EA Sports FC 26

poruka: 132
|
čitano: 22.140
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: EA Sports FC 26
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Inace je EA Sports kupio neki saudijski kurac palac. To je to kaj smo imali odnigre.

Nisu kupili, pregovaraju. Posao je težak 50 milijardi dolara. Saudijci ne misle se baviti time, samo firmu podići na viši nivo i preprodati je. Tako su izjavili.

U prijevodu. Nakrljat mikrotransakcije, ubit igru sa tim i onda prodat dalje.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
EA Sports FC 26

Igra mi je cak i ok. Ne kazem savrsena, ali solidna. Mozda do toga sto nisam igrao zadnjih godina pa sam se zazelio iste. Svidja mi se manual defending i ovaj precision shooting. Jednom kad ga svladas nagrađuje nekim lijepim golovima, ali moras igrat smireno, jer cim si pod stresom neces pogodit more iz camca. Dobijes onaj lijepi osjecaj da si bas ti zabio gol, a ne AI za tebe. Dobra stvar s obzirom da su golmane digli na razinu vise. Sto se tice ostalih stvari, cudno mi je da nema vise toliko coinsa u opticaju, uglavnom se slazu timovi ovisno o tome sta dobijes u untradeable packovima. Dobio sam untradeable Barellu, Lookmana, Upamecana, Baldea i Koundea, pa sam slozio 4-4-2 hibridnu(bundesliga-serie a-primera) ekipu. Vise bih volio neki BPL 4-2-3-1 ili 4-4-1-1 ali nemam coinse da mijenjam sad puno. I da, jako mi je cudno da jos nisam imao niti jedan disconnect, tako da svaka cast za servere EA, bilo je krajnje vrijeme.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EA Sports FC 26

Izgleda da je posao obavljen za 55 milijardi dolara

Izdavačka kuća Electronic Arts postala je privatno vlasništvo investicijskog fonda Saudijske Arabije te investicijskih firmi Silver Lake i Affinity Partners.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2025 14:38 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Cofinho kaže...

Igra mi je cak i ok. Ne kazem savrsena, ali solidna. Mozda do toga sto nisam igrao zadnjih godina pa sam se zazelio iste. Svidja mi se manual defending i ovaj precision shooting. Jednom kad ga svladas nagrađuje nekim lijepim golovima, ali moras igrat smireno, jer cim si pod stresom neces pogodit more iz camca. Dobijes onaj lijepi osjecaj da si bas ti zabio gol, a ne AI za tebe. Dobra stvar s obzirom da su golmane digli na razinu vise. Sto se tice ostalih stvari, cudno mi je da nema vise toliko coinsa u opticaju, uglavnom se slazu timovi ovisno o tome sta dobijes u untradeable packovima. Dobio sam untradeable Barellu, Lookmana, Upamecana, Baldea i Koundea, pa sam slozio 4-4-2 hibridnu(bundesliga-serie a-primera) ekipu. Vise bih volio neki BPL 4-2-3-1 ili 4-4-1-1 ali nemam coinse da mijenjam sad puno. I da, jako mi je cudno da jos nisam imao niti jedan disconnect, tako da svaka cast za servere EA, bilo je krajnje vrijeme.

Yep mogao bi se sloziti sa tobom. Igra mi je ok samo zato jer fut nisam igrao tri godine a nikakvu nogometnu igru nisam igrao vise od godinu dana, razlog zasto sam uzeo novu fifu jest sto sam se zazelio igrati igricu sa nogometom.

Na slici je momcad koju sam uspio sloziti od untradable kartica odigrao sam 11 tekmi i svih 11 dobio tak da sam cak zadovoljan sa momcadi premda dva puta kad sam igrao protiv boljih igraca osjetio sam da mi fali brzine kod nekih igraca. Sve u svemu zadovoljan sam svojim igracima pogotovo sa stoperskim parom Marquinosom i Stanisicem te napadacima. Skuzio sam da kad igras sa dva napadaca nekako se vise prostora otvori i mnogo je lakse uci u slobodan prostor. Kod igre mi je isto dobro sto jos nisam imao onih debilnih utakmica gdje bi ja imao 20 prilika i 0 golova a protivnik 1 priliku i 1gol. Napadaci mi zabijaju vecinu 1na1 situacija sto mi se svidja

13 godina
EA Sports FC 26

S ovime ja napadam prvu WL

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EA Sports FC 26

Community se pobunio oko nagrada za ovaj challengers i EA nerfao nagrade ekipi kaj igra to. 

Koja odvratna ekipa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Buni se community oko svega, pa usliše ono kaj oni misle da im je fora, a ne kaj bi stvarno trebalo...

Kovačić
9 godina
EA Sports FC 26

Jel triba bit najnize u 4. diviziji da bi se kvalificirao u WL?

0 0 hvala 0
12 godina

Ne, mozes se u bilokojoj kvalificirati.

Div 7-10 je challenger (slabija) WL, a od 6 na više je jača.

Kovačić
17 godina
SimeKZ kaže...

Community se pobunio oko nagrada za ovaj challengers i EA nerfao nagrade ekipi kaj igra to. 

Koja odvratna ekipa.

Nagrade za rivalse i SB su odvratne, možda su se zato bunili? Userem se u div 5 a za nagradu dobijem max karticu ratinga 84. Ovaj tjedan još gore nego prošli tjedan. Za koji kurac uopće igram i živciram se? Da sada ne pričam da su gotovo sve nagrade untradeable. Kako uopće doći do coinsa da kupim neku karticu osim ubacivanja kreditne kartice. Market je banana i na njemu nema neke zarade, nagrade su banana i ne mogu ih pretvoriti u coinse, dobiti nešto u packovima je sedmica na lotu. Odvratno. Sve se svodi na ubacivanje pravog novca. Lijepo su to zamislili.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Koja odvratna ekipa.

Nagrade za rivalse i SB su odvratne, možda su se zato bunili? Userem se u div 5 a za nagradu dobijem max karticu ratinga 84. Ovaj tjedan još gore nego prošli tjedan. Za koji kurac uopće igram i živciram se? Da sada ne pričam da su gotovo sve nagrade untradeable. Kako uopće doći do coinsa da kupim neku karticu osim ubacivanja kreditne kartice. Market je banana i na njemu nema neke zarade, nagrade su banana i ne mogu ih pretvoriti u coinse, dobiti nešto u packovima je sedmica na lotu. Odvratno. Sve se svodi na ubacivanje pravog novca. Lijepo su to zamislili.

Nagrade su zakucane u zemlju i jos 50m ispod. Ne dobivas nista. Ovi pickovi su doslovno napravljeni da ti nadraze dopaminske receptore pa na kraju od 80+ i 82+ dobijes 82 i 80. Paketi su komedija sami po sebi. 

Ekipa se bunila jer su nagrade za Challengers bolje nego u WL i ''lakse'' je do njih doc. 

UT je kompletno skrenuo s putanje. Ti vise ne mozes ni fodder skupit jer nemas od cega. SBC nisam napravio niti jedan za pakete jer su paketi kriminalni. Jedine kaj sam slozio su oni pocetni kaj seu trazili silvere i bronze. Uz to, jedva skupio za ovu Nico Paz karticu, jer nece u tako skorije vrijeme Seria A dobit nekog dobrog CAMa. Uzas kaj su od marketa napravili. Tragikomedija zesca. 

Inace sam totalno se prepustio gameplayu. Slozio sam 4231, zakucao depth obrani na 90, sva 4 gore imaju attack i to je to. Drugacije nejde. Vidjet cu kako ce funkcionirat ova WL. Vrlo vjerovatno jedno dosta ljigavo mjesto, al jbg.

14 godina

Perfektne nagrade.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice