Gran Turismo 7 izdvojena tema

poruka: 709
|
čitano: 330.223
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Gran Turismo 7

Koje aute kupit da se riješi ovaj trofej Three Legendary Cars?

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2022 23:47 (x18x05x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Gran Turismo 7

Mislim da bi mogli biti neki iz 60ih godina koji su u prijašnjim igrama bili najskuplji. npr 330 P4, Jaguar, GT40....

je li još netko ima problem sa nastavljanjem igre. Meni se događa to da kada samo stavim PS5 u rest mode, bez zatvaranja GT7, da kasnije ne mogu nastaviti igrati... Samo mi stoji logo i moram zatvoriti aplikaciju pa onda ponovno pokrenuti.... Ni na jednoj drugoj igri  mi se to ne događa.

15 godina
protjeran
crni83 kaže...

Mislim da bi mogli biti neki iz 60ih godina koji su u prijašnjim igrama bili najskuplji. npr 330 P4, Jaguar, GT40....

je li još netko ima problem sa nastavljanjem igre. Meni se događa to da kada samo stavim PS5 u rest mode, bez zatvaranja GT7, da kasnije ne mogu nastaviti igrati... Samo mi stoji logo i moram zatvoriti aplikaciju pa onda ponovno pokrenuti.... Ni na jednoj drugoj igri  mi se to ne događa.

I ja sam mislio al opet skupa igra da bi se samo tako kupili auti i ispostavi se da budu krivi. 

6 godina
Gran Turismo 7

nema brze zarade i brze kupnje, taman se sve riješi tamp negdje za 5-6 godina... highspeeed ring čista utrka 97500 kredita... laganom računicom za automobil od 20 miliona potrebno samo odvoziti 206 čistih utrka na ovoj stazi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crocopzmaj12 kaže...

nema brze zarade i brze kupnje, taman se sve riješi tamp negdje za 5-6 godina... highspeeed ring čista utrka 97500 kredita... laganom računicom za automobil od 20 miliona potrebno samo odvoziti 206 čistih utrka na ovoj stazi

Jasno, ali u startu za ovaj trofej ne trebam trošiti na aute koji su krivi. Sada kupujem sve što je ispod 500.000k.

11 godina
crni83 kaže...

Dosta je problema sa rest modom i diskovima, često se ps ne želi probudit.

Sony je upoznat sa bugom i preporuka je da se rest mode ne koristi dok se to ne riješi.

17 godina
Riješil sinoć i ja GT World Championship sa svim pobjedama.
Hizal je stalno u vodstvu, osim na Ringu, pa je teško završiti prvi bez pobjeda.
Smanjil PP Peugeot VGT-u (dar baš s tog natjecanja, s ticekta sa 6 zvjezdica) na 799 i Gr3 ekipa nije imala prave šanse :)
Jedino mi je falila kokpit kamera.

15 godina
protjeran
Armor kaže...
Riješil sinoć i ja GT World Championship sa svim pobjedama.
Hizal je stalno u vodstvu, osim na Ringu, pa je teško završiti prvi bez pobjeda.
Smanjil PP Peugeot VGT-u (dar baš s tog natjecanja, s ticekta sa 6 zvjezdica) na 799 i Gr3 ekipa nije imala prave šanse :)
Jedino mi je falila kokpit kamera.

Znači auto si dobio?! Koliko bodova se dobije za taj auto?

17 godina
Ne sjećam se koliko bodova, no mislim da je okrenulo cijeli collector spin.

Btw, vani je 1.07 update, ali još traje server maintenance.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2022 10:57 (Armor).
12 godina
neaktivan
Bit ce puno grindanja, ocekivano.

Ipak, malo je preniska nagrada za npr. custom race, professional, 5 krugova - svega 11-12k kredita. GTS je tu bio izdasniji, pa si za utrku od 5 krugova mogao pokupiti i 30k kredita.

Vjerujem da ce biti izmjena u modelu nagradjivanja. Takodjer ne moze se prodati auto, vec sam napraviti discard iz garaze. To bi isto moglo doci kroz update s obzirom da je bilo u prethodnim GT.

0 0 hvala 0
17 godina
Gran Turismo 7

Nakon što me igra na kraju ipak razočarala (kratka kampanja 1/3 u odnosu na prijašnje single player GT igre na čijem je kraju paywall, nemogućnost prodaje automobila + masna lova za novi motor/body ako ste napravili ireverzibilni tuning) s 1.07 otišli su korak dalje. Naime, Sony je rekao da se ne žanje dovoljno love na creditsima te je Polyphony Digital "NERFAO" sve bolje trke/natjecanja i to da daju duplo manje love. Nakon što su korisnici eksplodirali, "problemi sa serverima". Neka, ima nas koji su vidjeli što su napravili od igre to kratko prije nego su u panici otišli offline. Da nije bilo Cyberpunka 2077, rekao bih najveće razočarenje u barem zadnjih par godina, a trebao je bit perjanica PS-a 5.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
x18x05x kaže...
Mitch kaže...

Za ove 700PP kategorije...najbolje downgradeat Porsche 917 Living Legend tko ima preorder.

Kako drzi cestu, ko formula.

A ovo ostalo ni ne komentirat, GT-R na 700PP ne moze jedan zavoj spojit na Trail Mountain. Uglavnom ganjat do 400-500 konja pa onda bolji handling i nastelat transmission, rade nego ravnicu i osrednji stability/rotational G

Supra GT500 je meni isto vrh. Drži cestu kao po tračnicama da voziš.

911 GT3 991 se da nabrijat do 821 PP, kad se power restricta na 799PP sa jakim downforceom to je top auto vjerojatno. Ima 2.05G na 240kmh, -1 under steer

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2022 22:41 (Mitch).
6 godina
Gran Turismo 7

meni se čini da ovi "protivnici" i "pljuvači" igre osim gt sport nikad nisu igrali niti jedan drugi...

na svima je uvijek bio teški grind do love doći, jedino što nije bilo mikrotransakcija (pričam o starijim) pa da si netko ubrza...

gt sport mi je izgledalo kao zajebancija od polaganja do automobila...

jebga ni fh5 nije gušt... skoro svi automobili odmah otključani, nakon što sam riješio sve misije vratim se na jednu daily utrku i riješim one tjedne i ne palim, ne valja ni to...

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Uvijek je bio teški grind doći do auta, osim u GTSu - tu si svaki dan nakon 42km dobio jedan kao nagradu, a krediti za dovozene utrke su bili dosta izdašni.

Mikrotransakcija je bilo i u GTSu i u GT6, no kao ni sada, ni tada ih nisi morao koristiti. Sve se da kupiti kroz grindanje.

Ono što je problem u GT7 nisu mikrotransakcije (a rekao bi da oko mikrontransakcija kukaju samo oni koji su ih planirali koristiti, pa su im sada eto skuplje), već količina kredita koja se dobije za utrku. I to je nesto sto se po meni treba promijeniti. Jednostavno je premalo dobiti 10k kredita za 5 krugova utrke. Mozda sam optimist, no vjerujem da ce se to adresirati kroz updejte.

No, bez obzira na sve, pa cak iako nista ne promijene oko reward sustava - ja cu i dalje igrati/voziti GT7. Feeling voznje je fantastican, grafika je fenomenalna. Meni je cesto gust uzeti auto i samo voziti time trial po stazi, pokusavajuci postici sto bolje vrijeme. Taj gušt mi ne mogu pokvariti nikakve mikrotransakcije.

I siguran sam da ću kroz godinu dana imati sve aute u garaži, osim ovih 20M unicorna.

7 0 hvala 0
6 godina
Lonely Boy kaže...

neki su igrali i starije i znamo kakav je teški grind bio.
al ovo je ruku na srce šamar svakom pravom fanu
gt serijala i po ovome će biti poznati da su obilježili 25 godišnjicu

sramotnim mikrotransakcijama. I onda još i ovako "mizerne" nagrade umanjili.

Ja kolega ne patim od fanboyizma, ako si ti ovakvu sramotu možeš opravdati svaka čast i samo naprijed.
Zbog takvih koji opravdavaju ovakve gluposti postoje mikrotransakcije i publisheri kao ubisoft i EA
ruku na srce da igra nema naziv gt čovjek bi komotno mogao reći da je proizašla sa "trake"

jednog od dvoje spomenutih gore. :) Opet kažem ti im hraniš usta kupnjom igre,
ako ti je ovakav grind super samo naprijed.

hranimo mi sve, na svoj način, od interneta, reklama itd...

ja sam kupio ps5, seat, volan sve samo radi ove igre...

kao što sam nekada trošio na komp za bf...

mikrotransakcije nisam uzimao niti kupovao, niti gledao postoji li ti uopće..., a koliko sam potrošio da bih uživao u igrama, svi su dobili... od intela, amd, sony-a, samsung itd...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Gran Turismo 7

Taman dobio Porsche VGT iz "ruleta", spustio ga na ispod 800PP i rekoh idem odigrati taj Worldchamp, a sad ono već dva dana 0 bodova.

Da li netko zna da su već imali takav dugi "maintenance"?

Meni više liči na to da brzinksi krpaju novi patch... Jer rollback valjda ne mogu napraviti?

Igram s kontrolerom, sve Dirt staze su mi "muka". Govorim o licence/mission vožnjama. Ima neki savjet kako poboljšati upravljivost? Mislim, dođem do bronce, ali gold jako teško...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sa 1.07 su napravili neki veliki bug i sad, već više od dana, to popravljaju.
Nedopustivo za always online igru al eto.
Srditi smo...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Da li netko zna da su već imali takav dugi "maintenance"?

Ovo je prvi put koliko znam. GTS je imao gotovo pa mjesecni maintenance, ali nikad nije ovako dugo trajalo.

Nije ok s njihove strane što nema nikakve komunikacije već više od 24h.

15 godina
Svi pričaju o mikrotransakcijama ali to meni nije problem u igri u kojoj sam ionako naviknut na grindanje od prve igre u serijalu. Najveći problem je online only politika i to sam napisao i prije izlaska da već unaprijed vidio kako će to biti sranje. Evo sad veliki bug sa zadnjim updateom i ne možeš ni pristupiti igri. Meni je igra vrh u svakom smislu osim ovog (velikog) propusta. Samo zbog toga zaslužuje ocjenu-dvije dolje.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Gran Turismo 7

Igra je unistena  na Metacriticu,ja danas bio u Mediamarktu i mislio kupit igru i poklopilo mi se da sam vidio kako se ne moze igrat radi njihovog updatea,nisam kupio.

Kupit cu ju naknadno iako sam planirao day one ali radi Eldena nisam ni stigao do trgovine 🤣

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MEGATAMA kaže...

Igra je unistena  na Metacriticu,ja danas bio u Mediamarktu i mislio kupit igru i poklopilo mi se da sam vidio kako se ne moze igrat radi njihovog updatea,nisam kupio.

Kupit cu ju naknadno iako sam planirao day one ali radi Eldena nisam ni stigao do trgovine 🤣

Igra ima taj problem, ali user ratingu na metacriticu ne vjeruj nikad. Apsolutno svaka Sonyeva ekskluziva unazad par godina je pokopana na metacriticu jer je ekskluziva. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
antimadridista kaže...
MEGATAMA kaže...

Igra ima taj problem, ali user ratingu na metacriticu ne vjeruj nikad. Apsolutno svaka Sonyeva ekskluziva unazad par godina je pokopana na metacriticu jer je ekskluziva. 

Ma znam sto rade psihopati ali eventualno se to poravna sa ocjenama pravih kupaca ali ne bih se zacudio da su ovaj put kupci potopili igru.

Sta im je trebala ta always online glupost.....

15 godina
protjeran
Gran Turismo 7

Neka vrate kako je bilo i da malo pojačaju nagrade, meni super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Gran Turismo 7

krenuo novi update

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Gran Turismo 7

ne vidim problema u mikrotranzakcijama ako nijedan dio igre nije zaključan iza njih, a trenutno nije (kad/ako dođe do toga ću prvi srat po polyphony). Serveri se trebaju održavati, a ako je netko lijen naučit vozit kako treba nek iskešira za svoj dream car. Nije da ima neku prednost u MP. Igra je top, i vjerovatno jesam fanboy, ali ništa drugo mi trenutno ne pruža toliko gušta u casual vožnji. Igram simultano i Project cars 2 i to sranje je muka za naviknut se na vožnju i izvježbat stazu, više je tlaka nego gušt odvozit utrku.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Gran Turismo 7

Ne znam kakav ce mi bit dojam o napretku kroz igru ali moram rec da nije dobro niti kada bacaju aute na nas kao u Forza Horizon 5 gdje nemam nikakav osjecaj postignuca i nisam upalio igru odavno nazalost....

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Gran Turismo 7

Sjecam se kak je nekad bilo.

Kupis onaj ruzan  Suzuki Alto i s njime grindas dok ne mozes kupit neki rabljeni Lancer i onda krece zanimljivija igra, a kad napokon kupis ili dobijes neki racing auto osjecaj je kao da igra tek sad pocinje.

GT4 smo frend i ja dugo igrali i uspjeli smo doc na 99 .8 % igre (iako vjerujem da je 100% samo je valjda neko bug bio)

Utrke nisu bile napete igralo se za zlato.

Danas ne znam dal bi mi se to dalo ponovo, a i nemam vise cijelo ljeto praznike

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2022 17:25 (Santana).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
GT Sport je zajebancija od igre sama po sebi jer je prva GT igra koja je uvela mikrotransakcije i Always online budalaštinu.GT 7 je to samo nadogradio i nerfao nagrade za utrke.
9 godina
MSXhunT3R kaže...
GT Sport je zajebancija od igre sama po sebi jer je prva GT igra koja je uvela mikrotransakcije i Always online budalaštinu.GT 7 je to samo nadogradio i nerfao nagrade za utrke.

Opet ti kamenom na GTSport. Jel te ta igra uvrijedila na osobnoj razini ?

Gtsport je jos uvijek najbolja online racing igra na trzistu.

Mikrotransakcije u toj igri kao i da ne postoje. Normalnoj osobi skroz zanemarivo.

Kak cesto spominjes Forza igre valjda znas da je svaka nakon Forza 3 imala mikrotransakcije osim nekim cudom FM7

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice