Igre iz amerike

poruka: 12
|
čitano: 2.931
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Igre iz amerike

Evo ovako imam pitanje....kupio sam ps3 u HR, a sad mi brat ide u ameriku pa me zanima ako on kupi igre u americi dali ce raditi na playstationu 3 koji je kupljen u HR?

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 16:43 (naxeem).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igre iz amerike

naravno da hoce, kad svi playstationi dolaze iz kine...

sve ce raditi...Namigiva

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igre iz amerike

ok....hvala na brzim odg. ...a to je slucajno ispalo....hh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igre iz amerike

zapravo možda i igra neće radit

0 6 hvala 0
16 godina
RE: Igre iz amerike
M_dipl. kaže...
gamer2400 kaže...

zapravo možda i igra neće radit

Daj ne pričaj gluposti, raditi će 100%.

4 1 hvala 2
15 godina
neaktivan
angerfist kaže...

Evo ovako imam pitanje....kupio sam ps3 u HR, a sad mi brat ide u ameriku pa me zanima ako on kupi igre u americi dali ce raditi na playstationu 3 koji je kupljen u HR?

ja mislim da će raditi jer PS 3 nema više onih pal inačica i ntsc inačica,ukinuli su to i svugdje u svijetu možeš kupiti igru za PS3

16 godina
neaktivan
Igre iz amerike

imam ja jedno igru za moj gamecube i piše "for use whit PAL version of the NINTENDO GAMECUBE only. Not compatible whit Japanese, U.S or Brazilian version of NINTENDO GAMECUBE"

ako želite ja ču to uslikati i poslati na ovaj forum

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igre iz amerike

gamecube nije ps3, probaj ubacit igru od pc-a u ps2 pa ćeš vidjet da i to ne radi, pa uslikaj i to.

Ja sam među onih 8% normalnih. Ako ste i vi normalni ne mojte kopirati ovaj potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igre iz amerike

Evo nađoh na IGN-u:

However, things are a little different for Blu-ray film playback. Although games are no longer region-restricted, Christie explains that "Film regions were set up by a Hollywood consortium - it's not our right to set that. There are three new regions for film...

Uglavnom, veli da se igre mogu kupiti bilo gdje, dok je s filmovima situacija drugačija.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nailer kaže...

gamecube nije ps3, probaj ubacit igru od pc-a u ps2 pa ćeš vidjet da i to ne radi, pa uslikaj i to.

lol

Smijeh

16 godina
neaktivan
nailer kaže...

nisam ni rekao da ps3 može igrati GameCube igre samo sam rekao da ima se može dogodit da nemože ps3 iz USA igrati ovdje

17 godina
neaktivan

situacija je drugačija, uglavnom možeš igrat bez problema.

Ja sam među onih 8% normalnih. Ako ste i vi normalni ne mojte kopirati ovaj potpis
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice