kupio sam crysis 3 base game i poslije toga sam na akciji kupio CRYSIS 3 DIGITAL DELUXE UPGRADE sad ne razumijem ako iko mi može objasniti kako ovo izvesti sa instaliranjem tj. dali prvo instalirati crysis 3 pa onda ovaj upgrade koji sadrži i crysis 2 max. edition u paketu ili obrnuto...dali neko ima slična iskustva...unaprijed hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na Originu aktiviraš kod od Crysisa 3. Nakon tog možeš aktivirati taj kod od Digital Deluxe Upgradea.
To je kao "DLC" za igru + dobiješ Crysis 2 također na Originu.
Jesam najprije aktivirao kod za Crysis 3 i počelo je skidanje,zatim sam aktivirao drugi kod za Crysis 3 digital deluxe upgrade ali se pojavio Cryisis 2 maximum edition.
Sad zašto se nije pojavio Crysis 3 digital deluxe upgrade nego Crysis 2 maximum edition.
I hoću li sad dobiti sve to iz ovog upgrade paketa kad instaliram Crysis 3 ustvari što da prvo insataliram Crysis 3 ili ovaj drugi.Hvala
Da, sada ti Crysis 3 sadrzi sve od Digiral Deluxe inacice, samo trebaš preuzeti do kraja kako bi mogao igrati.

oprosti ne razumijem kako preuzeti do kraja nisam baš u tome pa ne razumijem.hvala
Preuzimanje s interneta = skidanje s interneta. Trebas skinuti do kraja.

ok hvala..evo upravo sam instalirao crysis 3 i pojavili su se neki bonusi i sad se skida crysis 2 dali bi onda trebalo sve štimati kad se instalira i crysis 2...
ok hvala..evo upravo sam instalirao crysis 3 i pojavili su se neki bonusi i sad se skida crysis 2 dali bi onda trebalo sve štimati kad se instalira i crysis 2...
Da. Možeš već igrati Crysis 3 komotno dok se Crysis 2 skida. Nije vezano.
hvala ti puno...
Nema na čemu. Imaš gumb "Hvala" pa ga iskoristi, ne moraš pisati.
Gdje je crysis 3 najjeftiniji za kupit
imam problema sa multiplayerom, diskonekta se, "conection to server lost", kako to rješiti?