ARC Raiders

poruka: 80
|
čitano: 12.971
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 mjeseca
Re: ARC Raiders
BeLLicus kaže...
Switch kaže...
BeLLicus kaže...

Koja igretina, čak je battlefield 6 na pauzi radi ove igre. Nevjerovatno, bolje nešto nisam igrao jako dugo. 

Šta ti je toliko dobro?

Ja sam li la bih li uzeo...nikad nisam igrao ovakav tip igre pa nisam siguran hoće me držat. BF6 mi je dopizdio pa tražim nešta novo... 

Ma atmosfera je nenadjebiva, teško je, izazovno, PVE je zajeban a tek PVP, napetost na svakom koraku, igra radi besprijekorno kao da ju je radio Sony. Ispolirano maksimalno. Igra na steamu stiže broj igrača Battlefielda 6 koji ima besplatan battle royal. 

Ma svi hvale igru. Ja se evo ne odvajam. Bf više ne palim haha

Sony-eve igre su zadnjih godina baš "besprijekorne". 

8 godina
BeLLicus kaže...

Koja igretina, čak je battlefield 6 na pauzi radi ove igre. Nevjerovatno, bolje nešto nisam igrao jako dugo. 

Please prosvijetli me. Što propuštam? Već sam na drugoj temi pisao, možda sam prestar za ovakve igre pa ne kužim poantu, ali čitam okolo po netu kako su ljudi oduševljeni. Evo zadnje tri partije sam ušao na mapu, uzeo loot i vratio se u bazu. I to je to? 

16 godina
Vandit kaže...
BeLLicus kaže...

Please prosvijetli me. Što propuštam? Već sam na drugoj temi pisao, možda sam prestar za ovakve igre pa ne kužim poantu, ali čitam okolo po netu kako su ljudi oduševljeni. Evo zadnje tri partije sam ušao na mapu, uzeo loot i vratio se u bazu. I to je to? 

exactly, i taj loot koji izvuces nicem ne sluzi osim oruzja....nema marketplacea, nema neke važnosti u lootu kao u drugim igrama. Jednostavno ili nitko nije igrao ostale igre i ovo im je prvi extraction ili nznm....apsolutno nista vau nema u igri. Doduše ne mislim da je loša igra ali ne shvacam toliku razvikanost

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
17 godina
ARC Raiders

U subotu Tarkov ima službeni release i isto tako i Steam release, živo me zanimaju brojke.

A što se tiče Arc Raidersa, nemam pojma, izgleda super, ali nisam vidio ništa što bi me moglo zadržati kao npr. Tarkov (imam preko 1000h tamo).
Hype me podsjeća na Helldivers.

Uglavnom, taman kad se ohladim of FC26 možda oko Božića uzmem.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
dado16 kaže...

exactly, i taj loot koji izvuces nicem ne sluzi osim oruzja....nema marketplacea, nema neke važnosti u lootu kao u drugim igrama. Jednostavno ili nitko nije igrao ostale igre i ovo im je prvi extraction ili nznm....apsolutno nista vau nema u igri. Doduše ne mislim da je loša igra ali ne shvacam toliku razvikanost

Meni je ovo prva extraction igra u životu i ušao sam bez ikakvih očekivanja. Ali mi fali dinamike u igri. Imaš one dronove koje bez problema izbjegavaš, bude zanimljivo kad te istovremeno napadne više dronova, ali to je to. Imaš druge ljude na mapi, ali mapa je toliko velika da ih se rijetko susrećeš. 

Ja sam mislio da će biti u igri neki veliki loot i da ćemo se onda klati međusobno da dođemo do njega. A ne ovako, uđem na mapu, odem do prve zgrade, uzmem loot i vratim se u bazu. Kada sam se prvi puta vratio u bazu očekivao sam ne znam šta, kad ono, XP narastao, loot mogu uzeti za upgrejdanje opreme i oružja, klikni na iduću partiju. Bio sam onak WTF?! I to je to? I onda odem na net i čitam komentare GOTY, savršenstveno i ne znam ni ja šta sve ne. 

16 godina
Vandit kaže...
dado16 kaže...

Meni je ovo prva extraction igra u životu i ušao sam bez ikakvih očekivanja. Ali mi fali dinamike u igri. Imaš one dronove koje bez problema izbjegavaš, bude zanimljivo kad te istovremeno napadne više dronova, ali to je to. Imaš druge ljude na mapi, ali mapa je toliko velika da ih se rijetko susrećeš. 

Ja sam mislio da će biti u igri neki veliki loot i da ćemo se onda klati međusobno da dođemo do njega. A ne ovako, uđem na mapu, odem do prve zgrade, uzmem loot i vratim se u bazu. Kada sam se prvi puta vratio u bazu očekivao sam ne znam šta, kad ono, XP narastao, loot mogu uzeti za upgrejdanje opreme i oružja, klikni na iduću partiju. Bio sam onak WTF?! I to je to? I onda odem na net i čitam komentare GOTY, savršenstveno i ne znam ni ja šta sve ne. 

evo mislio sam da jedini nisam na tom hype trainu, ali reko imam visoka ocekivanja jer sam igrao sve i svašta. Ali upravo je to to u suštini, igra ce splasnust za mj dana za 50% ljudi, osim ako nest jos ne uvedu extra vau. U tarkovu ima 150 stvari više za radit ali i on je upitan koliko ce ostat igraca ako ne riješe problem sa hakerima i ak ostave bez wipea kako su i obecali. A možda sam jednostavno star i nemam više one mašte ko klinjo kad sam igrao mafiu free ride po citave dane ili deus ex di sam hodao po uredima i pravio si bazu(umjesto prelazio pricu) :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2025 13:32 (dado16).
11 godina
Vandit kaže...
dado16 kaže...

Pa odi na Blue Gate ili Spaceport mapu ili Bureid city čak uđi u neku zgradu na mapi koja je u crvenom kvadratu "high loot" pa ćeš vidjeti jel nećeš susresti nikoga, nadograđuješ bencheve, kraftanje tone oružja, pvp svaku partiju je na vrhuncu, naravno da te nitko neće dirati ako udjes u prvu kućicu na koju si naletio pokupio par žica i ideš van nakon što si popunio taj početni malecki inventory koji imaš. Odi na high loot area pa ćeš vidjet igrača. Radi questove itd. 

16 godina
BeLLicus kaže...
Vandit kaže...
dado16 kaže...

Pa odi na Blue Gate ili Spaceport mapu ili Bureid city čak uđi u neku zgradu na mapi koja je u crvenom kvadratu "high loot" pa ćeš vidjeti jel nećeš susresti nikoga, nadograđuješ bencheve, kraftanje tone oružja, pvp svaku partiju je na vrhuncu, naravno da te nitko neće dirati ako udjes u prvu kućicu na koju si naletio pokupio par žica i ideš van nakon što si popunio taj početni malecki inventory koji imaš. Odi na high loot area pa ćeš vidjet igrača. Radi questove itd. 

ono sto zeli rec, taj high loot nista ne znaci kad skupis za pusku odes sa tom istom puskom van umres i ajmo ovo na novo....ispada da si tek krenio u igru a vec si u end game fazi....samo ponavljas jedno te isto sa nikakvim ciljem osim eventualno killova...Nekome je i to dovoljno

11 godina
dado16 kaže...
BeLLicus kaže...
Vandit kaže...
dado16 kaže...

ono sto zeli rec, taj high loot nista ne znaci kad skupis za pusku odes sa tom istom puskom van umres i ajmo ovo na novo....ispada da si tek krenio u igru a vec si u end game fazi....samo ponavljas jedno te isto sa nikakvim ciljem osim eventualno killova...Nekome je i to dovoljno

Isto kao i sve u životu, ponavljanje jednog te istog iz dana u dan :) ti kao da si zalutao pa igraš neke igre gdje svaki dan radiš nešto drugačije haha. I u battlefieldu ideš na zastave capas ih u ubijaš likove, tako i ovdje boriš se za što jači loot da do kraja dođeš do legendarya imaš max lvl pređeno sve, riješiš najteže robote u igri itd. Igra ima ono nešto. Daleko od toga da si u endgameu nakon par partija sa početnim oružjem ima tona grindanja. No dobro igra nije za tebe i sve 5 :D 

12 godina
ARC Raiders

Mislim u igri postoje questovi za odradjivat. Ko kaze da je samo lootanje bez cilja? Od kuda to? Ocemo se poluinformacijama bavit onih koji ovu igru pljuju, a ne igraju?

Your mind is like a parachute! Useless unless its open

1 0 hvala 0
11 godina
ARC Raiders

Tarkov je u beti od 2017,ovo je njegov vrhunac.Neznam čemu usporedbe

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ARC Raiders

Inace je reddit arc sub jedan od pitomijih koje sam ja uopce vidio. Jedino se treshaju igraci koji zagovaraju PvE i placu zbog PvP-a. Ovdje igra izadje i odmah ovo drUgOO je BoLjE. Ne vidim smisla uopce.

Radije recite gdje da nadjem - rusted gear. Fali mi taj zadnji. Vec tri dana trazim 

0 0 hvala 0
11 godina
Super64 kaže...

Inace je reddit arc sub jedan od pitomijih koje sam ja uopce vidio. Jedino se treshaju igraci koji zagovaraju PvE i placu zbog PvP-a. Ovdje igra izadje i odmah ovo drUgOO je BoLjE. Ne vidim smisla uopce.

Radije recite gdje da nadjem - rusted gear. Fali mi taj zadnji. Vec tri dana trazim 

Autobusi, sjever Dam mapa.

12 godina
ARC Raiders

Jebo te led. Auto iznad Scrap Yarda. Ali mislim da je lokacija vrlo random. https://www.reddit.com/r/ArcRaiders/comments/1ote56e/embark_this_might_as_well_be_an_epic_item/

0 0 hvala 0
8 godina
ARC Raiders

Da se razumijemo, ja ne pljujem po igri niti smatram da je igra loša. Zaredalo se sada par dobrih, napetih partija jer sam skoro izginuo zato što sam išao spašavati nekog random lika koji me onda skoro na kraju i ubio. Btw, još uvijek nisam nikoga ubio. Jednostavno mi je žao, nemam srca. Iako su mene već par puta mučki ubili. 

1 0 hvala 0
16 godina
ARC Raiders

Sound design u ovoj igri je baš next level. Ovo je bilo kao iz filma  "You should have been friendly, man..."

https://www.youtube.com/shorts/9izQsW8GSA8

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2025 14:49 (mrsmith).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
ARC Raiders

Ovaj je vrh. "Captains log Ive been shot by neanderthal" 

https://www.youtube.com/shorts/gknHa4v4zRk

1 0 hvala 0
12 godina
ARC Raiders

North Line update sutra. Dodaju parove (duos). Smanjuju cijene kozmetike i onima koji su vec kupili po vecoj cijeni ide refund. Koja tvrtka ovo danas radi? GOTY studio ako nista drugo!

3 0 hvala 0
12 godina
Dodinho kaže...

U subotu Tarkov ima službeni release i isto tako i Steam release, živo me zanimaju brojke.

A što se tiče Arc Raidersa, nemam pojma, izgleda super, ali nisam vidio ništa što bi me moglo zadržati kao npr. Tarkov (imam preko 1000h tamo).

ARC mi je super, prvi extraction shooter koji sam probao i sviđa mi se ovaj still igre. Pucačine tipa battlefield, cod, a i battleroyale su mi dosadile.

Razmišljam da uzmem Tarkov, ali gledao sam ljude kako to igraju i čini mi se užasno sporo. Usporedba Arc i Tarkov mi je kao da usporedim Battlefield ili Call of Duty sa Arma, Squad i slično

Tarkov je jednostavno puno sporiji, ozbiljniji... čega ja baš nisam fan al eto vidjet ćemo. 

Žao mi je kaj nisam preoderao Arc jer su davali fora skin, pa sada FOMO-am i za Tarkov. Vidim trenutno pre-order akciju na steamu al baš se bojim da ću bacit novac.

16 godina
b00 kaže...
Dodinho kaže...

ARC mi je super, prvi extraction shooter koji sam probao i sviđa mi se ovaj still igre. Pucačine tipa battlefield, cod, a i battleroyale su mi dosadile.

Razmišljam da uzmem Tarkov, ali gledao sam ljude kako to igraju i čini mi se užasno sporo. Usporedba Arc i Tarkov mi je kao da usporedim Battlefield ili Call of Duty sa Arma, Squad i slično

Tarkov je jednostavno puno sporiji, ozbiljniji... čega ja baš nisam fan al eto vidjet ćemo. 

Žao mi je kaj nisam preoderao Arc jer su davali fora skin, pa sada FOMO-am i za Tarkov. Vidim trenutno pre-order akciju na steamu al baš se bojim da ću bacit novac.

trust me, tarkov je tata mata, ako ti se arc svida u tarkovu imas 50x više stvari za radit tako da go for it.....pogotovo ak imas steam turski jer je tarkov samo 15 dolara

12 godina
ARC Raiders

Imam, ne namjeravam to pokrenut i sponzorirat rusku bandu. Btw odi u bf temu i pricaj kak je cod sUpeRioRaN.

0 0 hvala 0
16 godina
ARC Raiders

Kupio sam Tarkov u early early fazi (ni ne sjećam se točno kada, 2016, 2017?!), mislim da je bio mozda 15e ili tako nešto. U to vrijeme je igra imala strahovitih problema s optimizacijom i izvođenjem. Možda bi ga mogao ponovo isprobati :)

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ARC Raiders

Ne biste vjerovali, ali moguće je voljeti i uživati u obje igre.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Super64 kaže...

Imam, ne namjeravam to pokrenut i sponzorirat rusku bandu. Btw odi u bf temu i pricaj kak je cod sUpeRioRaN.

politika nema veze sa igrama, ako je neka igra dobra dobra je, i slazem se sa kolegom iznad

12 godina
Dodinho kaže...

Khm, onu drugu igru imam od 2019. i cca 300njak sati igranja. Arc Raiders u dva tjedna 86 h, a tek je postalo zanimljivo od jucer. Drago mi je da je ipak Arc izasao prije od ofisl rilisa mil-sim horrora, jer ce bit razocaranih kad shvate da ima jedno 18 puta manje akcije i igra je defakto 95% lutanja 5% svega drugog (osim! najmanje mape Factory). Da ne pricam da je AI u tom naslovu na razini SP igra na izi i da se bosevi/skavovi ponekad spawnaju iza igraca, tak od jednom padnu s neba. Zagarntirana je NEzabava, a i sam autor je to naglasio i to tako zeli. Citeri, svetovi sa 4000 sati koji jedva cekaju njubare da budu s njima "frendly". Jao jao kojeg ce tamo plakanja biti, jedva cekam citat redd uz kokice i pivo.

17 godina
Super64 kaže...
Dodinho kaže...

Khm, onu drugu igru imam od 2019. i cca 300njak sati igranja. Arc Raiders u dva tjedna 86 h, a tek je postalo zanimljivo od jucer. Drago mi je da je ipak Arc izasao prije od ofisl rilisa mil-sim horrora, jer ce bit razocaranih kad shvate da ima jedno 18 puta manje akcije i igra je defakto 95% lutanja 5% svega drugog (osim! najmanje mape Factory). Da ne pricam da je AI u tom naslovu na razini SP igra na izi i da se bosevi/skavovi ponekad spawnaju iza igraca, tak od jednom padnu s neba. Zagarntirana je NEzabava, a i sam autor je to naglasio i to tako zeli. Citeri, svetovi sa 4000 sati koji jedva cekaju njubare da budu s njima "frendly". Jao jao kojeg ce tamo plakanja biti, jedva cekam citat redd uz kokice i pivo.

A mislim, ne želim previše skretati s teme, ali realno s 300h u Tarkovu ti i dalje spadaš u grupu početnika i to je sasvim ok. Očito je velika razlika u odnosu na Tarkov.

Postoje različiti pristupi igri i sigurno da u Arcu ima manje frustracije i očito je više "zabavna" jer ulog nije toliko visok kao u raidu Tarkova.

I opet ponavljam da se može uživati u obje igre. Tako će biti u mom slučaju barem.

16 godina
sa 300-njak sati nisi revalantan, ja imam 2500h, ponavljam se opet, obje su igre oke, nekome vise ova nekome ona, vrijeme ce pokazati svoje koja ce duze opstat
11 godina
ARC Raiders

Meni taj Tarkov ima grafiku kao da je igra iz 2010 godine, koma. Modeli sve izgleda loše. Naplaćuju pve model posebno hahaha ako zelis pve igrati moras kupiti itd. Vjerujem da je igra zabavna ali Arc je više moj stil iako nisam se do sad napucavao pvp u 3 licu ali ajde. Super je napravljeno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BeLLicus kaže...

Meni taj Tarkov ima grafiku kao da je igra iz 2010 godine, koma. Modeli sve izgleda loše. Naplaćuju pve model posebno hahaha ako zelis pve igrati moras kupiti itd. Vjerujem da je igra zabavna ali Arc je više moj stil iako nisam se do sad napucavao pvp u 3 licu ali ajde. Super je napravljeno. 

problem je sto je igra zahtjevna i bez x3d procesora svi igraju na najmanjim postavkama, pa po videima izgleda loše a i svi vole terat esport postavke. Inace pve se moze igrat i za besplatno pomocu modova koji su 150% bolji od orginalnog dijela koji je zamisljen. Neznam da li znate tarkov ima mod gdje se moze u potpunosti igrati sa VR naočalama, gdje rukama rastavljas pusku na dijelove i stavljas okvir u pusku, sto je najbolje i na taj nacin mozes igrat protiv drugih, nije potrebno singleplayer...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2025 15:03 (dado16).
13 godina
ARC Raiders

Reci nekome da nije relevantan sto ima "samo" 300 sati u igri, a tip izjavio da ima manje akcije u Tarkovu, da je puna varalica i bugova.

Sve sto je istina za Tarkov i ne triba nit 30 sati da to primjetis.

Al da samo 300h pa njegov komentar nije relevantan...

Kakvi gatekeeping.

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice