Dobio sam mail od blizzarda:
Greetings from Blizzard Entertainment!
We’re gearing up for the forthcoming launch of Diablo III and would like to extend you an invitation to participate in the beta test. If you are interested in participating, you need to have a Battle.net account, which you can create on our Battle.net website.
We will flag you for access to the Diablo III beta test when we begin admitting press. You do not need to go through the opt-in process.
To secure your place among the first of Sanctuary’s heroes,Please use the following template below to verify your account and information via email.
* Name:
* Battle.account name:
* Password:
* Country:
* E-mail Address:
Thanks and see you all in the Burning Hells!
Mail ide od: noreply@blizzard.com
Na njihovoj stranici pise da je to original njihov mail, ali pise da oni nece traziti password. Pretpostavljam da je fake ali opet cisto da vidim Vaše mišljenje, ako se netko susretao s sličnim? A i čisto da odmah upozorim da znate :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
[cut]
* Battle.account name:
* Password:
Nisi dobio mail od Blizzarda.
[cut]
* Battle.account name:
* Password:
Nisi dobio mail od Blizzarda.
A da objasnis?
A da objasnis?
Blizzard will NEVER ask you for your password.
To je, uz "when it's done", valjda najčešće ponavljana rečenica kod Blizzardovaca...
Ma pretpostavio sam, ali sam zato i otvorio jer mislim da ce biti ovakvih vise mailova u RH pa eto da znate unaprijed. A btw moze pojasnjenje zasto nije od blizzarda? Iako je njihov mail, osim toga sto traze pass?
A da objasnis?
Blizzard will NEVER ask you for your password.
To je, uz "when it's done", valjda najčešće ponavljana rečenica kod Blizzardovaca...
Ja bi namjerno vratio mail s lažnim podatcima i još izmislio neki broj kartice, kao ako treba nešto još platiti i to im sve lijepo poslao.....
I jesam :D
A btw moze pojasnjenje zasto nije od blizzarda? Iako je njihov mail, osim toga sto traze pass?
Nije njihov mail.
U "From:" polju može pisat bilo što.
Mogu ti ja poslat mejl sa djed.mraz@sjeverni.pol, ali to ne znači da je stvarno poslao Djed Mraz...
A btw moze pojasnjenje zasto nije od blizzarda? Iako je njihov mail, osim toga sto traze pass?
Nije njihov mail.
U "From:" polju može pisat bilo što.
Mogu ti ja poslat mejl sa djed.mraz@sjeverni.pol, ali to ne znači da je stvarno poslao Djed Mraz...
Htio bih upozoriti ovdje na jedan fake e-mail koji sam također dobio od "Blizzard"-a
Naime,kako povremeno praznim spamm mapu na g-mailu,tako sam zamjetio zanimljiv mail
u kojem je pisalo nešto u stilu: "Naš Admin je primjetio da ste pokušali prodati svoj WoW account
(to mi je odmah bilo sumnjivo jer sam pred 4 godine kreirao nešto,bio je trial za WoW uz HD4850)
Pa dalje...Molimo Vas da nam vratite na sljedećem linku vaše podatke,kako bi smo otklonili moguću zabunu...bla...bla...
To sve dakako na Engleskom...
Onda sam im ja napisao mail u kojem sam upitao tko bi to bio uopće zainteresiran za WoW acc level 1
A,zatim i da znam da su fake-ri i da si ga slobodno nabiju u ono mjesto ako im je baš do takvog accounta
Obzirom sa imam aktivan battle net account preko WoW-a mogu potvrditi, a tako i za ostale, da je Blizzard vec odavno postavio obavijest korisnicima da oni koji moguce i dobiju pozivnicu za betu to mogu provjeriti ulogiravanjem u battle net account te da nikad, ali nikad nece biti slani mailovi gdje je potrebno unijeti username-a i drugih podataka o accountu, a o passwordu da ne i govorimo.
Blizzard NE treba vas password. Nikada.
Znaci ako dobijete bilo kakav mail, nista ne odgovarajte niti saljite vase account informacije, ulogirajte u Battle net i tamo pogledjate da li je vam je na accountu dodan Diablo beta pristup.
Ma i ja stalno u spam dobivam taj noreply@blizzard.com, a ni nemam WoW account niti nista povezano sa blizzardom.
Ma nebih ja ni pitao da nisam sinoc uzeo novi komp pa napravio nove spec na bnetu na acc-u i za beta profil pa mi odmah poslalo ovaj mail pa sam mislio da je u tome stvar :)