Ja sam #TeamChespin
Good guy Gamefreak, da nam "loše" startere u šestoj generaciji, ali i one najbolje u franšizi za backup :D
Ja sam #TeamChespin
Good guy Gamefreak, da nam "loše" startere u šestoj generaciji, ali i one najbolje u franšizi za backup :D
Meh, meni su nekako dosadni iz Sinnoha. No imaju najbolje tajpinge u serijalu. Water/steel ftw!
Btw. jel mislite da će biti još ovih situacija u vezi mega evolucija, da postoji jedna za X i jedna za Y?
Studenti koji idu kupiti u Algoritma, što treba ponijeti? Index?
Da, kad sam kupovo Gw2 u Os donio sam samo indeks i dobio popust.
Pozdrav ekipa imam par pitanja. Dali postoji emulator za DS i ako postoji dali mi mozete rec koji i gdje skidate igre za njega. Hvala unaprijed :)
za one koji zele igrati pokemone nove generacije a nemaju nds, na google playu je dosao prvi emulaotr koji ne steka kao svi ostali do sada
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dsemu.drastic&hl=hr
tko oce platiti neka plati a za one koje ne zele, neka odu na 4shared, kucaju drastic i neka skidaju dok ne nalete na onaj koji radi
trebat ce vam jos 3 faila kako bi emulator radio, ali to ce vam sve pisati kad instalirate aplikaciju samo onda skinite s interneta
nakon toge preostaje da nadjete romove od igrica koje zelite igrati i ubacite na mob i to je to
probaj ovo
Evo vam ova stranica, tu su vam svi leakovi iz Pokemon x/y.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=688723&page=163
Ja sam dosad bio za Fennekin-a sad sam za Froakiea. Ali trebat cu par godina da sustignem X/Y, upravo zavrsavam Yellow haha.
OFF: btw ljudi jel ima gdje za kupiti Pokemon Crystal? I gdje se moze uzeti onaj kabel za mijenjanje između dva GBA-a? Pitam za Zagreb. :D
IGN Review: http://www.ign.com/videos/2013/10/04/pokemon-x-and-y-video-review?utm_campaign=fbposts&utm_source=facebook
Ocijena: 9/10
Odlična recenzija, čudom nisu ništa novo spojlali :D
A jbte, igru sam naručio, a obični 3ds je trenutno svugdje rasprodan
A jbte, igru sam naručio, a obični 3ds je trenutno svugdje rasprodan
Prodavat ću ja svojeg za cca tjedan dana ak si zainteresiran :) Meni dolazi limited edition 3DS XL :D
Prodavat ću ja svojeg za cca tjedan dana ak si zainteresiran :) Meni dolazi limited edition 3DS XL :D
A htio bih novo kupit, neznam ni sam više...
Ti si XL-a na amazon.de uzeo? Sad baš gledam taj limited edition i piše da imaju samo još 10 komada na lageru... Nisam nikad izvana naručivao pa me je malo frka s Amazona uzet.
A htio bih novo kupit, neznam ni sam više...
Ti si XL-a na amazon.de uzeo? Sad baš gledam taj limited edition i piše da imaju samo još 10 komada na lageru... Nisam nikad izvana naručivao pa me je malo frka s Amazona uzet.
Da, s amazon.de... izgledaju legit, imaju dobre ocjene, par ljudi je već naručivalo od tamo i izgleda ok. A kako hoćeš, ja sam dosta siguran da u brzo nać kupca za konzolu, ko nova je, nigdje oštećena, igrana samo doma, jedva da sam ju nosio igdje. Ako te zanimaju detalji možemo preko inboxa da ne spamamo temu.
Upravo pogledao Pokemon origins. Nema veze što je na Japanskom, ako ste odigrali originale, razumijet čete radnju.
Apsolutne preporuke! Od svih Pokemon serija, filmova itd. ovo je daleko, DALEKO najbolje! Naravno, to je moje subjektivno mišljenje.
4 epizode su prošle u mahu, gledao sam ih uz osmijeh cijelo vrijeme, jedino sam se u drugoj zamalo rasplako :D
Savršeno.
+1. Odlično napravljeno, jedino mi je žao kaj ne traje duže :(
Hoce li biti jos epizoda Pokemon Origina?
Mislim da ne, to je to.
Aaaa, kako mi je zao, pa duplo je bolji od "obicnog" pokemon animea
Mislim da ne, to je to.
Da, samo 4 epizode imaju. Osobno sam mislio da će biti 4 epizode trajanja sat vremena ali nisu...
BTW. procurio je treći legendarni pokemon: https://twitter.com/KingDillin/status/386699082762559488/photo/1/large
Ako se sjećate one priče da su legendarci bazirani na nordijskoj mitologiji, izgleda da su predpostavke bile točne, lol.
Ovaj članak je objavljen u prvom mjesecu ove godine i dosta toga je točno predvidio.
Sad je i Charizard Dragon :D
Sad je i Charizard Dragon :D
1 od 3 Charizarda je Dragon, al dobro kuzim zasto nisu ga odma napravili Fire/Dragon, pa vidli smo ovog Redovog kad je posto Char X kak je bi*chslapo Mewtwoa :)
Koje pokemon hacks (iliti modovi) preporučate ?
To su inače igre koje su fanovi modificirali kako bi poboljšali igru na određena načine (tipa više pokemon vrsta itd)
Koje pokemon hacks (iliti modovi) preporučate ?
To su inače igre koje su fanovi modificirali kako bi poboljšali igru na određena načine (tipa više pokemon vrsta itd)
Bilo koji od Drayana, guglaj, ali odigraj svakako Blaze Black 2.
Op op, shiny Magby is in da house :D Napokon, lovim po Virbank Complexu već jako dugo... iduća meta je Magnemite :D
Op op, shiny Magby is in da house :D Napokon, lovim po Virbank Complexu već jako dugo... iduća meta je Magnemite :D
Dude... Wow. Koji je nature?
Magnemite, hmmm. Jel možda pratiš Marrilanda? :D
Dude... Wow. Koji je nature?
Magnemite, hmmm. Jel možda pratiš Marrilanda? :D
Naughty, nije loše, iako sam se nadao Timidu (lovim sa Timid Synchronize Espeonom). Moj 4. shiny na Black2.
A da, pratim Marrilanda, vidio sam Polarityja :D
Maknuo se malo od Virbank Complexa, otišo do Reversal Mountaina i evo shiny Drifblima :D Kako predobro izgleda, meni jedan od najljepših shinyja :D
edit : shiny Grumpig 5 encountera kasnije :D Al me danas ide :D
http://mynintendonews.com/2013/10/04/pokemon-bank-arriving-in-3ds-eshop-december-27th-for-4-99-per-year/
DAFUQ?
Ne razumjem čemu čuđenje?