Game.co.uk - nisu isporučili igru na vrijeme

poruka: 19
|
čitano: 2.903
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Game.co.uk LAZOVI MONSTRUMI I PREVARANTI

Kupil sam Gta 5 preowned za PS3 za 9.92£ (100kn), igra je narucena jos davnog 19.3. a danas je 14.4. Znaci APSOLUTNO je proslo vise od 10 dana a igri ni traga! Pa u PM nesposobnu!!

Iron Maiden

0 0 hvala 0
14 godina

Monstrumi :D

Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
Re: Game.co.uk LAZOVI MONSTRUMI I PREVARANTI
Obavezno ih prijavi Agenciji za zaštitu od Monstruma.
Moj PC  
12 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa to nisu istine. Mislim si gta 5 za 100 kuna, moze, zakaj ne, s obzirom na HR lopovske ducane, ali zgleda da ni ovi fini englezici nisu bas pouzdani, gamad!

Iron Maiden

0 0 hvala 0
15 godina

Mogao si i istraziti prije kupnje. : p
Meni bi prvi rezultat bio dovoljno za izbjeci kupnju kod njih bez obzira na argumente u komentarima. : )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ESRB rating

jel ti znas da je ova igra samo za starije od 17?

Igru je zaplijenila Agencija za kontrolu poštivanja ESRB propisa, Sektor za konzole, Ured za stare PS3 zabavne aplikacije.

Najbolje da se njima obratiš i uz pratnju punoljetnih osoba odeš po igru.

Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Ako sam s 20 i dalje maloljetan onda ne znam, lol. 

Di se nalazi ta sprdacina od agencije?

Iron Maiden

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/gamecouk-pitanja-odgovori/16371.aspx

i da si istrazivo na forumu vidio bi da trgovina ima problema.

Bar se danas na internetu glas brzo siri, pogotovo ako je rijec o necemu vezanom uz Gaming

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 15:22 (Abomb).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Naručivao sam dosta puta sa game-a i imao sam nekoliko puta probleme ali nikada sa njima već sa govnarima iz naše pošte i to od kada su nam oba naša poštara otišla u mirovinu i došli neki novi sumnjivi likovi...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
evo kaj su vucibatine odgovorile. cak su mi dali voucher od 5£ lol, kao popust na iducu kupnju kod njih haha, taj film nece gledati.
Iron Maiden
16 godina
neaktivan
Poslano i nije stiglo. Ni 0rvi ni zadnji. Nemozes nista ni ocekivat vise. Nakon 21 dan ce ili poslat novi ili ce vratit novac....valjda
12 godina
neaktivan

nakon skoro mjesec dana stigla je igra, naravno NE RADI.

prvo se pocela instaliravati, ali samo do 730MB od 8GB, nakon toga plejka se smrznula. nakon par pokusaja i ciscenja lasera i dvd-a alkoholom dogodilo se ovo

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=tpFfuLv7h10

edit: sve ostale igre rade, igrao sam watch dogs do sad, napravljen je factory reset i format hdd-a

Iron Maiden
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 19:10 (imaiden322).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
imaiden322 kaže...

prvo se pocela instaliravati, ali samo do 730MB od 8GB, nakon toga plejka se smrznula. nakon par pokusaja i ciscenja lasera i dvd-a alkoholom dogodilo se ovo

edit: sve ostale igre rade, igrao sam watch dogs do sad, napravljen je factory reset i format hdd-a

Zato fino pređeš u PC master race i kupiš igru na steam-u.

15 godina

Naslov ko s 24 sata, net.hr i slicnih zutila 

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
zeroname kaže...
imaiden322 kaže...

Zato fino pređeš u PC master race i kupiš igru na steam-u.

Eto na konzolama ne postoji opcija za kupovinu igara u digitalnom obliku...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
9 godina
neaktivan

Parodija, ja san kod njih kupujen 3-4 godine već i nikad niti jedan jedini problem. Jedino su mi par preordera otkazali ( Dark Souls 3 Collectors Edition etc..) al ovih 40+ igara šta novih šta preowned sve stiglo i radi ko urica.

Vincent mothefuckin Vega
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Game.co.uk - nisu isporučili igru na vrijeme
@antimadrista

pa mogu kupiti igru u digitalnom obliku, ali onda ju ne mogu prodati kad mi dosadi, tj mogu ali ne znam tko bi ju kupio s obzirom na tolke prevare.

@phoenix

gta je preowned, nije ostecen, ali jednostavno ili zasteka na 50% instalacije ili se cijela plejka smrzne. ostale igre rade normalno, laser radi , plejka je formatirana, napravljen je i rebuild database, restored file system...ugl sve opcije iz safe moda su isprobane ali i dalje ne radi..mogu eventualno probati na usb instalirati...plejka i igra su na zadnjem updateu. i k tome igra je stigla nakon 20 dana i sad su rekli da im posaljem natrag pa da ce mi poslati novu. znaci oko 40 dana u najboljem slucaju.
Iron Maiden

0 0 hvala 0
15 godina
imaiden322 kaže...

Kupil sam Gta 5 preowned za PS3 za 9.92£ (100kn), igra je narucena jos davnog 19.3. a danas je 14.4. Znaci APSOLUTNO je proslo vise od 10 dana a igri ni traga! Pa u PM nesposobnu!!

Kad nešto naručiš preko neta, i ne dođe kad bi trebalo, to ne znači automatski da te dućan prevario. Paket se možde i zagubiti na putu do tebe, pa doći ili puno kasnije ili nikad, a može ga i netko ukrasti.

Ja sam imao slučaj da mi je paket iz UK koji je trebao doći za tjedan dana, došao za mjesec dana. Također sam imao slučaj da paket nije došao nakon 3 tjedna, pa mi je dućan poslao drugi o svom trošku, pa ni taj drugi nije došao, pa su poslali treći put ali s trackingom i tek je taj došao do mene (radilo se o Chain Reaction Cyclesu).

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 23:00 (FLes).
12 godina
neaktivan
Re: Game.co.uk - nisu isporučili igru na vrijeme
Na kraju sam uzeo Gta V za 269kn po akcijskoj cijeni (infomark.hr), ne mislim se vise zezati s uk ducanima, pa cekati na posiljku koja ce doci ili za tjedan/mjesec dana ili nikad.
Iron Maiden

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice