Pozdrav
Zanima me kakva su vaša iskustva sa Instant Gamingom i da li je sve to legitimno?
Vidio sam da imaju zaista odlične popuste i to čak do 90% :D
Hvala
Pozdrav
Zanima me kakva su vaša iskustva sa Instant Gamingom i da li je sve to legitimno?
Vidio sam da imaju zaista odlične popuste i to čak do 90% :D
Hvala
Top stranica,tek sam ju nedavno ubro na netu...primaju i kriptovalute!
Odlicna stranica, igre prodaje direkt stranica a ne ostali ljudi kao na G2A di ces ostat bez te svoje igre u slucaju ukradene kartice.
Kupio black ops 2, forzu horizon 3, bf1 i sad mi je frend preordero black ops 4 prek nje i nikad problema 
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Ne kupujes ti sa ukradenom karticom, nego tamo se znaju nac igre koje su vise od 10% jeftinije od onih koje prodaje sam g2a. Recimo ja sam uzeo cak i 30kn jeftiniju igru (tj. dlc scandinavia za ets2) i nakon tjedan dana mi je jednostavno bio izbrisan sa steam librarya, kontaktirao sam g2a za tog prodavaca i rekli su da je blokiran te da ce mi napravit refund iako nisam imao onaj protection. Nece se svima desit, ali odsad sve sta mi treba kupujem sa Instanta.
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Jel sigurna metoda placanja karticom?
Jel sigurna metoda placanja karticom?
Kupio sam više igara na Instant Gamingu već na Steamu i Originu, nikad nikakvih problema. Slobodno kupuj.
Odlicno,svaku igricu koju sam kupio dosla u roku 20 min,i nikakvih problema nije bilo