Htio bih screenshotat igre, znam za program xfire,ali mi igrica steka kada imam upaljen xfire dali mi netko moze preporuciti neki jednostavni program koji snima screenshotove u određenu mapu i da mi igrica pritom ne steka HVALA!!!!!
Htio bih screenshotat igre, znam za program xfire,ali mi igrica steka kada imam upaljen xfire dali mi netko moze preporuciti neki jednostavni program koji snima screenshotove u određenu mapu i da mi igrica pritom ne steka HVALA!!!!!
FRAPS
rekoh jednostavni samo screenshot i nista vise
Možda FastStone Capture.
pa staviš si hotkey npr. "Đ" za screenshot i to je to. Biraš format slike i lokaciju.
ScreenCaptor mi neće čuvati slike željenih scena u igrama, probao sam kroz tri igre, izvan igara obavlja savršeno svoj posao, sugestije?
Idealno, želim program koji će jednom, ili ajde kombinacijom, tipkom sejvati screen-ove ma koliko puta kliknuo tipku, kao fotoaparat kad slika, i automatski sejvati screenove na željeno mjesto tako da ja nastavjlam igrati i po želji klikati screenove.
Smanjenim idealom, želim program koji će to moći napraviti barem jednim klikom, ne mora serijom klikanja, što SC zasad ne čini.
fraps ili xfire