CoD2 PunkBuster problem.

poruka: 16
|
čitano: 9.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
CoD2 PunkBuster problem.

Znači ovako.

Imam problem sa Punk Busterom u CoD-u 2.

Svako malo malo me kicka punkbuster hartbeats stopped bla bla bla.

Apdejtao sam ga al opet ništa, frend mi je poslao svoju pb mapu al opet me kika.

Zna netko kako da riješim taj problem?

Hvala!

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: CoD2 PunkBuster problem.

Ugasi hackove, ugasi torrente i ostalo što diže ping, privremeno disableaj antivirus i antispyware, očisti komp od smeća...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ugasi hackove, ugasi torrente i ostalo što diže ping, privremeno disableaj antivirus i antispyware, očisti komp od smeća...

Nedavno sam reinstalirao windowse tako da skoro na kompu nemam ništa osim CoD-a a da o hackovima nepričam.

Nisam ih koristio ima već tri godine pa sigurno neću ni sad.

Uvezi antivirusa, imam ga na kompu al i dok ga nisam imao kickalo me.

16 godina
odjavljen

Koliki ti je ping?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Koliki ti je ping?

Normalan ping. Od 30-50.

15 godina
neaktivan
CoD2 PunkBuster problem.

To je i meni bilo prije kada sam prešao na windows 7.

Možeš jedino probati pogasiti sve aplikacije, no meni je pomogao samo novi procesor.

BTW progoogleaj malo ima još nekih "rješenja".

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovako. Pobrisao sam iz FireWalla u AVG-u onaj pb bla bla bla.exe i sad mi se čini da me neče kikat.

Vidjet ću još.

EDIT: Ipak kicka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 23:44 (Nisam Ja,Nisi Ti).
14 godina
neaktivan
CoD2 PunkBuster problem.

Reinstaliraj PunkBuster ako nisi, ako te ne upali reinstaliraj igricu i mislim da nece biti problema =)

[url=http://profile.xfire.com/tomislaavcr9][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/1/tomislaavcr9.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CoD2 PunkBuster problem.

Udem u CoD2 i igram jedno 30 sec i izbaci me i pise service communication failure pnkbstrb.exe ako neko zna neka javi

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 17:34 (woody).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
woody kaže...

Udem u CoD2 i igram jedno 30 sec i izbaci me i pise service communication failure pnkbstrb.exe ako neko zna neka javi

Jel to tako teško ?

I daj prestani trollati po svakom topicu na koji naidjes !

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
13 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...
woody kaže...

Jel to tako teško ?

I daj prestani trollati po svakom topicu na koji naidjes !

0 dana na forumu je. Watafak is wrong wid yu?

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
12 godina
odjavljen
CoD2 PunkBuster problem.

Ev ovako ljudi oprostite što sada nakon dugo vremena načimam temu ali stvarno mi treba POMOĆ več duže vrijeme igram cod i kada sam jednom tio ući na jedan serv.. punk me kiko ??? piše da odem u miltiplayer options i da aktiviram punkbuster i tako ja odem i vidim nema mi punkbustera WTF gdje je nesto i kako da ga vratim plssssssss ljudi pomagajte imam sranje od kompa te mi je cod 2 ono jedina igra koja mi pošteno radi zato pomoććććććććć.....{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CoD2 PunkBuster problem.

Vjerovatno je zato jer si skidao razne modove, ali probaj skinuti PBSetup i sve update, i onda kad ti se otvori zadnji prozor pritisni Add a  Game i odaberi Call of Duty 2, i označi ga i pritisni Check For Updates i sačekaj da se dovrši update i zatvori i probaj igrati.

Ne žalim što drugi kradu moje ideje, žalim što nemaju svoje. - Nikola Tesla
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
CoD2 PunkBuster problem.

Pooozz ev ovako imam problem sa punkbusterom,sve je bilo ok sve dok nisam jednog dana pokušao ući u serv ali nisam mogao,pisalo mi je da moram odobriti punbuster,što sam ja još prije napravio i sada ja odem u multiplayer opcije ali punkbustera mi nema jednosatavno je nestao pa ako je netko imao sličan problem ili da zna kako opet da stvorim taj punkbuster neka mi hitno javi jer imam smeče od kompa i ajd cod 2 mi je i nekako mogo raditi na kompu.

ŽAO MI JE ŠTO OPET OTVARAM TEMU ALI MI HITNO TREBA POMOČ HVALA VAM UNAPRIJED :)

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
probo sam to mi nije uspilo
12 godina
odjavljen
probao sam i ništa
1
Nova poruka
E-mail: