- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto nemam PS3?
Mislim da je PS3 svojim ekskluzivama potukao Xbox.
Je*ote poglej ovo: InFamous 1 i 2, GT5, Resistance 1 i 2, Killzone 2 i 3, LBP 1 i 2, Uncharted 1 i 2...
Igra je dobila datum izlaska, izlazi 7.6, te će biti ponuđena u tri verzije: standardnoj, hero i special.
Igra je izašla, gotovo u svakoj reci koju sam gledao govore kako je bolja i zanimljivija od prvog dijela, a usto i dosta bogatija sadržajem.
To je super vijest. Jedinica je bila prezabavna, a ak je ovo još bolje onda će bit uživancija igrat.
Demo evo samo kaj se nije skinul (2613mb).
O da, PS Store is back!
Nema još Welcome programa i to al većina toga radi, no sad je u 1. planu demo ove vrhunske igre, koja kupi fenomenalne ocjene i pozitivne kritike!
Kaj je najvažnije, inFamous 2 bude 1. igra koja bude donosila (prenosila) neku korist iz prethodne, kaj se tiče postotka osvojenih trofeja, tj. platine u krajnjem slučaju.
A jedinicu budu mogli besplatno igrati svi koji se odluče odabrati je iz Welcome Back programa...
Evo skida se s ps stora,jedva čekam:DD
Igra je savršena,nemam rijeći,nove ukomponirane moći,grafika odlična,priča odlična.Kupujem ovo sigurno.
Evo i prve hrvatske recenzije Infamousa 2.
Inače, igram jedinicu trenutno (dobio preko PS Welcome programa) tak kad završim, vjerojatno ću i odigrati nastavak pošto mi se igra veoma sviđa.