Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.785.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Grand Theft Auto V
R4zOR229 kaže...
mar123 kaže...

a sto je s kupovanjem drugih kuca? jel se to moze? ili se mogu kupovat samo oni objekti?
na mobitelu ima na internetu kao neka stranica koja prodaje kuce ali kad se ode na nju onda kaze da je stranica u izradi ili tako nesto, zna li netko vise?

Izgledo da se dosta toga cuva za GTA online sto je po meni glupo ako je dostupno u igri zasto nebi mogli i u singlu igrat.

kakva glupost, taj online me niti ne zanima niti cu ga igrat jer imam pirata, znaci kuce nemogu kupovat uopce?

15 godina
mar123 kaže...
R4zOR229 kaže...
mar123 kaže...

a sto je s kupovanjem drugih kuca? jel se to moze? ili se mogu kupovat samo oni objekti?
na mobitelu ima na internetu kao neka stranica koja prodaje kuce ali kad se ode na nju onda kaze da je stranica u izradi ili tako nesto, zna li netko vise?

Izgledo da se dosta toga cuva za GTA online sto je po meni glupo ako je dostupno u igri zasto nebi mogli i u singlu igrat.

kakva glupost, taj online me niti ne zanima niti cu ga igrat jer imam pirata, znaci kuce nemogu kupovat uopce?

a čuj, ako igraš pirata onda budi zadovoljan što uopće imaš bilo što, bez prigovaranja. NHF.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 23:14 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Da pitam  :D

Postoji li kakva recenzija za GTA V na Hrvatskom ???

Tražim dosad i evo nisam nijednu našo :////

Piterson

0 0 hvala 0
12 godina
Pajo123 kaže...

Gamereport je napravio recenziju.

14 godina
Pajo123 kaže...

HCL (Duje) radi jednu opsežnu na PS3, datum izlaska nije poznat.
Ali trebala bi biti uskoro. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
Grand Theft Auto V

Trebali bi se mi sa buga skupit kad dode online pa jednu pljacku obavit

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...
mar123 kaže...
R4zOR229 kaže...
mar123 kaže...

a čuj, ako igraš pirata onda budi zadovoljan što uopće imaš bilo što, bez prigovaranja. NHF.

nema to veze sa zadovoljan ne zadovoljan, samo kazem da je bezveze sto nisu ubacili kupovanje kuca. sto ja nesmije rec svoje misljenje?

16 godina
neaktivan

Gamereport recenzija.

EDIT: Odgovarao sam nekome gore, ali sam zakasnio nekih pola sata.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 23:43 (Looka).
17 godina
mar123 kaže...
antimadridista kaže...
mar123 kaže...
R4zOR229 kaže...
mar123 kaže...

nema to veze sa zadovoljan ne zadovoljan, samo kazem da je bezveze sto nisu ubacili kupovanje kuca. sto ja nesmije rec svoje misljenje?

nisam ja to sigurno napiso samo nagadam jel je tako za neke stvari, mozda jednostavno moras biti samo spojen na social club al to nebi znap jel nemam pristup psn-u

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Mah pusti ih, to su ti ovi šta misle da svi koji skidaju igrice da su lopovi, niskoristi sta ti ja znam. Pa sta bi trebao davat 500 kn za igru na 8 godina staroj konzoli, bože moj,  pa to je pljačka, normalno da cu pirata igrat. Kad dode za pc, čekam popust na steamu i kupujem za 150 kn igru, tako to rade normalni ljudi.

Battlelog: Xtream_gjurki
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Igrao bi je sada, a kupovao na popustu na Steamu? Pljačkaš ti...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Hej ho,postovanje.

Mene zanima gdje je GTA V najjeftiniji za ps3 ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

500 kn davat za igru na 8 godina staroj konzoli na kojoj ne vrijedi ni 200 kn, to je pljačka.

Kupit na popustu na steamu je podržavanje developera i to je to.

500 kn!! 8 godina stara konzola, eejj!!

16 godina
Grand Theft Auto V

i umjesto da mi neko ko je preso igru odgovori kako se spada oni sad seru i dijele td. ovaj forum je propo skroz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Lagano u nebesa..

juka

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
bbbmarko01 kaže...

moras biti spojen na psn i rockstar games social club

eo ista stvar i dalje ne radi.. mozda nije domene ? prije 3-4 dana sam mogao sad samo pise taj error. :/

12 godina
neaktivan
gocaUCV kaže...

Hej ho,postovanje.

Mene zanima gdje je GTA V najjeftiniji za ps3 ?

14 godina
neaktivan
Volvox kaže...
PLASMAorLCD kaže...

500 kn davat za igru na 8 godina staroj konzoli na kojoj ne vrijedi ni 200 kn, to je pljačka.

Kupit na popustu na steamu je podržavanje developera i to je to.

500 kn!! 8 godina stara konzola, eejj!!

Podržavanje developera? Pricamo o Rockstaru znaći najvecoj đubradi u gaming industriji koji nežele niti najavit PC verziju kako bi uzeli još koji dolar.

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Da ga nisi citirao ne bih ni vidio post, jer je - na listi autora koje ignoriram. Baš se pitam zašto. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
Juka_91 kaže...

Lagano u nebesa..

Ovo je neki mod ili?

Koliko sam ja skužio te velike JET avione ne možeš voziti, ma da mi se čini čak da je ovo fake, jer FlyUS je iz LCa ( IV ), u LSu ( V ) je drugo. . .

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo nakon 5 sati igranja mogu rec da su misije prezabavne i uopce nisu tipa idi tamo ubij onog, odvezi ovog ovdje onog ondje itd. a bit ce jos bolje vjerovatno, igra je graficki u nekim djelovima veoma ljepa a u nekim djelovima bi trebala bit puunnooo bolja grad po noci izgleda impresivno ima puno side misija i stvari koje se dogadaju na koje jednostavno naletite a takve sitnice cine grad puno zivljim i imate osjecaj da se nesto stvarno dogada.Framerate je tri puta bolji nego u GTA IV iako na nekim djelovima zna malo past al skoro pa neprimjetno  osim ako niste stvarno neka picajzla.Voznja je fenomenalno odradena i svako vozilo se ponasa drukcije uopce nije arkadno  kao sto izgleda na videu nego kao poboljsana verzija voznje iz cetvorke i ostecenja su super iako se vozila ostete teze nego u cetvorci.Koristenje oruzja je puno bolje i jednostavnije i bas je zadovoljstvo kad nekog propucate, likovi su veoma cool i prica je super.Radio stanice su ovoga puta stvarno  sjajne po mojem misljenju bolje nego u SA i slabije od onih u Vice city-u zlatna sredina uglavnom igra je fenomenalna a do kraja ce mi bit vjerovatno jedna od najboljih ikad napravljenih mislim da ova igra definitvno zasluzuje izdanje na PC-u  i next gen konzolama cisto da se iz nje izvuce sav potencijal jer bi je stvarno jedan dan volio odigrat na maximalnoj grafickoj razini jer ova igra to zasluzuje...

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

igra je stvarno fenomenalna, toliko paznje posveceno detaljima. npr u onoj misiji kada se treba kupiti maska nade se i jasonova hokejaska :D. stvarnos svaka cast, da imam para kupio bi sigurno igru jer su stvarno zasluzili.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
Juka_91 kaže...

Lagano u nebesa..

Ovo je neki mod ili?

Koliko sam ja skužio te velike JET avione ne možeš voziti, ma da mi se čini čak da je ovo fake, jer FlyUS je iz LCa ( IV ), u LSu ( V ) je drugo. . .

Tamo stalno govoriš da si prošao igru a nisi igrao misiju kad voziš onaj najveći avion s Trevorom a možeš ga i na aerodromu uzet.

13 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Da ga nisi citirao ne bih ni vidio post, jer je - na listi autora koje ignoriram. Baš se pitam zašto. {#}

Ne bi vidio a gore si mi odgovorio na post, ne trabunjaj.

17 godina
neaktivan
Pajo123 kaže...

Bit će i u Bugu, samo se malo strpi. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
14 godina
neaktivan
Dosta stvari su mogli dodat jos npr gang wars a ne onu yogu...
CONSOLES FTW!!!
13 godina
neaktivan
PEXer kaže...
Dosta stvari su mogli dodat jos npr gang wars a ne onu yogu...

Ona yoga je retardirana, potpuno nepotrebno, neznam dal ce iko ijednom ic radit tu yogu osim za onu misiju.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Diazz72 moze se maznut jet avion na aedromu..mozes kupit hangar pa uci na glavni ulaz bez da te pocne lovit policija a mlze uci okolo...ugl ima i misija gdje ga vozis... evo jos slika

juka

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Zna li netko na kraju ima li u hrv kupit gta v brady games vodic

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zanimljivi su ovi mitovi,pogotovo što Trevoru ne treba padobran kada je u rage modu.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice