znam da se nesmiju imat citevi ali kad s emoras mal onaviknut pa odna krenut ja sam skinio cs 1.6 kgb i nemogu ucitat cit nemam steam pa trebam omoc cit za taj protocol v42 kgb i kako ga ucitat molim vas
znam da se nesmiju imat citevi ali kad s emoras mal onaviknut pa odna krenut ja sam skinio cs 1.6 kgb i nemogu ucitat cit nemam steam pa trebam omoc cit za taj protocol v42 kgb i kako ga ucitat molim vas
Ostavi se toga k'o mamine sise. Igraj normalno jer smao debili chitaju i misle da su time nešto postigli.
Kako mislis moras se malo naviknut? LOL?
a volio9 bi ga amlo imat i sve jel mi nije bas dobar scor pa plizz reciet mi
lol, na greškama se uči :P. ja u Black Ops-u igro kao bot, a gle me sad, igram kao... xD
e a enmam jak comp za atke igre os mi pomoc akke igre mogu igrat comp mi je jak 512 mb graficak 1.3 plizz sta mogu igrat slicno cod
e a NEMAM jak komp za TAKVE igre hoćeš mi pomoc kakve igre mogu igrat komp mi je jak 512 mb grafička 1.3 plizz sta mogu igrat slicno cod
Dečko, prvo se nauči pisat, a onda igraj igre...
Ak nisi dobar u cs-u odi na cod, tamo ces biti pro, jer ako u codu fejlas onda si bot.... Ma mislim koji ce ti vrag čit, nije da si ti taj skor napravio, a ako se mislis hvalit prijateljima, onda si, blago receno, kreten... Evo ti mali savjet, namjesti si osjetljivost misa na ono sto tebi pase, kontrole si namjesti kako tebi pasu, i nauci se korisit okolis u svoju prednost, tipo skrivaj se iza zastite, cekaj neprijatelja ako znas da ide k tebi, umjesto da istrcis kao mladi janjac... I jos par stvari, zvuk u igri, zvuk u igri i zvuk u igri, slusaj za zvuk koraka i pucanja i onda razmisli kako ces se namjestiti da ih docekas. Ovo su naputci od igraca coda, ali mogu se primjeniti na cs.
de suti svi sporazumijevaj usat pise osim tebe
A ima pravo, meni trebalo dobrih par minuta da skuzim sto mislis rec. A po tvom odgovoru vidim da si neki klinjo od 9 godina (dobro nisam ni ja neki starac, ali ajde). Ako ti tip zeli rec da bolje tipkkas onda se izvini i prođi par puta po tekstu.
Ak nisi dobar u cs-u odi na cod, tamo ces biti pro, jer ako u codu fejlas onda si bot.... Ma mislim koji ce ti vrag čit, nije da si ti taj skor napravio, a ako se mislis hvalit prijateljima, onda si, blago receno, kreten... Evo ti mali savjet, namjesti si osjetljivost misa na ono sto tebi pase, kontrole si namjesti kako tebi pasu, i nauci se korisit okolis u svoju prednost, tipo skrivaj se iza zastite, cekaj neprijatelja ako znas da ide k tebi, umjesto da istrcis kao mladi janjac... I jos par stvari, zvuk u igri, zvuk u igri i zvuk u igri, slusaj za zvuk koraka i pucanja i onda razmisli kako ces se namjestiti da ih docekas. Ovo su naputci od igraca coda, ali mogu se primjeniti na cs.
znam aj sve to korake i sve ali cilj mi nije dobar i nemogu promijenit na desn uruku na lijevoj mi je odem an kontrole al im ise nece promjenit ali ja zelim čit nekako ga zelim kada vidim ove an youtubeu aj plizz i recite jel ima besplatno steam
kolko ti godina imas?

A ima pravo, meni trebalo dobrih par minuta da skuzim sto mislis rec. A po tvom odgovoru vidim da si neki klinjo od 9 godina (dobro nisam ni ja neki starac, ali ajde). Ako ti tip zeli rec da bolje tipkkas onda se izvini i prođi par puta po tekstu.
imam 10 god da zans a dobro brzo tipkam zna se nac kada mi bude sreca ima dobar scor ali zelim cit
Covjece ja trebam svaku njegovu poruku 3x procitati da bi razumio post
recite mi di da skinem cit za kgb hosting i nemam cit i skinio sma ga s www.csskinimecsfull
btw google is your friend.
i neka netko ubaci maximum trolling sliku za mene :3

znam aj sve to korake i sve ali cilj mi nije dobar i nemogu promijenit na desn uruku na lijevoj mi je odem an kontrole al im ise nece promjenit ali ja zelim čit nekako ga zelim kada vidim ove an youtubeu aj plizz i recite jel ima besplatno steam
Steam je besplatan, ali igre nisu. A cit ti ntko nece dat, ja znam da vidm nekoga da cita, i da ga znam, lično bih ga zadavio. Kada čujem ljude kako kazu da su imali skor 100:1 sa aimbotom, jednostavno mi se povraca.
Cit te nece uciniti boljim, samo ce te ljudi gledati kao zadnjeg cigana, ajde malo vjezbaj, i ja kada sam poceo igrat cod nisam bio bogzna što, ali pogledao sam dosta comentatora na youtubu i polagano sam se naucio igrat, pogledaj neke dobre youtube comentatore za cs 1.6 i uspori igru, ako igras kako pises onda pravis puno pogresaka. Da malo usporis kako igras i da smiris ruku, padali bi ko kruske... znam da je savjetovanje ljudi koji traze čit besmislen posao, ali ajde, dobričina kakva jesam odvojio sam ti 5 minuta da te vratim natrag na "light side"
mogu nac bad boy svakake ali nije za moj cs ocu od vas

Sta ima promod na mw2?

aha, vec sam se ponado . Malo smo
ali nema veze, tema je ionako
....
cit ocu
Eto, ja mislim da je ova tema - fail.
cit ocu
neces
a ja mislim da trebam dobiti link za cit
Gdje pise da moras imati dobar score? Dobar score je rezerviran za one koji znaju igrati. Ne kvari igru onima koji igraju posteno.
Per aspera ad astra
@coky1: ajd lijepo na spavanac, ova igra ionako nije za tebe...
ocu cit dajte mi cit svi smo mi ljudi ponosimo se onim sto imamo netrebamo biti sam sebi neprijatelj zato vas ko boga molim da mi date cit