i miš za igre koje igram(da znam da se mogu tipkovnica i miš priključiti na konzolu, ali se isto tako gamepad može priključiti na PC pa...)

Ali i cijela ova tema je besmislena jer je Danny_HR svakog sa drukčijim mišljenjem odmah otpisivao(služeći se argumentima poput:"Razumnom čovjeku je to razumno") tvrdeći da su argumenti te osobe "žalosni". Također, zbog nekog razloga iz teme je isključen MMO(valjda da se osigura da će konzole bit u prednosti). 

kakve odurne texture stvarno neznas o cem pricas

gle ja tu nevidim ni jednu razmrljanu texturu 

isto tako i gran tusrimo 5 koji ima predivnu grafiku

kad ce jedna voznja za pc imat takvu grafiku i da ce se moc pokrenut na kompu od 2500kn 

prodajem pozivnice za partis
16 godina

Treba napomenuti da bolje teksture i veci broj poligona nije jedina stvar koja je bolja na PCu. Fizika!

Fizika na konzolama nije ni do koljena PCu.

- Psiho246
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Treba napomenuti da bolje teksture i veci broj poligona nije jedina stvar koja je bolja na PCu. Fizika!

Fizika na konzolama nije ni do koljena PCu.

pa bas i ne red faction je isti na konzolama ko i na pc-u a to puno govori

16 godina

Ne, MMO je isključen jer ga na konzolama nema i jasno je kao dan da je to prednost PC-a.

Nikoga nisam otpisao u startu i sa svakime razmjenjujem komentare na sasvim pristojnoj razini.

Frame dropova na konzoli nema. I lol, grafika na konzolama nije mnogo lošija. Ne znam od kuda ti to. hah.

Ovo da na PC-u izgleda lošije nisi shvatio.
Dakle, 2005 kupiš komp i konzolu.
Idućih godina dolaze za PC zahtjevnije igre koje izgledaju sve lošije i lošije na tom PC-u iz 2005. Dok iste te igre, na konzoli iz 2005. izgledaju sve bolje i bolje.
To sam napisao.

Poanta u ovome nije bila pljuvati PC, što nisam ni radio jer bi time pljuvao sebe, jer sam i sam prvenstveno pc gamer.
Poanta je bila pokazati ljudima da žive u zabludi (bar većina) i da u startu otpisuju nešto o čemu ne znaju.

A svojim si postom pokazao da malo znaš o konzolama. Budući da grafika za konzole napreduje, baš kao i na računalu. Sve što napreduje na računalu napreduje i na konzoli.

A mogućnost uništavanja okoline? To sam na PC vidio u Crysisu koji je u svoje vrijeme trebao mašinu koju su samo entuzijasti imali.

A konzolica iz 2005. ima potpuno uništavanje okoliša u BF Bad company i BF 1943. Enough said.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 17:30 (Danny_HR).
16 godina
moderator
hrvatskafarkasevec kaže...

kad ce jedna voznja za pc imat takvu grafiku i da ce se moc pokrenut na kompu od 2500kn 

Pa nemožeš znat kakva je igra iz videa,moraš probat da bi mogao reč kakva je grafika i texture.

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
15 godina
protjeran

A konzolica iz 2005. ima potpuno uništavanje okoliša u BF Bad company i BF 1943. Enough said.

uuu da tocno sad si me sjetio bad company kad sam ga vidio kod frenda bio sam ocaran u unistavanju je za tu igru crysis mala beba 

budimo realni u crysisu se mogu samo drva i to ne sva samo neko takno sibje, palme i one limene kucice rusit nista vise

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 17:37 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
protjeran
pirat kaže...

Pa nemožeš znat kakva je igra iz videa,moraš probat da bi mogao reč kakva je grafika i texture.

kako ne pa vidis da su kristalno jasne teksture a i igrao sam gran turismo pa mogu potvrdit da takvu grafiku jos nisam vidio na kompu (istina da je za auto utrke lakse napravit bolju grafiku)

edit:ispricavam se zbog duplog

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 17:36 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
moderator

kako ne pa vidis da su kristalno jasne teksture a i igrao sam gran turismo pa mogu potvrdit da takvu grafiku jos nisam vidio na kompu (istina da je za auto utrke lakse napravit bolju grafiku)

To je drugo kad probaš,a drugo je kad gledaš video.(proširi na full screen taj svoj video pa češ vidjet o čemu pričam)

15 godina
protjeran
pirat kaže...

To je drugo kad probaš,a drugo je kad gledaš video.(proširi na full screen taj svoj video pa češ vidjet o čemu pričam)

pa to nije do igre nego do ytuba,a video sam stavio da ovaj talent vidi da mogu bit kvalitetne teksture na konzoli

16 godina
moderator
pirat kaže...

pa to nije do igre nego do ytuba,a video sam stavio da ovaj talent vidi da mogu bit kvalitetne teksture na konzoli

Pa normalno da mogu biti i jesu kvalitetne ali to on kroz taj video nemože vidjet mora probat.

15 godina
protjeran
pirat kaže...
pirat kaže...

Pa normalno da mogu biti i jesu kvalitetne ali to on kroz taj video nemože vidjet mora probat.

aha da sry nekaj sam si drugo zamislio

15 godina

E  a što je sa fizikom half life-a,far cry 2,i uostalom opet pričate gluposti u vezi crysisa.Ja sam prije 2 godine dao 6000kn za komp i vrtio ga na max(odnosno high za dx9)i vrtio je bez beda.Znači nikakav entuzijast i 10k kn komp....i opet koja ima onda igra na konzoli gdje imate fiziku u multiplayeru? Crysis wars opet tu donosi bod za pc.A što se tiče grafike u trkama, to nije ništa posebno(barem meni)jer ja kad vozim 300 na sat ne gledam kako lijepo izgleda drveće sa strane ili kako je detaljan pijesak...a nemožete se ni približit ni ništa stime samo gledat, a zatim pogledajte igru tipa stalker di vidite kako trava ima svoju sjenu i vidite kako se njiše kako vjetar puše i slično(al to nije ko u trkama nešto što "usput" vidite nego se krećete po njoj.

.Konzole kako je neko rekao odlične za casual gamere-ono zavalit se u fotelju i odmarat. Al za mene bi to bilo gubljenje vremena jer ja kad se igram, želim izazov nešto što će me tjerat da idem dalje.Više će me tjerat manje sadržaja koji teže prođeš nego ogromna gomila koja je lagana, zato mi sve trke i dosade jer imaju milijun staza i sve više-manje relativno lagane...a opet komp bi imao u kući ovak i onak i bez njega nemogu a ako bi sad htio preć na konzolu trebalo bi mi onda nekih 6000kn da kupim konzolu,monitor/TV i da kupim neke igre.Po meni neisplativo samo za igranje jer nakraju je to jedino što mogu a ako uzmem komp za te pare mogu puno više od toga i to je ono omjer uloženo/dobiveno za 6000kn dobijete super pc skojim mogu sve a za 6000kn  dobijem ps3/xbox i TV koji služi samo za igranje-meni neisplativoNeodlučan

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stoja kaže...

E  a što je sa fizikom half life-a,far cry 2,i uostalom opet pričate gluposti u vezi crysisa.Ja sam prije 2 godine dao 6000kn za komp i vrtio ga na max(odnosno high za dx9)i vrtio je bez beda.Znači nikakav entuzijast i 10k kn komp....i opet koja ima onda igra na konzoli gdje imate fiziku u multiplayeru? Crysis wars opet tu donosi bod za pc.A što se tiče grafike u trkama, to nije ništa posebno(barem meni)jer ja kad vozim 300 na sat ne gledam kako lijepo izgleda drveće sa strane ili kako je detaljan pijesak...a nemožete se ni približit ni ništa stime samo gledat, a zatim pogledajte igru tipa stalker di vidite kako trava ima svoju sjenu i vidite kako se njiše kako vjetar puše i slično(al to nije ko u trkama nešto što "usput" vidite nego se krećete po njoj.

.Konzole kako je neko rekao odlične za casual gamere-ono zavalit se u fotelju i odmarat. Al za mene bi to bilo gubljenje vremena jer ja kad se igram, želim izazov nešto što će me tjerat da idem dalje.Više će me tjerat manje sadržaja koji teže prođeš nego ogromna gomila koja je lagana, zato mi sve trke i dosade jer imaju milijun staza i sve više-manje relativno lagane...a opet komp bi imao u kući ovak i onak i bez njega nemogu a ako bi sad htio preć na konzolu trebalo bi mi onda nekih 6000kn da kupim konzolu,monitor/TV i da kupim neke igre.Po meni neisplativo samo za igranje jer nakraju je to jedino što mogu a ako uzmem komp za te pare mogu puno više od toga i to je ono omjer uloženo/dobiveno za 6000kn dobijete super pc skojim mogu sve a za 6000kn  dobijem ps3/xbox i TV koji služi samo za igranje-meni neisplativoNeodlučan

ja sam stavio te igre jer ja takve najvise i igram ,a meni se cini isplativo jer ja kaj radim na kompu 

1.igram

2.slusam muziku

3.surfam

sve moguce na konzolama

meni komp ne sluzi za nista drugo i bio sam glup kaj sam ga kupovo mogo sam uzet konzolu i bit bez brige a ne sad ak ocu igra nove igre koje ce doc (mislim na dx11 igre) morat cu kupovat novu grafu to je negdje 1100kn najmanje i jos 1000 za neki posteni quad jer sve nove igre ce podrzavat quadove i sa vremenom bit ce ju neophodni

16 godina
Stoja kaže...

Konzole kako je neko rekao odlične za casual gamere-ono zavalit se u fotelju i odmarat. Al za mene bi to bilo gubljenje vremena jer ja kad se igram, želim izazov nešto što će me tjerat da idem dalje.

pa igre na konzolama su puno teže i izazovnije nego na PCu. na PCu su sve kratke i jednostavne i kad ih se jednom pređe možeš ih bacit. gran turismo 2 sam jedno 10 puta odigro cijelog gran turismo 4 par puta, metal gear po par puta svaki nastavak i uvjek su zanimljivi dok na PCu završiš jednom i to je to. ako igraš drugi put bude sve potpuno isto, čast izuzetcima.

15 godina
protjeran
dejo6 kaže...
Stoja kaže...

Konzole kako je neko rekao odlične za casual gamere-ono zavalit se u fotelju i odmarat. Al za mene bi to bilo gubljenje vremena jer ja kad se igram, želim izazov nešto što će me tjerat da idem dalje.

pa igre na konzolama su puno teže i izazovnije nego na PCu. na PCu su sve kratke i jednostavne i kad ih se jednom pređe možeš ih bacit. gran turismo 2 sam jedno 10 puta odigro cijelog gran turismo 4 par puta, metal gear po par puta svaki nastavak i uvjek su zanimljivi dok na PCu završiš jednom i to je to. ako igraš drugi put bude sve potpuno isto, čast izuzetcima.

to nije pc kriv nego pirati da vidis kak bi on prelazio igru da ju plati

ovako prođe igru i ide odma na drugu

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 18:11 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
moderator

Tako možemo napunit 100 stranica i više konzolaši su za konzole a PC-jaši za PC.Predlažem boykott.....xd

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ah ako samo to radiš na kompu onda si koristi konzolu, meni komp služi i za druge stvari a ne puko slušanje glazbe(ako niš drugo bar je mogu editirat ili mixat to baš ne vjerujem da mogu na konzoli)Al opet kako kome treba nek si uzme.Meni nikako nije isplativo pa je neču uzet prvenstveno zbog žanra igri koje igram(fps).

A što ti fali za 4850 grafom? i zaš preć na dx11 sada kad praktički nema naslova? Čisto (po meni)bacanje love osim ako je nemaš na bacanje.Ta grafa je još uvijek dobra ako ne ju prodaš pa nadodaš i uzmeš 4890 grafu i dingeš performanse(bar ona nije skupa 1300-1500kn)a za proc...heh to je tako kad svi govore "dualac bolji za igre uzmi ga" pa sad kad su quadovi počeli bit u igri ti ostaneš na cjedilu...zato ja jesam uzeo quad čak prije 2 godine jer sam investirao u budučnost te sam ga samo kloknuo u međuvremenu da ga malo pomladim i opet može držat korak sa novijim procesorima po perfomansama(al zato na cijenu veće potrošnje)te sam lako nadodao malo RAM-a i ostane mi jedino grafa koja i dalje vrti kako treba,i tek negdje za godinu dana si planiram uzet novu grafu kad već debelo bude nove serije grafa vani,pa na vašim iskustvima koji sad potroše novac lijepo si odaberem pravu grafu za ne velike pareNamigiva

EDIT: e u vezi igara,ne ne igram milijun igara baš zato,već znam koji mi se naslovi sviđaju koji ne.Tako sportske,3rd person shooter odmah eliminiram jer su mi bezveze,RTS igrao jedan,AOE3 kojeg igram već odkako je izašao baš zbog modova koji čine igru još zabavnijom(mod koji AI učini vrlo,vrlo teškim)i onda tek zabava počne kada bi bitka i po par sati trajala.Dalje od fps-a također ne igram sve što izađe naprotiv gledam da je to ono što me interesira pa sam tako igrao stalkera kojeg sam igrao isto masu puta i sa i bez modova,crysis i crysis warhead(oba dva imam original)i koji još uvijek igram i uživam.Cod4 je bio zadnji što sam igrao a MW2 nebi igrao ni da mi plate...(nažalost ipak ću ga skinut jer ga moj brat oće igratBelji se)Al zato budem sigurno kupio ili bioshock2 ili novi stalker samo se još nemogu odlučit za koji(obadva fantastična naslova ali mislim da će bioshock 2 imat bolju mp komponentu)Treba sačekat.Tako da opet je to sve izjednačeno što se tiče težine i slično.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 18:27 (Stoja).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stoja kaže...

Ah ako samo to radiš na kompu onda si koristi konzolu, meni komp služi i za druge stvari a ne puko slušanje glazbe(ako niš drugo bar je mogu editirat ili mixat to baš ne vjerujem da mogu na konzoli)Al opet kako kome treba nek si uzme.Meni nikako nije isplativo pa je neču uzet prvenstveno zbog žanra igri koje igram(fps).

A što ti fali za 4850 grafom? i zaš preć na dx11 sada kad praktički nema naslova? Čisto (po meni)bacanje love osim ako je nemaš na bacanje.Ta grafa je još uvijek dobra ako ne ju prodaš pa nadodaš i uzmeš 4890 grafu i dingeš performanse(bar ona nije skupa 1300-1500kn)a za proc...heh to je tako kad svi govore "dualac bolji za igre uzmi ga" pa sad kad su quadovi počeli bit u igri ti ostaneš na cjedilu...zato ja jesam uzeo quad čak prije 2 godine jer sam investirao u budučnost te sam ga samo kloknuo u međuvremenu da ga malo pomladim i opet može držat korak sa novijim procesorima po perfomansama(al zato na cijenu veće potrošnje)te sam lako nadodao malo RAM-a i ostane mi jedino grafa koja i dalje vrti kako treba,i tek negdje za godinu dana si planiram uzet novu grafu kad već debelo bude nove serije grafa vani,pa na vašim iskustvima koji sad potroše novac lijepo si odaberem pravu grafu za ne velike pareNamigiva

ma ja ti moram mjenjat komponente pa u godinu dana sam promjenio 7 grafa i osjecam da trebam bolju...neznam nemam mira sad su mi ljepe one hd5770 :D 

15 godina

A pa nemoj se onda bunit da pc ne valja zbog toga što ti želiš stalno imat najbolje stvari u pc-u.I ja isto bi htio al ja kao maturant koji ni ne radi i niš neću samo trošit svu lovu da bi mi sad igra vukla 60 umjesto 50 frama...za sad moja 9800gt radi kako treba(mislim da je dovoljan dokaz da crysis ide na very high sa 4xAA u prosjeku 40-ak frama dok crysis warhead sve na enthusiast sa 2xAA na nekih 27 frama u prosjeku(warhead ipak više gladniji za videomemorijom)Dok wars mi vrti na 60-80 frama

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stoja kaže...

A pa nemoj se onda bunit da pc ne valja zbog toga što ti želiš stalno imat najbolje stvari u pc-u.I ja isto bi htio al ja kao maturant koji ni ne radi i niš neću samo trošit svu lovu da bi mi sad igra vukla 60 umjesto 50 frama...za sad moja 9800gt radi kako treba(mislim da je dovoljan dokaz da crysis ide na very high sa 4xAA u prosjeku 40-ak frama dok crysis warhead sve na enthusiast sa 2xAA na nekih 27 frama u prosjeku(warhead ipak više gladniji za videomemorijom)Dok wars mi vrti na 60-80 frama

ma nisam reko da ne valja samo ocu nekima dokazat da i konzola ima dobru grafiku i dobre igre

a meni crysis na dx9 na high stuca u nekim situacijama bez aa i nije mi bas nesto igrivo na high

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Frame dropova na konzoli nema. I lol, grafika na konzolama nije mnogo lošija. Ne znam od kuda ti to. hah.

Ovo da na PC-u izgleda lošije nisi shvatio.
Dakle, 2005 kupiš komp i konzolu.
Idućih godina dolaze za PC zahtjevnije igre koje izgledaju sve lošije i lošije na tom PC-u iz 2005. Dok iste te igre, na konzoli iz 2005. izgledaju sve bolje i bolje.
To sam napisao.

Ovo za frame dropove - vidio sam kad je frend to igrao. Konkretno, tu je bila riječ o PS 3 i NFS: Undercover i uz vrlo lošu grafiku(to se odnosi na loše teksture okoline) svakih 20-40 sekundi imao je frame drop i to baš očit, a sad možda je tu bio neki drugi problem(ne u konzoli) ako kažeš da nema frame dropova.

Ovo drugo - pa taj PC iz 2005. nije iskorišten do maksimuma sa igrama iz 2005. nego on može i bolje, može na visokim detaljim pogoniti i igre iz 2006., a ako igre postanu prezahtjevne, nadogradi se komp. Kod konzola nema nadograđivanja pa nema ni napretka(značajnijeg) u grafici jer grafički procesor u konzolama nije dovoljan za to. Na kraju dolazimo na isto, da ne upgradeas PC igre bi napredovale, a ti samo ne bi igrao sve na high(ali ne bi igre izgledale lošije, izgledale bi u najmanju ruku iste). Isto to je i s konzolama, jer se ne rade igre koje bi bile prezahtjevne za GPU na konzoli, grafika ne napreduje nego ide do maksimuma GPU-a na toj konzoli - isto kao sa kompom iz 2005. samo što kod kompjutera imaš još jednu opciju: nadograditi i igrati na većim detaljima i imati bolju grafiku nego konzole.  

16 godina
calypso kaže...

Kod konzola nema nadograđivanja pa nema ni napretka(značajnijeg) u grafici jer grafički procesor u konzolama nije dovoljan za to.

Uzmi igru na konzoli iz 2005 i neku iz bilo koje godine kasnije pa mi pričaj da nema napretka.

16 godina
neaktivan

Dobro teksture su u redu, ali ovo:"kad ce jedna voznja za pc imat takvu grafiku" pa šta je, osim modela automobila baš lijepo na toj igri? Sva okolina je prosječna. Modeli automobila su lijepi, to priznam, ali takve je imao i Test Drive Unlimited negdje 2006.

Meni osobno je GRID lijep(ljepsi od GT5) ali o tome se da razgovarati.

I za prvu igru si mogao barem dati neki gameplay video,a ne trailer, ali nije bitno.

Sry na double postu.

16 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Da imam dijete što bih mu kupio? Konzolu. Ali ja bih se igrao na PCu.

Poanta cijele priče.

Comfortably Numb/// Balkan Beasts w/ Ogi / Gloomy / Zoky @ The Best (Zagreb, HR) PLUR!!
16 godina
dejo6 kaže...
Stoja kaže...

ROFL pa upravo suprotno. Zbog konzola na PC dolaze oglupljene igre. Vrijeme Morrowinda i Baldur's Gatea je proslo kad su dosle konzole.

Neko je posto link na neku "kao" graficki zahtjevnu igru za konzole di lik sam trci a vi sam pucate i ciljate neki kamion, nakon toga je borba u kojoj trebate stat iza zida, nisanit i pucat to je to.

Ko Gears of War lol.

A ako konzole imaju DX10 ili 11 svaka cast.

Btw. onaj link na tu igru s kamionom...ni blizu PC naslovima. Probaj Age of Conan il Crysis pa govori.

- Psiho246
15 godina
neaktivan

Eto nekoliko primjera vezanih uz gaming:

1.)  Igre su za konzole optimizirane, samo je to razlika ili možda mali plus u odnosu na PC

2.)  Moras imati Plasmu ili LCD, CRT ne dolazi u obzir zbog loše kvalitete prikaza

3.)  Neznam kako se ponašaju usljed duljeg igranja(zagrijavanja)Belji se

4.)  Kad konzola "kihne" izvan garancija(neki slučajevi kod XBOX 360), pitanje šta onda? PC možeš sam rješit ako nešto crkne.

5.)  Nadogradnja kod PC, uvijek ce biti ispred konzola

6.)  Skupe igrice naspram skidanja torrenta i sl. za PC, community za konzole jako mali. Igrice kad dosade prodaješ ako uspješ ako ne skupljaju prašinuSmijeh

7.)  PS3 u ovo slučaju preporučio bi isto tako onima koji kupuju bluray čitač, dođe ima kao odlična alternativaOsmijeh

Inache na PS3 gledam filmove slušam muziku tu i tamo svakih mjesec dva odigram koju vožnju GT5, Sega Relly, ok je za društvo(pijanka i gaming Namigiva) i klinci ga vole.

16 godina
OCdale kaže...
1.)  Igre su za konzole optimizirane, samo je to razlika ili možda mali plus u odnosu na PC

Nije mali plus ako to znači ugodno igranje. Veliki je.

OCdale kaže...

2.)  Moras imati Plasmu ili LCD, CRT ne dolazi u obzir zbog loše kvalitete prikaza

Malo ljudi koje znam nema bar jedan LCD na raspolaganju, bio to monitor ili PC. Uostalom, igrao sam svoj xbox i na crt-u. Istina nisam baš uživao ali eto. :)

OCdale kaže...
3.)  Neznam kako se ponašaju usljed duljeg igranja(zagrijavanja)Belji se

Ništa strašno, znao sam krkati po nekoliko sati bez problema.

OCdale kaže...

4.)  Kad konzola "kihne" izvan garancija(neki slučajevi kod XBOX 360), pitanje šta onda? PC možeš sam rješit ako nešto crkne.

Kad konzola 'kihne' van garancije odneseš ju u servis ili servisiraš sam baš kao što bi servisirao računalo. Jer konzola jest računalo.

OCdale kaže...

5.)  Nadogradnja kod PC, uvijek ce biti ispred konzola

Apsolutno točno.

Iako to ne vidim kao pretjerani minus budući da nadogradnja na konzoli nije bitna. :)

OCdale kaže...

6.)  Skupe igrice naspram skidanja torrenta i sl. za PC, community za konzole jako mali. Igrice kad dosade prodaješ ako uspješ ako ne skupljaju prašinuSmijeh

Torrente, warez i sl. ne prihvaćam kao argument. Iako ti kažem da za xbox ima jednako puno torrenata i wareza kao i za pc. I igre za konzolu sam do sada uvijek uspio prodati.

Belji se

15 godina

moram rec da nikad nisam upoznao nekog ko ima konzolu a da nema pc

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 10:21 (cuspajz).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice