Zanima me kako mogu staviti,orebaciti preko USB kabla ili bloothoot uredaja na mobitel. dali postoji neki program za to i gdje mogu skinuti neke igre za mob? imam sony ericson k510i i samsung sgh-e250
unaprijed hvala!
Zanima me kako mogu staviti,orebaciti preko USB kabla ili bloothoot uredaja na mobitel. dali postoji neki program za to i gdje mogu skinuti neke igre za mob? imam sony ericson k510i i samsung sgh-e250
unaprijed hvala!
unaprijed hvala!
Da, za SE je lako s igrama, a što se tiče s..sunga i igara, zaboravi.
Idi na stranicu www.woofree.com i regaj se besplatno.Tamo imas najnovije igre za sve modele mobitela i upute kako ih prebacivat na mob.pozdrav.
Za SE je vrlo lako. Znaći skineš igru na komp u .jar-u. Spojiš mob s kompom kao prijenos podataka i otvoriš folder ostalo, tamo paste igricu, odspojiš mob, odeš u ostalo i instaliraš ju u željenu datoteku =)
Ovako, i ja imam Samsung e250, i ovakav je postupak: Prvo instaliraj na Pc dva programa: Softick PPP(kada instaliravaš Softick, stavi na "Usb port in exclusive mode", isto tako javit će ti gresku, ali je zanemari.), i Java uploader. Zatim skini s Torrent-a igre za mobitel-e. Kada ih download-aš, ubaci jar datoteku(igre koje želiš) u program Java Uploader, stvorit će ti jad datoteku. Zatim uključi mobitel u Pc. Na mobitelu(Samsung e250), otiđi na "Menu -Applications - Java World - Options - Network settings:APN : internet
username : <leave blank>
password : <leave blank>
proxy OFF
save settings".
Onda na mobitelu upiši *#52828378# i odi u OTA Type Setting meni te prebaci s GPRS OTA na Serial OTA. Zatim uključi Softick i otiđi na "Settings/ Bluetooth/Serial". Trebalo bi ti pisati Com7 ili Com4. Označi ga s strijelicom. Ako ti ne radi uključivaj mobitel u kompjuter, sve dok ti ne nađe uređaja. Zatim na mobitelu ponovno upiši *#52828378# šifru. Otiđi na Serial test, pa na PPP UP, pa na Bluetooth. Mobitel bi ti se trebao restartati. Zatim ponovi ovu scenu, ali sada nakon što otiđeš na Bluetooth mobitel ti se ne bi trebao restartati. Onda otiđi na serijsko učitavanje i igra će ti se početi sama instaliravati. A ako se neće instaliravati probaj s nekom drugom igrom, zato jer ova vjerojatno nije za taj mobitel. Za više informacija otiđi na
http://www.mobileplayground.co.uk/d500gamesinstall.htm. Tamo možeš download-ati Softick PPP, i Java uploader.
a gdje se moze skinut java uploader nigdje je nemogu nac
a gdje se moze skinut java uploader nigdje je nemogu nac
Na sony ericssonu - nadji na netu igru koja ima .jar ekstenziju(to je instaler) kopiraj preko USB-a na mob u direktorij "drugo" - izvadi usb - idi na mobitelu do toga i otvori file - trebao bi se sam instalirati i pitati te hoćeš li ga staviti u igre ili programe odaberi igre i to je to - poslije možeš obrisat onaj .jar file
Ovako skinuo sam sve programe i idem preko usb stavit igricu na mob otvorim java uploader stavim igricu u njega prispojim komp s mobom i u mobitel(samsung sgh e 250)upisem sifru *#52828378# otidem na OTA Type Setting menu prebacim sa GPRS OTA na Serial OTA,zatim odem na serial test i odbaerem serijsko ucitavanje otvori mi se na kratko slikica neka pise java i onda mi izbaci popis mojih igrica i kada na bilo koju igricu kliknem opcije otvori mi
1.launch
2.info
3.remove
4.application settings
neznam sta da stisnem kako bi ubacio igrucu pomoooziteeee
Ovako skinuo sam sve programe i idem preko usb stavit igricu na mob otvorim java uploader stavim igricu u njega prispojim komp s mobom i u mobitel(samsung sgh e 250)upisem sifru *#52828378# otidem na OTA Type Setting menu prebacim sa GPRS OTA na Serial OTA,zatim odem na serial test i odbaerem serijsko ucitavanje otvori mi se na kratko slikica neka pise java i onda mi izbaci popis mojih igrica i kada na bilo koju igricu kliknem opcije otvori mi
1.launch
2.info
3.remove
4.application settings
neznam sta da stisnem kako bi ubacio igrucu pomoooziteeee
unaprijed hvala!
možete mi reči gdje se upisuje šifra *#52828378# (imam samsung sgh e250) i ovaj ostali dio na OTA Type Setting menu i prebacivanje GPRS OTA na Serial OTA
JBT...ovo je nemoguce...zasto mi se mob restarta kada odem na serijsko ucitavanje..mi moze neko to malo pojasnit....zavaljujem!!
googlaj za igre
a za ovo si vjerojatno dobio kabel........samo spoji i to bi trebalo biti to
e ljudi...iam jedno pitanje....uspio sam prebacit igru na mob...sada kada opet to zelim...softick mi ne nalazi uređaje...dali neko mozda zna zasto...?
unaprijed hvala!
možete mi reči gdje se upisuje šifra *#52828378# (imam samsung sgh e250) i ovaj ostali dio na OTA Type Setting menu i prebacivanje GPRS OTA na Serial OTA
e ljudi...iam jedno pitanje....uspio sam prebacit igru na mob...sada kada opet to zelim...softick mi ne nalazi uređaje...dali neko mozda zna zasto...?
JBT...ovo je nemoguce...zasto mi se mob restarta kada odem na serijsko ucitavanje..mi moze neko to malo pojasnit....zavaljujem!!
pa igraj se samo prek sonya a ne prek samsunga
Ja imam samsung sgh e251 i kada na njega stavim igru veću od 300 kilobajta stisnem instaliraj i onda mi izbaci poruku jar prevelik,jel tko zna zašto se to događa jer sam ograničen na neke glupe igre
Ja imam samsung sgh e251 i kada na njega stavim igru veću od 300 kilobajta stisnem instaliraj i onda mi izbaci poruku jar prevelik,jel tko zna zašto se to događa jer sam ograničen na neke glupe igre
Pogledaj koliko imaš prostora u Java Svijet. Ako tamo nemaš prostora izbriši neke igre i probaj ponovno s igrom većom od 300 kb.
Ne možeš instalirat igru vecu od 300 kb na Samsung....zato postoje posebne verzije igara za Samsunge
Zasto meni Java uploader ne prepoznaje .jar fajlove???
Hej ljudi ! Ja bih stavio na svoj Samsung SGH J700V klasičnog SuperMario Forever. Da lio je tomoguće i kako, molim. Step by step...
Hej ljudi ! Ja bih stavio na svoj Samsung SGH J700V klasičnog SuperMario Forever. Da lio je tomoguće i kako, molim. Step by step...
Citiram sam sebe : molim ako zna tko... ( evo, prošlo več šest sati od mojeg vapaja i nitko da čuje i vidi?!)
jednostavno na mobile9 skines
instalaciju stavis je na mobitel i pokrenes, instaliras i igras
prosto ko slapa
za sony ericsson samo torrent i onda usb u mobitel