Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.784.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Grand Theft Auto V
ATI HD3870 kaže...

Sigurno netko ima sličan problem...Igram na 82 cm LCD i nakon 20 minuta počnu me užasno bolit oči...doslovce mi se vid pomuti...naprežem oči....što bi moglo utjecat na to...da li fps, osvjetljenje ili što već....slika i vizualni detalji su melem za oči ali ima nešto što me bode u oči i smeta vidu...znam da ovo djeluje čudno ali igram dosta udaljen od ekrana..i više nego dosta... {#}  

Idi kod doktora, prekontroliši vid i očni pritisak.

17 godina
ATI HD3870 kaže...

Sigurno netko ima sličan problem...Igram na 82 cm LCD i nakon 20 minuta počnu me užasno bolit oči...doslovce mi se vid pomuti...naprežem oči....što bi moglo utjecat na to...da li fps, osvjetljenje ili što već....slika i vizualni detalji su melem za oči ali ima nešto što me bode u oči i smeta vidu...znam da ovo djeluje čudno ali igram dosta udaljen od ekrana..i više nego dosta... {#}  

Nemoj igrat cjeli dan pa vid neće biti mutan....

I definitvno post za GTA V tema...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 19:17 (doktor1).
12 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
ATI HD3870 kaže...

Nemoj igrat cjeli dan pa vid neće biti mutan....

I definitvno post za GTA V tema...

Pročitaj sve prije nego se javljas...

14 godina
neaktivan

Lol nikad ne igram više od 2 sata...nemam naviku igrat dugo...i nikad nebi proveo cijeli dan za ekranom....smatram da nije normalno zanemarit ostale stvari u toku dana...2 sata je sasvim dovoljno i manje

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 19:19 (ATI HD3870).
17 godina
ATI HD3870 kaže...

Na kojoj udaljenosti igras ja isto imam 82 cm i kad igram s kreveta koji mi je oko 3m od TV-a ocoravim, pa sam si uzo stolac i stavio na 1m i sad je ok.

You got to lose to know how to win
16 godina
ATI HD3870 kaže...

Ajd ti kod lijecnika,moze biti povecan tlak u ocima,u likvoru,predsimptomi epilepsije itd.

Igra ti vjerojatno ne uzrokuje to vec imas nekih zdravstvenih problema.
Nije zezancija,za svaki slucaj odi ;) 

14 godina
neaktivan

stoji na povišenom mjestu a ja gledam otprilike 2-3 metra.... ma kakva epilepsija..{#}...... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 19:22 (ATI HD3870).
12 godina
ATI HD3870 kaže...

Ja mislim da imas oci koje nisu kompatibilne sa konzolama (mali fps, losa grafika, mala rezolucija). Moja preporuka je da pricekas PC verziju jos koji mjesec i sve bude bolje. Obavezno javi dal je pomoglo.

16 godina
ATI HD3870 kaže...

stoji na povišenom mjestu a ja gledam otprilike 2-3 metra.... ma kakva epilepsija..{#}...... 

Kako god ti kazes,pitao si zbog cega je moguce,ako znas dijagnozu zasto pitas onda i to na GTA V temi lol,uzmi onda propisane medikamente i gotovo.

Nisam rekao da je epilepsija,nego moze biti predsimptom epilepsije,zapravo moze biti mali milijun stvari.
Idem u debeli offtopic i ovo postaje apsurdno.

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

a da zamjenim oči {#} Ne zanima me pc verzija.....

Moj PC  
0 10 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

ako ti je mrak u sobi smanji brightness od TV-a i trebalo bi bit ok

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina

Napiso sam mu vec zasto mu je al ne slusa, ja kad igram 2.5,3m moram naprezat oci onda mi se pocne mutit(nevidi se uopce nista citat inace na 82cm tv-u s te daljine). Pa sam se sjel blize i sad je sasvim ok.

You got to lose to know how to win
15 godina
ATI HD3870 kaže...

a da zamjenim oči {#} Ne zanima me pc verzija.....

Meni je išlo slabo kad sam igrao gta 3.

Siguran sam da je do grafike. Primjetio sam da je na gta 3 slika bila nekako rastegnuta u stilu da se ne vide pikseli.

Ista stvar mi je i s tabletom, samo tu nije problem s pikselima nego refleksija svjetla i to me ubija. Ne mogu ga koristit dulje od pola sata.

Tak da je moguče da ti se u monitoru vidi prozor ili neš sl.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 22:24 (Gremlin144).
15 godina
Grand Theft Auto V

eto, kad smo već kod problemima s očima. moje osobno mišljen je, a i 100% praksa je, da kad se gledaju bilo kakvi pxeli treba biti upaljeno svijetlo (prigušeno bilo kakvo, samo da nije 100% mrak). probajte, možda vam pomogne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Napokon stigao!

Vidimo se tamo oko Bozica {#}

Salu na stranu...Igra je fenomenalna, grafika je fenomenalna i ne vidim razlog zasto se toliko raspravlja o nepotrebnim glupostima...Igrajte i uzivajte!

3 1 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

Ste primjetili helikopter u gornjem lijevom kutu na svakom coveru?

Pingu ;)
Moj PC  
32 0 hvala 5
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

:)

Stefag40
Moj PC  
1 8 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

trebam pomoc, preso sam 27. misiju i sad vise nemam misija za rjesit, nema nijednog slova ni za jednog lika, samo su oni upitnici. zna netko zasto i kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

trebam pomoc, preso sam 27. misiju i sad vise nemam misija za rjesit, nema nijednog slova ni za jednog lika, samo su oni upitnici. zna netko zasto i kako?

Vjerojatno si došao do točke gdje moraš riješiti getaway auto. Znači moraš nabavit neki auto kojeg češ negdje sakrit za pljačku.

16 godina
St0ka kaže...
mar123 kaže...

Vjerojatno si došao do točke gdje moraš riješiti getaway auto. Znači moraš nabavit neki auto kojeg češ negdje sakrit za pljačku.

pa di da nadem to nesto? kako je to oznaceno na mapi?

16 godina
Grand Theft Auto V

Ekipa koja igra,ima li u igri kradje kao u San Andreasu,da se ide po stanovima i krade po kucama TV-ovi,linije,racunala itd.,u kombi stavlja i vozi do sklonista i onda pare dobijes ?

I da li ima ono da zoves prijatelje/suradnike na pivo,jelo,u striptiz bar i kao da raste prijateljstvo medju vama itd.i onda da ti omogucava neke stvari ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

odi lijecniku, kao sto su ti vec preporucili, moze biti milijun stvari....

dali ti se to vec dogadalo prije?

moze biti ocni zivac, ako ti se pocne suzavati vid odi odma doktoru, moguce da imas upalu ocnog zivca sto ne treba biti strasno, lijeci se lijekovima...

moguce da imas laganini dioptriju.... 

onaj koji jesam
16 godina
doky01akablava kaže...

Ekipa koja igra,ima li u igri kradje kao u San Andreasu,da se ide po stanovima i krade po kucama TV-ovi,linije,racunala itd.,u kombi stavlja i vozi do sklonista i onda pare dobijes ?

I da li ima ono da zoves prijatelje/suradnike na pivo,jelo,u striptiz bar i kao da raste prijateljstvo medju vama itd.i onda da ti omogucava neke stvari ?

u igri krades u pljackama.

da, isto kao i u gta iv, pozoves lika na druzenje.

16 godina
Grand Theft Auto V

@mar123 hvala,znam to,nego sam mislio kao dodatan izvor prihoda i da se imam s cime zabavljati ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doky01akablava kaže...

@mar123 hvala,znam to,nego sam mislio kao dodatan izvor prihoda i da se imam s cime zabavljati ;)

ima dosta izvora prihoda, dobivas lovu rjesavajuci misije, pljackajuci(isto u misijama), dionicama, na objektima koje kupis pa akumuliraju lovu, u skrivenim objektima na mapi, pljackajuci kombije s novcem i neznam ima jos nacina.

16 godina
mar123 kaže...
doky01akablava kaže...

ima dosta izvora prihoda, dobivas lovu rjesavajuci misije, pljackajuci(isto u misijama), dionicama, na objektima koje kupis pa akumuliraju lovu, u skrivenim objektima na mapi, pljackajuci kombije s novcem i neznam ima jos nacina.

Uglavnom imati ce se sta raditi nakon zavrsetka main storylinea :)

A bilo je price o onim zgradama koje se grade,da li se dovrse nakon nekog vremena u igri ili sta ?

16 godina
Grand Theft Auto V

nisam zapazio nikakve zgrade.

evo ja igram nekih 20 sati sad, preso sam 28/69 misija, podvodni svijet jos nisam ni stigo probat, nista od propetya nisam kupio, zapravo nisam jos nista stigo probat u tih 20 sati, popeo sam se na mt chiliad sa motorom i to je super. voda izgleda fenomenalno, kad kisa pada onda sve izgleda super. ma fenomenalna igra, od aviona sam probo onaj neki mali stunt plane i f16, f16 je uzitak vozit. imam jos puno tog za istrazit, upravo mi se pojavila ova misija nova pa se bacam na igru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Uglavnom imati ce se sta raditi nakon zavrsetka main storylinea :)

A bilo je price o onim zgradama koje se grade,da li se dovrse nakon nekog vremena u igri ili sta ?

mozes u freeroamu pljackat 24/7 trgovine,benzinske pumpe i slicne stvari,napadat oklopna vozila koje prevoze novce do banke,i traziti po mapi pakete novaca koji su izgubljeni  nakon rusenja aviona i potapanja brodova. I negdje sam vidio da mozes naci skupe rijetke aute i prodavat ih,sigurno ima jos puno toga samo nisam jos otrkio ;)

A mene zanima gjde se nalazi ona garaza s autima iz trailera gdje mozes spremiti vise od 6 auta ?

16 godina
mar123 kaže...
St0ka kaže...
mar123 kaže...

pa di da nadem to nesto? kako je to oznaceno na mapi?

Nije ti označeno nikako, moraš uzeti neki auto i negdje na mapi ga sakrit, vidit češ poruku kad uđeš u neki auto da taj auto može se iskoristiti kao getaway i da ga moš sakrit negdje, i onda ga negdje parkiraš pa će ti doći poruka o tome može li auto ostati tu ili moraš tražiti drugo mjesto.

Za ove ostale koji su se raspisali o zaradi novce nakon prolaska priče. Baš i nema puno mogućnosti zaraditi novac. Ostaju te pljaćke benzinskih i oklopnih kombija ali to su male sume novca. A npr. onaj golf klub košta 150 miliona... Kako stvari stoje R* je dosta toga ostavio za GTA Online.

13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice