Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.785.009
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Trebali su onda i crew posebno napraviti za PS3 i XBOX360 ...

Nego ja kada god udjem i pozovem samo CREW membere da rade samnom misije niko ne ulazi ... ccc pa ne morate bolje vam je sami igrati i samim time manje zaradjivati nego ko crew da dobijamo bonuse .... bolje onda izaci iz crew skroz ako vec ne zelis s tim ljudima igrati

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo jedan selfie :P

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
lotar1919 kaže...

Evo jedan selfie :P

Rumunjator {#}

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo još par slika od mene, da se također pohvalim svojom novom kupnjom... (je da sam sada suh ko barut ali jbg)

I taman sam dogurao do level 30...

Auto na drugoj slici, cijena 240k, i još 70k uloženo :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 16:11 (lotar1919).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

A jel ti milo? Vidi se do čega su pojedini došli. Da plaćaju da igra bude ekskluziva za određene platforme. kakav jad...

O čemu ti,šta jel mi milo,pa i ja čekam PC verziju,normalno da mi je drago čuti i da se sve više priča da izlazi!

Normalno da je jad najveći,samo gledaju kako da više oderu i zarade na igračima!
Nekima sigurno izgleda čudno "microsoft platio odlaganje Windows verzije" a sama microsoft tvrtka je i vlasnik Windowsa...

A naravno glupi razlog svega je što se zbog PC verzije uveliko smanji prodaja same igre na njihovom Xboxu ili kod Sonya na PS3 i prodaja samih konzola,a ovako tjeraju ljude da počinju opet kupovati te konzole i sve (znam već par ljudi koji su samo zbog GTA kupovali konzole i sam sam razmišljao ako ne bude ništa ubrzo)...samo je profit u pitanju,boli njih dupe za igrače,kreteni :S

14 godina
neaktivan
picija21 kaže...
Comi123 kaže...

A jel ti milo? Vidi se do čega su pojedini došli. Da plaćaju da igra bude ekskluziva za određene platforme. kakav jad...

O čemu ti,šta jel mi milo,pa i ja čekam PC verziju,normalno da mi je drago čuti i da se sve više priča da izlazi!

Normalno da je jad najveći,samo gledaju kako da više oderu i zarade na igračima!
Nekima sigurno izgleda čudno "microsoft platio odlaganje Windows verzije" a sama microsoft tvrtka je i vlasnik Windowsa...

A naravno glupi razlog svega je što se zbog PC verzije uveliko smanji prodaja same igre na njihovom Xboxu ili kod Sonya na PS3 i prodaja samih konzola,a ovako tjeraju ljude da počinju opet kupovati te konzole i sve (znam već par ljudi koji su samo zbog GTA kupovali konzole i sam sam razmišljao ako ne bude ništa ubrzo)...samo je profit u pitanju,boli njih dupe za igrače,kreteni :S

Nisu kreteni, vidio bih tebe da si direktor tamo... vjeruj mi i ti bih samo o $$$ razmišljao...

13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Jbt odkad igram ovaj online a maloprije prva misija sto sam sa nekim iz Crew-a zavrsio, sramota ...

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Razmišljao bi sigurno,tko ne bi...

Ali jbg najviše koči što na PC platformi gube najviše zbog te piraterije jbg,više od polovice sigurno ne kupi igru nego je skine sa neta i onda tako i uveliko gube i ovamo na konzolama zaradu,tko god ima PC dobar i konzolu neku npr.skoro polovica će skinuti igru i tu se uveliko gubi,a ovako su uveliko dobili,plus će i zaraditi kad izadje PC verzija,a da ne pričam ako bude nešto i za next gen konzole...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Ali jbg najviše koči što na PC platformi gube najviše zbog te piraterije jbg,više od polovice sigurno ne kupi igru nego je skine sa neta i onda tako i uveliko gube i ovamo na konzolama zaradu,tko god ima PC dobar i konzolu neku npr.skoro polovica će skinuti igru i tu se uveliko gubi,a ovako su uveliko dobili,plus će i zaraditi kad izadje PC verzija,a da ne pričam ako bude nešto i za next gen konzole...

Ja osobno mislim da se to i čeka, PS4 i Xbox one, izbace tu verziju i onda tek PC... pa nek ih pola kupi, pola pirat.. njima opet dobro jer su dotad na svemu zaradili što su mogli..

13 godina
picija21 kaže...

Oces reci da na konzoli nema piraterije. Ima je u istoj mjeri kao i na PC.u, pogotovo u nasim krajevima. Tako da ta prica ne drzi vodu nikako. Ako proizvod valja i ako ima dobru online komponentu kao ovaj GTA svatko ce ga kupit. Lako se uzme na rate ili se uspara. A drugo je davati 500kn na konzoli za SP igru koju predes u roku 20h i sta onda ? Na kompu GTA nece biti vise od 350kn a i to sam puno reko.

15 godina
SimeKZ kaže...

Oces reci da na konzoli nema piraterije. Ima je u istoj mjeri kao i na PC.u

Ovo sigurno nije istina, ni približno.

nisam nikakakv fanboy jer se igram i na PC-u i na konzoli, ali činjenice su činjenice. Pogledaj brojke prodanih pojedinih igara i sve ti je jasno. Nemojte misliti da ste pametniji od ljudi iz Rockstara, oni sigurno znaju računicu zašto PC verzija ne dolazi u isto vrijeme, nego kasnije. Ili misliš da oni namjerno zapostavljaju PC zasad, čisto onako bezveze? eto reci jedan razlog zašto nebi izdali igru na PC-u u isto vrijeme ako bi im to donijelo još masu veću zaradu. Pa nisu oni ludi.

ali igra će sigurno doći na PC kad-tad, u to ne sumnjam...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 18:16 (antimadridista).
13 godina
Grand Theft Auto V

Primjer ti je ovaj podfourm ali necu dalje. Ako ubisoftov Watch Dogs nece imati zarade nikakve jer daje na sve moguce konzole koje su aktualne sada. Ako igra valja kupit ces ju, ako ne valja neces. A tu svoju politiku si mogu zabit tamo gdje sunce nikada ne izlazi jer su to samo gluposti tipa Linic i ostali maheri.

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Primjer ti je ovaj podfourm ali necu dalje. Ako ubisoftov Watch Dogs nece imati zarade nikakve jer daje na sve moguce konzole koje su aktualne sada. Ako igra valja kupit ces ju, ako ne valja neces. A tu svoju politiku si mogu zabit tamo gdje sunce nikada ne izlazi jer su to samo gluposti tipa Linic i ostali maheri.

a čuj, oni sigurno znaju kako će što više zaraditi. Da si ti direktor takve firme koja utroši toliku nevjerojatnu količinu novca na izradu jedne igre, postupio bi sigurno isto. Jer kad radiš tako skupocjenu igru onda moraš gledati profit i da ti se vrati čim više novca natrag.

Upravo to je ono što se zaboravlja, koliko su oni novca utrošili na ovu igru, preko 250 milijuna dolara. Niti jedna igra prije ove nije koštala ni blizu toliko za izradu, najbliže je GTA IV sa oko 100 milijuna. Sad zamisli koji je to novac za izradu igre, naravno da će onda gledati na zaradu.

Zato Watch Dogs ne možeš uspoređivati u tom smislu. Da Rockstar radi GTA igre za koje su im potrebna manja sredstva za izradu, siguran sam da bi u tom slučaju dobivali i PC verzije isti dan. Max Payne 3 ti je čisti primjer toga, nju smo igrali na PC-u u isto vrijeme kad je došla i na konzole.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 18:36 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ako smo se već zavukli u ovu temu, onda vam je valjda jasno da sve te igre pa i uključujući GTA zarađuju na Americi i Kanadi...   Europa im je samo 10%... vjerovali ili ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
antimadridista kaže...
Max Payne 3 ti je čisti primjer toga, nju smo igrali na PC

Ispravka, Maxa 3 nismo igrali jer je teski shit.

Nazad na main topic, nikad mi se nije svidjao GTA serijal mozda sto sam igrao 3 jedino, voznja vez brige i pameti sa idiotskim AI od policije me nikako nije mamila da igram tu igru pored recimo jedne punokrvne Mafije, koja je u svakom mogucem pogledu potukla GTA. Jedini razlog sto je GTA popularniji jer se klinci od 12 godina vise furaju na gangsta style, nego na "old school" gangsta style.

Moje pitanje je sledece, isplati li se GTA 5 igrati, ako je poredim sa Mafia 2? Grafika mi se ne cini revolucionarnom uopste u odnosu na konkurenciju?
Pozdrav

p.s. briga me za TD sto cu dobiti i hejt od random likova, cak sta vise svaki TD je znak da ste procitali poruku do kraja :D 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo 2 slike uslikane negdje oko 23.9....kvaliteta i nije nešto kad je normalno slikano mobitelom {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

GTA V stiže na PC u prvom kvartalu 2014.godine!

http://www.bravo.rs/screenfun/gta-v-stize-na-pc-pocetkom-2014-godine/

Moj PC  
0 9 hvala 0
14 godina
neaktivan
picija21 kaže...

GTA V stiže na PC u prvom kvartalu 2014.godine!

http://www.bravo.rs/screenfun/gta-v-stize-na-pc-pocetkom-2014-godine/

Nevjerujem u to, a pogotovo zato što dolazi iz "više povjerljivih izvora" koje nisu naveli... a da nepričam o ".rs"

14 godina
neaktivan
Ma pa nema te šanse da izađe u prvom ili drugom ILI čak i trećem mjesecu, ako je osam mjeseci razmak onda je osam mjeseci razmak, i to je četvrti mjesec, a ako stvarno izađe tako kasno ću si isčupat jaja jer više ne mogu čekat..
15 godina
Grand Theft Auto V

Lol sretno sa jajcima... A ko zna mozda izadje kroz 8 mj razmaka a mozda izadje sutra... Nikad neznaš.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 21:27 (Kewin).
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

GTA 5: 41 Tiny Mind-Blowing Things

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Za Božić se definitivno častim GTA-om.
Samo zavisi od Rockstara hoću li se počastiti i konzolom...

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ako budu toliko čekali, zarada im neće biti nešto.
Bilo bi idealno da ga izbace oko Božića (za sve nas). {#}

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
dombak1608 kaže...

Ako budu toliko čekali, zarada im neće biti nešto.
Bilo bi idealno da ga izbace oko Božića (za sve nas). {#}

nije za sve meni recimo svejedno izbacili ga sutra kad cu ga ionako moći pokrenut za oko 2 godine

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Šta ste vi mislili da će izaći ove godine za PC?

Teško,veoma teškooo... ja očekujem da će biti tamo nekada oko 3 mjeseca,možda malo i prije ;)

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V

Ma čekajte, budu oni već izbacili GTA V za PC, ali prvo nek izađu konzole PS4 i Xbox One. Pa s tim još natuku prodaju pred Božić, pa broje pare i sretno trljaju ruke jer su ostvarili cilj i rekorde u prodaji GTA V, novogodišnja proslava uspješne 2013., sretni i bogati ušli u 2014., spuste se na zemlju i shvate da je vrijeme za izbacit i PC verziju te si još malo napune svoj prepun džepić i kažu: "Sad možemo mirno spavat". E to je onda poso. {#}

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V
Kako da uden u crew?samo priko interneta na social club i to je to ili

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tabac fan kaže...
Kako da uden u crew?samo priko interneta na social club i to je to ili

Da i onda imas pod online opciju crew di vidis jel ko online i da mu se pridruzis

16 godina
neaktivan
DiRT kaže...

Ma čekajte, budu oni već izbacili GTA V za PC, ali prvo nek izađu konzole PS4 i Xbox One. Pa s tim još natuku prodaju pred Božić, pa broje pare i sretno trljaju ruke jer su ostvarili cilj i rekorde u prodaji GTA V, novogodišnja proslava uspješne 2013., sretni i bogati ušli u 2014., spuste se na zemlju i shvate da je vrijeme za izbacit i PC verziju te si još malo napune svoj prepun džepić i kažu: "Sad možemo mirno spavat". E to je onda poso. {#}

Dobro si rekao, još malo, a možda stvarno bude riječi o sitnišu. Jer ako je razvoj koštao 250 milijuna, recimo 125 za svaku platformu i ako velikodušno zaključimo da port sa PC ne premašuje 50% troška po platformi, dolazimo do cca 60-65 mil. $ za PC port. Sa full cijenom igre to je oko milijun prodanih kopija samo da se isplate. GTA IV je prodan u oko 750.000 fizički i download možda duplo toliko ali po znatno nižoj cijeni (ja sam ga nabavio prije 2 godine za 10 funti), tak da je safe bet da će prodati cca 2 milijuna po punoj cijeni (sigurno će se više prodavati od GTA IV). Znači, oko 100 mil. $ zarade od PC-a. Kad usporediš sa 800+ mil. od konzola, nije baš da je sitniš ali nije razlog da se potrgaju izdajući tu verziju.

Bilo bi zanimljivo napraviti anketu među potpisnicima peticije za PC verziju ali tako da iskreno odgovore koliko bi od njih kupilo igru na dan izlaska po full cijeni? Ako bi rezultat bio veći od 30%, bio bih ugodno iznenađen.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 13:40 (Tvrdy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice