InFamous 2

poruka: 10
|
čitano: 3.596
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
InFamous 2

Dolazi nam novi nastavak popularne PS3 ekskluzive InFamous.

Igra izgleda fantastično, a u to se

AMD PII 945 3.0 GHz | Gigabyte MA790X UD3P | 2x2 GB Kingmax 1066MHz | Sapphire 4870 1GB | 640 GB HDD | Samsung Burner | Corsair TX650 | CM 334 Elite
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
InFamous 2

Zašto nemam PS3?

Mislim da je PS3 svojim ekskluzivama potukao Xbox.

Je*ote poglej ovo: InFamous 1 i 2, GT5, Resistance 1 i 2, Killzone 2 i 3, LBP 1 i 2, Uncharted 1 i 2...

4 1 hvala 0
16 godina
protjeran
InFamous 2

novi gameplay

CyberPunk
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
InFamous 2

Igra je dobila datum izlaska, izlazi 7.6, te će biti ponuđena u tri verzije: standardnoj, hero i special.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 2:18 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
InFamous 2

Igra je izašla, gotovo u svakoj reci koju sam gledao govore kako je bolja i zanimljivija od prvog dijela, a usto i dosta bogatija sadržajem.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
InFamous 2

To je super vijest. Jedinica je bila prezabavna, a ak je ovo još bolje onda će bit uživancija igrat.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
InFamous 2

Demo evo samo kaj se nije skinul (2613mb).

O da, PS Store is back!

Nema još Welcome programa i to al većina toga radi, no sad je u 1. planu demo ove vrhunske igre, koja kupi fenomenalne ocjene i pozitivne kritike!

Kaj je najvažnije, inFamous 2 bude 1. igra koja bude donosila (prenosila) neku korist iz prethodne, kaj se tiče postotka osvojenih trofeja, tj. platine u krajnjem slučaju.

A jedinicu budu mogli besplatno igrati svi koji se odluče odabrati je iz Welcome Back programa...

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
InFamous 2

Evo skida se s ps stora,jedva čekam:DD

Igra je savršena,nemam rijeći,nove ukomponirane moći,grafika odlična,priča odlična.Kupujem ovo sigurno.

FC BARCELONA <3 MES QUE UN CLUB <3
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 17:52 (Tommy_123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
InFamous 2

Evo i prve hrvatske recenzije Infamousa 2.

Inače, igram jedinicu trenutno (dobio preko PS Welcome programa) tak kad završim, vjerojatno ću i odigrati nastavak pošto mi se igra veoma sviđa.

People like talking about people. Makes us feel superior. Makes us feel in control. And sometimes, for some people, knowing some things makes them care

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
InFamous 2

HCL recenzija, ova igra se gotovo svima svidjela.

Link

Moj PC  
1 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice