CoD2 privatni/public server?

poruka: 14
|
čitano: 2.890
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav. Neznam dali je ova tema na dobrom mjestu, ispricavam se unaprijed ako sam fulao podforum.

Dakle situacija ovakva, namjeravam otvoriti cod2 server sa klanom, ali host mi nudi dvije opcije - privatni i public. Neuk nisam, kuzim donekle u cem je razlika xD ali posto je ovo prvi puta da otvaram bilo kakav server da prvo pitam. Namjera mi je otvoriti server na kojem mogu igrati i drugi igraci bez passa(public), koji ce im se pokazivati na xf znaci standardno, ali koji bi mogao zakljucati kada bi igrali neki clan war. Da li je to moguce, tj mogu li bez problema uzeti public server pa ga zkljucati za to kratko vrijeme wara?

I jos jedno pitanje, ne moram imati jako racunalo koje ce biti uvijek upaljeno, kao sto je to slucaj ako ga dizem sa svojeg racunala(ovo pretpostavljam da ne, ali da pitam kad sam vec tu xD)

Hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 9:26 (Tegla).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: CoD2 privatni/public server?
Tegla kaže...

Pozdrav. Neznam dali je ova tema na dobrom mjestu, ispricavam se unaprijed ako sam fulao podforum.

Dakle situacija ovakva, namjeravam otvoriti cod2 server sa klanom, ali host mi nudi dvije opcije - privatni i public. Neuk nisam, kuzim donekle u cem je razlika xD ali posto je ovo prvi puta da otvaram bilo kakav server da prvo pitam. Namjera mi je otvoriti server na kojem mogu igrati i drugi igraci bez passa(public), koji ce im se pokazivati na xf znaci standardno, ali koji bi mogao zakljucati kada bi igrali neki clan war. Da li je to moguce, tj mogu li bez problema uzeti public server pa ga zkljucati za to kratko vrijeme wara?

I jos jedno pitanje, ne moram imati jako racunalo koje ce biti uvijek upaljeno, kao sto je to slucaj ako ga dizem sa svojeg racunala(ovo pretpostavljam da ne, ali da pitam kad sam vec tu xD)

Hvala :)

1.- ostavi se homemade servera, neigrivo je zbog lagga osim ako imaš optiku u što sumnjam.

2.- uzmi public server, i onda samo na njeg nabacis pw dok igrate war. Ali brzo ces uvidjeti da je dosadno svaki put pw stavljati.

Ofc.
13 godina
neaktivan

Mozes pojasnit ovo drugo, zas je dosadno pw stavljati?
Ma igramo jedan war dnevno mozda i to smo igrali dosad na nekom free hostu gdje moram prvo sloziti server tako da ne vjerujem da ce biti problem utipkati rcon za pass :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tegla kaže...

Mozes pojasnit ovo drugo, zas je dosadno pw stavljati?
Ma igramo jedan war dnevno mozda i to smo igrali dosad na nekom free hostu gdje moram prvo sloziti server tako da ne vjerujem da ce biti problem utipkati rcon za pass :)

Ma dobro jedan war, onda je to OK, ali kad igras 4+ komada dnevno kao moj team, onda dosadi :D

A i ekipa ne voli da ih tjeras sa puba kad ides war igrat..

Ofc.
13 godina
neaktivan

A stignemo max 1-2, dosta nas studira, pa onda skola, neki posao i to..

Ovo drugo sam mislio rijesiti porukom na serveru da se zakljucava nakon ove mape tako da slobodno odigraju do kraja. A i warove imamo oko 23h navecer nadalje uvijek ionako, nije da je usred dana :)

I pitanje, kod kojeg se hosta najvise isplati uzimati server?

Omnigenius je cujem pouzdan, ali im je cijena 5kn/slotu, dok je hrvatski-hosting 2.5kn/slotu?

Izadje dvostruko jeftinije

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 9:50 (Tegla).

0 0 hvala 0
15 godina
Samo da napomenem da je kaznjivo stavljati pw na public jer ako te host uhvati gubis server, ok je taj jedan dnevno al probaj kad nema nikog na serveru
Od koga uzimas server?
Onaj ko ne poludi samnom - nije normalan ----xf:carlibas----VISIT www.optime-keys.com---------
13 godina
neaktivan

Nisam znao to za pass..

A kako ce me uhvatit? xD
OD Omnigeniusa najvjerojatnije

0 0 hvala 0
15 godina
Kako nece pa imaju uvid u svoje servere ali nece te kazniti ali opet dobrn je znati. HH ne,nikako
Onaj ko ne poludi samnom - nije normalan ----xf:carlibas----VISIT www.optime-keys.com---------
15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
Samo da napomenem da je kaznjivo stavljati pw na public jer ako te host uhvati gubis server, ok je taj jedan dnevno al probaj kad nema nikog na serveru
Od koga uzimas server?

Nije zabranjeno stavljati password na public server, zabranjeno je jedino maknuti password sa privatnog servera.

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
13 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
\Kako nece pa imaju uvid u svoje servere ali nece te kazniti ali opet dobrn je znati. HH ne,nikako

Sto ne, nikako?

14 godina
neaktivan

Sto se tice hosta, imao sam i Omnigenus i Hrv.hosting. Tu vrijedi- koliko para, toliko muzike.

Ofc.

0 0 hvala 0
15 godina
I to ali i obrnuto takoder
13 godina
neaktivan

Znaci bolji Omnigenius?

0 0 hvala 0
15 godina
Da
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice