Ma o kakvoj vi grafici pričate? Pa grafika konzole nije ni do koljena grafici PC-a. I ne samo to, nego konzole imaju užasne framerate droppove(a očekivao bi da će se igra bar dobro vrtit kad je grafika loša). I stvarno ne znam šta dramatizirate sa tim spikama:"Za 6 mjeseci ćeš morati kupiti hrpu novih komponenata za PC jer će ti igre počet stvarat probleme." -Dobro znate da to nije tako(izuzev nekih igara(ko GTA IV) koje su loše optimizirane(ali se i u njima mogu detalji sniziti, a neće izgledati lošije nego na konzoli). I kako to da igre na PC-u izgledaju sve lošije(netko je to rekao u ovoj temi prije)? Grafika za konzole je ta koja ne napreduje zbog lošeg i zastarjelog grafičkog procesora(zbog kojeg su teksture u knozolaškim igrama odurne). Grafika na PC-u napreduje jer nisu još iskorištene sve mogućnosti modernih grafičkih kartica pa se može unapređivati(i nemojte reći da se za 6 mjeseci neće moći igrati jer od 2007. tko je mogao igrati Crysis barem na high mogao je i ostale igre do danas bez problema igrati(čak i da nije mogao na "MAX" opet su igre ljepše izgledale nego na konzoli)).
Ja ne govorim da konzole nisu dobre i priznajem da je gušt baciti se u fotelju, upaliti konzolu, igrati i ne misliti na išta drugo, ali je moj izbor PC baš zbog te svoje promjenjivostii i upgradeability-a. A i ne mogu podnijeti onakvu grafiku na konzolama(mnogo lošiju od PC-eve) i još ima te framerate droppove.
I više volim tipkovnicu i miš za igre koje igram(da znam da se mogu tipkovnica i miš priključiti na konzolu, ali se isto tako gamepad može priključiti na PC pa...)
Ali i cijela ova tema je besmislena jer je Danny_HR svakog sa drukčijim mišljenjem odmah otpisivao(služeći se argumentima poput:"Razumnom čovjeku je to razumno") tvrdeći da su argumenti te osobe "žalosni". Također, zbog nekog razloga iz teme je isključen MMO(valjda da se osigura da će konzole bit u prednosti).