Cod 2 problemi s patchom

poruka: 20
|
čitano: 5.915
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Cod 2 problemi s patchom

imam cod 2 dosta dugo i nisam imao problema,i danas mi je nešt zezalo dok sam igro i ja igru uninstaliram i ponovo ju instaliram i kad sam išo instalirat patch 1.3 neće,nešt se pojavi da reinstaliram patch a neznam di se to reinstalira patch.. probam instalirat patch 1.2 oče a 1.3 neče..ako netko zna ili ako je imao sličan problem nek javi..unaprijed hvala..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cod 2 problemi s patchom

evo slika

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cod 2 problemi s patchom

evo slika

evo i slika evo i slika
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cod 2 problemi s patchom

piše ti da unnistaliraš. Stisni yes i unnistaliraj zatim si skini sa ove stranice: http://www.scanwith.com/download/CCleaner.htm ccleaner i pogledaj ima li ostataka. Tek onda instaliraj patch 1.3. SretnoSmijeh!!!

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cod 2 problemi s patchom

napravio sam to i opet isto..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cod 2 problemi s patchom

dali itko zna problem..potrebno mi je..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Cod 2 problemi s patchom
maher kaže...

dali itko zna problem..potrebno mi je..

čudnih grešaka uvjek ima ako se nevaram ti imaš sedmicu a ona sama ima zaštite od nametnika dakle svaki krek ili ti pač je jedna vrsta trojana ili virusa

ima ih dobrih i loših pokušaj isključit sve moguče zaštite pa onda  napravi novi instal

15 godina
neaktivan
Cod 2 problemi s patchom

Odi u registry nadi cod2 di ti pise version 1.3 stavi na 1.0 i ona install patch

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cod 2 problemi s patchom

di je taj registry nemam ti ja pojma o tome nerazumijem ti se baš..pa ako bi mi htjeo reč di je to..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maher kaže...

imam cod 2 dosta dugo i nisam imao problema,i danas mi je nešt zezalo dok sam igro i ja igru uninstaliram i ponovo ju instaliram i kad sam išo instalirat patch 1.3 neće,nešt se pojavi da reinstaliram patch a neznam di se to reinstalira patch.. probam instalirat patch 1.2 oče a 1.3 neče..ako netko zna ili ako je imao sličan problem nek javi..unaprijed hvala..

Pa kad deinstaliras igru izbrisi i folder tamo di ti je bila instalirana, zatim ponovo instaliras igru. E sad kad instaliras najprvo napravi kopiju foldera za verziju 1.0 a zatim instaliraj patch na ovaj prvi za v1.3. Napraviš shortcutove za oba foldera.

Evo ovako to u mene izgleda:

15 godina
neaktivan
Cod 2 problemi s patchom

napravio kao što si reko i opet neće..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cod 2 problemi s patchom

napravio kao što si reko i opet neće..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cod 2 problemi s patchom

Probaj ponovno skinuti patch.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cod 2 problemi s patchom

neće ni s novim patchom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cod 2 problemi s patchom

dali zna tko problem zašto mi oće instalirat patch 1.2 a 1.3 neće..ajd pomozite hitno mi je..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maher kaže...

dali zna tko problem zašto mi oće instalirat patch 1.2 a 1.3 neće..ajd pomozite hitno mi je..

Očito nisi izbrisa game folder kao šta sam ti rekao jer ti ponovna instalacija detektira već noviju verziju igre. Di instaliraš igru daj mi path.

16 godina
Cod 2 problemi s patchom

Gle skini ovo:
MGQ Cod2 Patch Switcher

Trebas instalirat i netframework 1.1 ako ga nemas.

I samo upalis program odaberes  verziju Switch i to je to.

Netrebas cak ni snimiti patch, trebalo bi raditi, Run As Admin ako je Win 7/Vista.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cod 2 problemi s patchom

eo skinio sam onaj netframework 1.1 i instaliro a neznam sad kako da pokrenem onaj switcher path on je u zip formatu..ajd mi objasni nerazumijem se baš..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cod 2 problemi s patchom

e hvala ti puno uspio sam..pozz.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cod 2 problemi s patchom

imali tko da igra cod dva na win 7