ARC Raiders

poruka: 100
|
čitano: 17.659
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: ARC Raiders
Super64 kaže...

Khm, da. BF je osvojio nagradu za najbolji zvuk . Pored ove igre neeeeeeeeema jebene sanse, nikakve jebene sanse. Da jos spomenemo da su prije dva dana pecali zvuk jer je bio katastrofalan. Tak da je velika aaa kompanija ipak dobila nezasluzenu nagradu.

Od svih igri, BF za zvuk  ...najgora stvar u igri. Komedija.

https://www.youtube.com/@gaap86
11 godina

Ovo je rang kao da cod osvoji nagradu za najinovativniji fps shooter u 2025

12 godina
ARC Raiders

Bas me zanima. Na kojem serveru igrate?

3 Europa
1 North America
3 Auto
0 Azija
Your mind is like a parachute! Useless unless its open
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2025 12:24 (Super64).

0 0 hvala 0
16 godina
Super64 kaže...

Bas me zanima. Na kojem serveru igrate?

fali ti auto, nemam pojma di me baca, zna mi nerijetko pokazat crvene ikone sa desne strane pa pretpostavljam da me svagdje baca

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
12 godina
dado16 kaže...

fali ti auto, nemam pojma di me baca, zna mi nerijetko pokazat crvene ikone sa desne strane pa pretpostavljam da me svagdje baca

Ok. Al zasto bi koristio auto kad zelis imat ili najmanji ping i samo rokanje - Europa, il bolje iskustvo (meni i ne samo meni) N. Amerika? 

16 godina
Super64 kaže...
dado16 kaže...

Ok. Al zasto bi koristio auto kad zelis imat ili najmanji ping i samo rokanje - Europa, il bolje iskustvo (meni i ne samo meni) N. Amerika? 

volim mixsano, bas to nekad je najbolji ping a nekad su amerikanci sa kojima se sprdam

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
7 dana
ARC Raiders

igram Arc na ps5 i sve sam riješio za expedition ,skupio preko milju coinsa i sad sam si nakon 5-6 godina odsustva od PC gejmanja naručio novi komp koji stiže sad ovih dana.

jel moguće da uzmem igru na steamu i nastavim sa napretkom sa ps-a ili ću morati sve ispočetka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
markony87 kaže...

igram Arc na ps5 i sve sam riješio za expedition ,skupio preko milju coinsa i sad sam si nakon 5-6 godina odsustva od PC gejmanja naručio novi komp koji stiže sad ovih dana.

jel moguće da uzmem igru na steamu i nastavim sa napretkom sa ps-a ili ću morati sve ispočetka?

Kaže da može.

Trebaš napraviti Embark ID account, i onda njega "aktivirati" na obje platforme.

Yes, Arc Raiders offers full cross-progression between PS5 and Steam (PC) via an Embark ID account, letting you sync progress, levels, and cosmetics by linking your platform accounts to one central Embark ID, though you'll need to buy the game separately on each platform.
How to Set Up Cross-Save:
Create/Link Embark ID: Go to Embark's official website and link your PlayStation Network and Steam accounts to a single Embark ID. https://id.embark.games/id/sign-in
Play on Any Platform: Log into that same Embark ID on your PS5 and Steam, and your progress will sync.
Key Things to Know:
Full Sync: Your loot, quests, Battle Pass, cosmetics, and character progress all transfer.
Platform Purchases: You must buy the game on both PS5 and Steam to play on both; progress transfers, but licenses don't.
Currency/Items: Generally, purchased currency stays on the platform where bought, but cosmetics usually transfer.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:02 (TomoR).
12 godina
ARC Raiders

Cold Snap

1 0 hvala 0
15 godina
ARC Raiders

Ova igra je posebna i ovu igru dosta čini community koji je zbilja super. Ne znam kako je duo ili trio, ali solo iskustvo mi je vrh. Pomognu ti ostali igrači bez problema ako ti što treba. Dva puta sam bio knockan od strane arc-ova i digli me igrači, još mi davali iteme da prodam bez da sam išta pitao... Onda drugi lik, treba mi bioscanner na buried city za upgrade workshopa i pitam lika ako možda zna di mogu naći i lik samnom prođe cijeli dio medical laba...

Ako staviš na g "don't shoot" ili pričaš na mikrofon nećeš imati problema sa drugim igračima. Vrlo često i oni meni isto stvar rade.

Predobra igra uglavnom da skratim priču i nisam dugo tako uživao u nekoj igri 

Jedna od rijetkih multiplayer igara da nema toksičan community.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 18:19 (Baldurion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice