Evo ovako imam pitanje....kupio sam ps3 u HR, a sad mi brat ide u ameriku pa me zanima ako on kupi igre u americi dali ce raditi na playstationu 3 koji je kupljen u HR?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
naravno da hoce, kad svi playstationi dolaze iz kine...
sve ce raditi...
ok....hvala na brzim odg. ...a to je slucajno ispalo....hh
zapravo možda i igra neće radit
zapravo možda i igra neće radit
Daj ne pričaj gluposti, raditi će 100%.
Evo ovako imam pitanje....kupio sam ps3 u HR, a sad mi brat ide u ameriku pa me zanima ako on kupi igre u americi dali ce raditi na playstationu 3 koji je kupljen u HR?
ja mislim da će raditi jer PS 3 nema više onih pal inačica i ntsc inačica,ukinuli su to i svugdje u svijetu možeš kupiti igru za PS3
imam ja jedno igru za moj gamecube i piše "for use whit PAL version of the NINTENDO GAMECUBE only. Not compatible whit Japanese, U.S or Brazilian version of NINTENDO GAMECUBE"
ako želite ja ču to uslikati i poslati na ovaj forum
gamecube nije ps3, probaj ubacit igru od pc-a u ps2 pa ćeš vidjet da i to ne radi, pa uslikaj i to.
Evo nađoh na IGN-u:
However, things are a little different for Blu-ray film playback. Although games are no longer region-restricted, Christie explains that "Film regions were set up by a Hollywood consortium - it's not our right to set that. There are three new regions for film...
Uglavnom, veli da se igre mogu kupiti bilo gdje, dok je s filmovima situacija drugačija.
gamecube nije ps3, probaj ubacit igru od pc-a u ps2 pa ćeš vidjet da i to ne radi, pa uslikaj i to.
lol
nisam ni rekao da ps3 može igrati GameCube igre samo sam rekao da ima se može dogodit da nemože ps3 iz USA igrati ovdje
situacija je drugačija, uglavnom možeš igrat bez problema.