ARC Raiders

poruka: 97
|
čitano: 17.212
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: ARC Raiders
Super64 kaže...

Khm, da. BF je osvojio nagradu za najbolji zvuk . Pored ove igre neeeeeeeeema jebene sanse, nikakve jebene sanse. Da jos spomenemo da su prije dva dana pecali zvuk jer je bio katastrofalan. Tak da je velika aaa kompanija ipak dobila nezasluzenu nagradu.

Od svih igri, BF za zvuk  ...najgora stvar u igri. Komedija.

https://www.youtube.com/@gaap86
11 godina

Ovo je rang kao da cod osvoji nagradu za najinovativniji fps shooter u 2025

12 godina
ARC Raiders

Bas me zanima. Na kojem serveru igrate?

1 Europa
1 North America
3 Auto
0 Azija
Your mind is like a parachute! Useless unless its open
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2025 12:24 (Super64).

0 0 hvala 0
16 godina
Super64 kaže...

Bas me zanima. Na kojem serveru igrate?

fali ti auto, nemam pojma di me baca, zna mi nerijetko pokazat crvene ikone sa desne strane pa pretpostavljam da me svagdje baca

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
12 godina
dado16 kaže...

fali ti auto, nemam pojma di me baca, zna mi nerijetko pokazat crvene ikone sa desne strane pa pretpostavljam da me svagdje baca

Ok. Al zasto bi koristio auto kad zelis imat ili najmanji ping i samo rokanje - Europa, il bolje iskustvo (meni i ne samo meni) N. Amerika? 

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
16 godina
Super64 kaže...
dado16 kaže...

Ok. Al zasto bi koristio auto kad zelis imat ili najmanji ping i samo rokanje - Europa, il bolje iskustvo (meni i ne samo meni) N. Amerika? 

volim mixsano, bas to nekad je najbolji ping a nekad su amerikanci sa kojima se sprdam

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
7 dana
ARC Raiders

igram Arc na ps5 i sve sam riješio za expedition ,skupio preko milju coinsa i sad sam si nakon 5-6 godina odsustva od PC gejmanja naručio novi komp koji stiže sad ovih dana.

jel moguće da uzmem igru na steamu i nastavim sa napretkom sa ps-a ili ću morati sve ispočetka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice