Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.779.968
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V

HAHAH koji kralj , frajer se bas uzivi , a i igra je prejaka , stavrno ce biti steta ako ne izbace za pc ,
valja plejku nabavljati ...
:D

iskoo
16 godina
neaktivan
Iskoo19 kaže...

HAHAH koji kralj , frajer se bas uzivi , a i igra je prejaka , stavrno ce biti steta ako ne izbace za pc ,
valja plejku nabavljati ...
:D

Koliko vam se puta mora reći DA ĆE IZAĆI ZA PC...!?

Manje će zaraditi ako ne izbace za PC.

EUW: MushRoomD
14 godina
Grand Theft Auto V

Evo link na YT channel od ovog lika {#}

https://www.youtube.com/user/dukethakilla/videos

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Izlazi 100%!!! Nakon ove zarade moraju jednostavno a i žele još para spremiti u đep.
Sad čitam nekaj u vezi tajnih lokacija na karti koje se vide samo pod UV svjetlom na karti koja se dobije u enormno skupom collectros editionu? Jel zna netko o čemu se radi? Kao možeše vidjeti bigfoota u nekoj šumi što je prije bio neki mit u starom san andreasu hahaha. Koji k... :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
drahic kaže...

Evo link na YT channel od ovog lika {#}

https://www.youtube.com/user/dukethakilla/videos

Jedan od jačih likova.
Bolji je od i od speedya 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

Na koju foru molim te? Kad opljackas cijelu zlatarnu onu ili sta je imas nekih 2miljuna i skoro sve sam moro dat za nesto tak da je svaki dobio mozda nekih 50k

Opljackao cijelu zlataru bilo oko 4.7 M i jedan lik je pao s motora bio pa sam i taj dio pokupio, dok sam platio crew i dug od 2.5 M michael-u ostalo preko 1 M a franklinu 250k

rigolas kaže...

kupite original pa nece bit problema sa garazama

Kakve veze to ima :) lol

13 godina
protjeran
Vincent88 kaže...

Izlazi 100%!!! Nakon ove zarade moraju jednostavno a i žele još para spremiti u đep.
Sad čitam nekaj u vezi tajnih lokacija na karti koje se vide samo pod UV svjetlom na karti koja se dobije u enormno skupom collectros editionu? Jel zna netko o čemu se radi? Kao možeše vidjeti bigfoota u nekoj šumi što je prije bio neki mit u starom san andreasu hahaha. Koji k... :)

Ako ste kupili CE ili SE GTA V dobili ste blueprint mapu i blue-light olovku, pokusajte ugasiti svjetlo pa posvjetliti i zadnji i prednji dio mape :) Ima nesto interesantno

Evo za one koji su pirati kao ja :P

17 godina
BannedOnThisForum kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Većinu igre sam broke.Sad prelazim što više story misija,valjda će kasnije pasti koji milion.

Već nekoliko većih heistova sam prešao i dobijem max. pola miliona po liku.Kad se uzme u obzir da se

na customizaciju samo jednog vozila može potrošiti 100k onda se tek vidi koliko je to malo.

Izgleda da prava zabava u freeroamu dolazi tek poslije story misija.Sve ove druge male avione ne mogu nigdje naći,osim onog Trevorovog i na

aerodromu u LS manji i veći jet.Izgleda da ih treba kupiti,a najjeftiniji je 1 milion ako se ne varam.

Najviše novca se dobije preko dionica, na misijama se pravo malo zarađuje naspram stock marketa.

Daj preporuku neku ja sam kupio dionice lifeinvedera kad su skroz pale, reko nize nemogu kad ono padnu jos 50% :S, ode lifeinveder u stecaj ko nase firme jos malo.

You got to lose to know how to win
12 godina
neaktivan
Mah imam najobičniju verziju ali predobra ideja mora se priznati!
13 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Većinu igre sam broke.Sad prelazim što više story misija,valjda će kasnije pasti koji milion.

Već nekoliko većih heistova sam prešao i dobijem max. pola miliona po liku.Kad se uzme u obzir da se

na customizaciju samo jednog vozila može potrošiti 100k onda se tek vidi koliko je to malo.

Izgleda da prava zabava u freeroamu dolazi tek poslije story misija.Sve ove druge male avione ne mogu nigdje naći,osim onog Trevorovog i na

aerodromu u LS manji i veći jet.Izgleda da ih treba kupiti,a najjeftiniji je 1 milion ako se ne varam.

Najviše novca se dobije preko dionica, na misijama se pravo malo zarađuje naspram stock marketa.

Daj preporuku neku ja sam kupio dionice lifeinvedera kad su skroz pale, reko nize nemogu kad ono padnu jos 50% :S, ode lifeinveder u stecaj ko nase firme jos malo.

Stvari koje ti radis ili koje se desavaju (a mozes cuti na radiu ili vidjeti na TV-u) uticu na dionice, tako da ti si kupio lifeinvader a sigurno si zavrsio onu misiju koja ima veze sa njima (da ne pisem spoilere) tako da je poslije te akcije pala cijena, a naravno cijena konkurentne firme porasla :)

A ima i bawsaq koji radi samo kada ste povezani na net u na koji uticu svi GTA V gejmeri :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 22:21 (arnes_king).
13 godina
protjeran
Vincent88 kaže...
Mah imam najobičniju verziju ali predobra ideja mora se priznati!

Pa nema veze, to sve ima u svim verzijama, nego se samo moze otkriti pod UV svjetlom na toj mapi, ali sreca pa imamo internet :) jednostavno su htjeli dati privileg tim kupcima da mogu to ranije otrkiti 

16 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Iskreno ne znam tačno kako, još uvijek čitam neke guidove kako šta... Btw, ne igraj Lesterove misije kao Franklin bez dionica, gubiš priliku za shitload of money.

12 godina
neaktivan

Kaj je s onim nekim službenim guideom. Ja skinuo neki pdf ono 700 mb i nekih 450 strana aaa!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 22:35 (Vincent88).
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

CJ, Rider, Sweet i Packie viđeni u igri {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

s packiem se moze i pljackat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

s packiem se moze i pljackat.

Yep, tek sam im pomogao kao vozač, a ovu trojicu sam primijetio pri početku igre Smijeh

16 godina
Grand Theft Auto V

samo mi nije jasan rider, gta san andreas je bio devedesetih, i rider je tad ubijen, a gta v je 2014. godina.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
svaka im čast
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Gdje ste vi njih vidjeli kada su iz rockstargames rekli da je moguce sresti samo likove iz GTA IV jer je san andreas u "drugom univerzumu" i da nece biti niko od tih likova niti bilo kakve povezanosti, niti ima bilo gdje na netu neki dokaz da su to bas ti likovi, niti slika niti videa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ljudi moram vam reći da je ovaj radio Rebel predobar. Ja radim u kavani i danas su ljudi bili preoduševljeni glazbom koju sam ja puštao samo sa Rebel radija. Inače svira svaka vrsta glazbe, ali ovo je e... najveći utisak ostavilo. Nevjerovatno!

Be Water My Friend
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

samo mi nije jasan rider, gta san andreas je bio devedesetih, i rider je tad ubijen, a gta v je 2014. godina.

Easter Egg... Imaš ih na misiji Hood (nešto) pri početku, kad sa onim psom ganjaš onog po vagonima, kada moraš da odeš do grove streeta prolete njih trojica na biciklima prema desno (ti moraš lijevo)

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Usput samo da pitam, na ps3, ima li neki način da se vrati savegame prije posljednje misije? Krivo mi što sam uzeo ending B, a hoću C... Krivo mi sad kad znam da u C endingu svi ostanu živi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Usput samo da pitam, na ps3, ima li neki način da se vrati savegame prije posljednje misije? Krivo mi što sam uzeo ending B, a hoću C... Krivo mi sad kad znam da u C endingu svi ostanu živi...

a sto si mislio da ce se dogodit, mislim wtf

13 godina
neaktivan

Odes u Menu---Game---Replay mission---The tird way.  Mislim da tako mozes.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 1:53 (Killuminati).
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

a sto si mislio da ce se dogodit, mislim wtf

Opcija C je imala čudan naziv, tako da sam mislio da će Franklin umrijeti... Nešto kao deathsentence

Killuminati kaže...

Odes u Menu---Game---Replay mission---The tird way.  Mislim da tako mozes.

To je samo da odigram misiju, nakon toga vrati te na staro Neodlučan

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Oprostite na ovim double-postovima, ali, sta cemo za Online? Hocemo neke crew-ove tu napravit, rasporedit se za neki server i tako to ? Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

ajd pricekaj da stigne pa da vidimo uopce na koji nacin funkcionira 

ionak sam 99% siguran da ce prvih par dana bit poteskoca sto je i sam rockstar objavio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

ajd pricekaj da stigne pa da vidimo uopce na koji nacin funkcionira 

ionak sam 99% siguran da ce prvih par dana bit poteskoca sto je i sam rockstar objavio

Ma moze, nego pitam ima li zainteresovanih da igramo skupa mi s buga..

12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

razočarao sam se u ovaj gta,nije to dobro

0 11 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sta to nije dobro?

E-mail:
Lozinka: