Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.782.461
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

PC igraci opet poceli o grafici {#} 

palite si crysis i igrajte da malo dođete k sebi 

Moj PC  
5 20 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
E stvarno je onaj Trevor legenda, pa predobre su misije. Žalio sam se na grafiku, ali stvarno to postane nevažno nakon duljeg igranja. ono kako sam gledao mapu po netu mi izgledala mala, ali sad kad uzmeš igrat tek vidiš kolika je i koliko je detaljna. Pogled iz aviona nudi grafiku koju je rijetko vidjeti i na PC-u u nekim igrama. Jednostavno igra je nenadhebiva.
Be Water My Friend
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

nisam imao prilike igrati igru jer ne posjedujem konzolu ali pogledao sam nekoliko razlicitoh HD filmica gameplaya na youtubeu pa da kazem i ja svoje misljenje...

vidim, razglaba se o grafici, naravno, to je prva tema cim izade neka nova igra... grafika je objektivno losa, ali to ne smeta... zasto? jednostavno zato sto je to manje bitan element igre, kao sto je grafika bila losa i u GTA3 naspram ostalih igara te generacije, ista stvar je i sa GTA VC, GTA SA itd (a da ne pricam o zvukovima u igri...) dakle, ako zelite igru sa supercool grafikom, onda GTA nije igra za vas... 

u videu je bila prikazana voznja gradom... sto se tice voznje(a po meni je to najbitniji element igre), imam dojam da se apsolutno nista nije promijenilo od GTA3... jos uvijek imam dojam da automobil ubrzava, usporava, krece se i tako dalje prelinearno, prenerealno, nema osjecaja ceste, nema osjecaja mijenjanja brzina, nema skripanja guma, fizika voznje je nerealna i te stvari mi smetaju, mozda vecina vas ni ne primjecuje te stvari jer niste ni vozili automobil u stvarnom zivotu (18+ igra, mos mislit...)

i na kraju, po meni je najbolji GTA koji je napravljen - GTA3... zasto? samo  zato sto je tada bio inovativan, bio je nesto novo, nesto sto se do tada nije vidjelo (ne znam za slicne igre iz tog razdoblja)... svaki ostali GTA nakon njega je bila ponovno prozvakana prica, ponovno prozvakani likovi, ponovno prozvakane misije sa mozda jos kojim elementom više(motocikli, avioni, brodovi...) sto je davalo monotonost igri i samom gameplayu...  

ne znam po cemu vi tocno ocjenjujete igru(nije ni cudo sto je to grafika jer drugih elemenata ni nema hehe), ali nakon svega ovoga mogu samo reci - nista posebno... po meni igra namijenjena za fanove GTA serijala...

ali to je samo moje misljenje...

onaj koji jesam
Moj PC  
1 19 hvala 0
13 godina
shimeface kaže...

nisam imao prilike igrati igru jer ne posjedujem konzolu ali pogledao sam nekoliko razlicitoh HD filmica gameplaya na youtubeu pa da kazem i ja svoje misljenje...

vidim, razglaba se o grafici, naravno, to je prva tema cim izade neka nova igra... grafika je objektivno losa, ali to ne smeta... zasto? jednostavno zato sto je to manje bitan element igre, kao sto je grafika bila losa i u GTA3 naspram ostalih igara te generacije, ista stvar je i sa GTA VC, GTA SA itd (a da ne pricam o zvukovima u igri...) dakle, ako zelite igru sa supercool grafikom, onda GTA nije igra za vas... 

u videu je bila prikazana voznja gradom... sto se tice voznje(a po meni je to najbitniji element igre), imam dojam da se apsolutno nista nije promijenilo od GTA3... jos uvijek imam dojam da automobil ubrzava, usporava, krece se i tako dalje prelinearno, prenerealno, nema osjecaja ceste, nema osjecaja mijenjanja brzina, nema skripanja guma, fizika voznje je nerealna i te stvari mi smetaju, mozda vecina vas ni ne primjecuje te stvari jer niste ni vozili automobil u stvarnom zivotu (18+ igra, mos mislit...)

i na kraju, po meni je najbolji GTA koji je napravljen - GTA3... zasto? samo  zato sto je tada bio inovativan, bio je nesto novo, nesto sto se do tada nije vidjelo (ne znam za slicne igre iz tog razdoblja)... svaki ostali GTA nakon njega je bila ponovno prozvakana prica, ponovno prozvakani likovi, ponovno prozvakane misije sa mozda jos kojim elementom više(motocikli, avioni, brodovi...) sto je davalo monotonost igri i samom gameplayu...  

ne znam po cemu vi tocno ocjenjujete igru(nije ni cudo sto je to grafika jer drugih elemenata ni nema hehe), ali nakon svega ovoga mogu samo reci - nista posebno... po meni igra namijenjena za fanove GTA serijala...

ali to je samo moje misljenje...

Nisam imao prilike vozit Ferrari Enzo, ali kolko sam gledao na "jutubu" u HD-u ne izgleda mi baš da dobro leži na cesti, a i ne donosi nešto revlucionarno. Eto samo da iznesem svoje mišljenje, na temelju jutub hd videa. {#}

13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Nego o temi opet, moze li mi neko reci da li su in-game bonusi koji se dobiju sa Special Edition i Colectors Edition isti ili ima razlike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
shimeface kaže...
win4crazzy kaže...

moderatori zakljucajte ovu temu, previse je tu retardirane djece koja nema pojma sta prica, previse se nakupilo da ne kazem drkucije IDIOTA koji su se regristrirali prije 3 dana i trollaju vamo, treba uvesti IQ test pri regitraciji da se svi vi ispod 80 nemozete regristrirati, pas mater glupu, tko li vas odgaja doma da mi je znati. 

nabijem vas i vasu grafiku na kur*c ne mogu nista pametno procitati

ako bi netko trebao bit bannan onda si to ti, jer ja nisam rekao nista uvredljivo ili ista slicno sto bi zasluzilo bann, ja sam rekao svoje misljenje sto je i poanta ovog foruma, ovi ostali samo kontriraju bez apsolutno ikakvih argumenata...

Ovaj boldani dio se u potpunosti slažem s tobom kao vrlo vjerojatno i većina na ovom forumu, ali iznosit mišljenje na temelju "jutub" videa je po meni glupost. I nisam nikakav fanboy već sam samo realan. Kad zaigram igru tada ću iznesti detaljno svoje mišljenje u vezi vožnje i oštećenja s obzirom da se to najviše provlači po forumu, a većinom loše o tome pišu oni koji su igru samo gledali na videima. Ako hoćete pravu simulaciju vožnje igrajte Tocu race driver ili Gran turismo. Ova igra je čista zabava , a ne da razmišljaš kak skrenut u zavoj, a da ne bude "mission failed" ili pa da ti se auto kojeg si customizirao već pri izlasku iz garaže slupa u totalku. Čemu onda kupovat auto i customizirat ga ako ćeš se vozit (karikiram) od garaže do ceste?! 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Evo sad imam DLC i od Special i od Collectors Edition :D

Kome treba nek se javi na pp (PS3) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Pošto nisam jošu mogućnosti zaigrat igru a imam je....možete vi koji blebećete na temelju rasprave o grafi igre odgovorit što to točno ne valja u igri...1 bitan faktor je taj AA kojeg nema i titranje a što vam ostalo ne valja? Pošto ću zaigrat igri na 360...Da čujem nedostatke vezane uz konzole stare 8 godina... {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Igra izgleda jadno jer se vrti na 720p što je za današnje standarde srednja žalost ali ok ipak je riječ o zastarjeloj tehnologiji. Osobno niti da imam konzolu nebi se ni upuštao ovo kad se sijetim kroz šta sam prolazio dok sam igrao Red Dead Redemtion kao PC gamer mislim autoaim dropovi na 15 fps i slicno...

Moj PC  
2 7 hvala 0
12 godina
protjeran

720p srednja žalost? Večina gamera nema ni toliko. Ti imaš full hd monitor i to 23" baš me zanima koja je to velika razlika između 720p i 1080p. Isto tako me zanima kako ćeš ti igrati gta 5 sa full postavkama i tim monitorom, samo čekam dan kad ćeš postati ovdje svoj screenshot sa 20fpsa i onda kukat kako su zahtjevi preveliki. Ako imaš toliko para što nekupiš 2k ili 4k monitor nego kukaš ovdje.

www.mmo-balkan.com/forum
Moj PC  
3 3 hvala 1
15 godina
neaktivan

Danny molim te napravi temu za ovake glupane i padobrance pa neka tamo razglabaju o grafici i jutjub HD videJima i EeNBejima itd, ukoliko nemate sta pametno za rec, stavit koju sliku , pitat nesto koji bog radite ovdje? A za vas kaj muci grafika, grafika je odlicna, a i nitko vam ne drzi pistolj uz glavu i kaze igraj... Molio bih sve ostale da ignoriraju sve ovakve i da stvaljamo slike i zbivanja iz igre.

par random ss-a s R* Social Cluba

Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Rofl, izgleda da sam pogodio u živac. Znam da ne vidite razliku u 720p i 1080p isto kak moja baba ne vidi razliku između CRT tva i LCD-a....

Moj PC  
2 5 hvala 0
12 godina
TKScump kaže...
Skidy kaže...

Pozdrav, preferiram PC gaming i stvarno steta sto nema jos uvijek najave za PC verziju ali isto tako imam xbox 360 120gb sa lt modifikacijom 2.0.. pa zanima me dal ako kupim original igru mogu igrati na modificiranom xbox-u? Ako ne, koju modifikaciju moram stavit da bi mogao igrati?

Zahvaljujem unaprijed na odgovoru..

nemoš, update at će ti se softver , ponistit modifikaciju i onad ostale igre nećeš moći igrati. GTA V će naravno moći.

Original igru možeš uvijek igrati, bez obzira na modifikaciju.

Ako ti je zadnja modifikacija koju imaš lt2.0, instalacijom GTA V će ti sigurno tražiti instalaciju novog dashboarda, koji briše modifikaciju i samim time mogućnosti igranja kopija.

Čini mi se da GTA V ne traži instalaciju novog dashboarda u odnosu na lt3.0 modifikaciju, ali bilo bi dobro da netko ovo potvrdi.

Inače, danas mi je stigla XBOX verzija naručena sa Amazona.

13 godina
protjeran
k1klop kaže...

Rofl, izgleda da sam pogodio u živac. Znam da ne vidite razliku u 720p i 1080p isto kak moja baba ne vidi razliku između CRT tva i LCD-a....

Nek ti na monitoru od 23'' vidis {#} I nek ti na svom PC-u mozes pokrenuti sve igre na Ultra High {#} jos mogu misliti da ti je sve spojeno VGA kablom... ali nebitno idemo dalje 

Sorry sto su slike mutne, ne mogu bolje uslikat mobom dok igram :D

http://s1.ibtimes.com/sites/www.ibtimes.com/files/styles/v2_article_large/public/2013/09/17/gta-v-map.jpg

http://i.imgur.com/C1CzkrO.jpg

http://i.imgur.com/dZfHc1k.jpg

http://i.imgur.com/ba4pmAJ.jpg

http://i.imgur.com/vjQT0KP.jpg

http://i.imgur.com/FBsO4G7.jpg

http://i.imgur.com/xL5hEZq.png

Sve mi je jasno ali na ovom forumu kako god da pokusam slike ubaciti ne ide :) pomoc?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 14:18 (arnes_king).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Da li je moguce obrađicati zemlju u igri? :D

tj. bavit se poljoprivredom?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Stigla mi je danas sa amazone igra, a poslali su je u ponedeljak!

Sada pocinje uzivancija.

SpyGi je mato.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V

Meni su sa zavvi poslali isto u ponediljak oko 14h al jos nije dosla :(

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Daj ono kupi si farming simulator i bok. Ova trojica baš izgledaju da bi išli orat :D
Maurer
15 godina
Grand Theft Auto V

GTA 5 - Collector's Edition Unboxing

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

A što vi meljete gluposti na temelju videa pogledanih na yt. Grafika sigurno nije na razini 2013. godine ali nije niti za baciti. Da je ko jedan crysis vec bi se dalo raspravljati ali ovako ništa o grafici, zanemarimo je. Ionako gta vuče na igrivost a ne na grafiku.

2 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V

Za grafiku kukaju ovi kj su nabavili piratsku verziju za PS3 i Xbox 360, koji gledaju live stream na yt a ekipa koja je dala 500Kn za igru će prije kukat za pare nego za grafiku 

http://valid.canardpc.com/2749994

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

nisam igrao gta 5 ali po slikama i ytu mi izgleda sasvim ok, iako preferiram pc nisam jedan od onih koji će se zalićat autom i gledat u zgrade ne bi li vidio da nešto iskače iz okvira i sl.

no možda to iz mene govori VC millenium kojeg sam na najnižoj grafici igrao kod prijatelja i pri  tome se odlično zabavljao ili mafia 2 koju sam dosta vremena igrao na minimumu sa HD4350 (uz jedva igriv fps) tako da nisam izbirljiv, čak mi je i drago što nije grafika kao u npr crysis 3 jer mi to ulijeva nadu da će mi igra ići fluidno ako je bude za pc :)

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!

3 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Evo tema za ove sto se zale na grafiku : http://www.bug.hr/forum/topic/igre-konzole-prijenosne-konzole/grand-theft-auto-v-rasprava-o-grafici/195318.aspx

{#}

Tako da ne dolazite vise u ovu temu :) Sve vezano za grafiku pisite tamo, ja sam temu napravio i necu je vise posjecivati xD

Moj PC  
2 10 hvala 0
17 godina
odjavljen
arnes_king kaže...

Evo tema za ove sto se zale na grafiku : http://www.bug.hr/forum/topic/igre-konzole-prijenosne-konzole/grand-theft-auto-v-rasprava-o-grafici/195318.aspx

{#}

Tako da ne dolazite vise u ovu temu :) Sve vezano za grafiku pisite tamo, ja sam temu napravio i necu je vise posjecivati xD

Nabaci još pokoju temu za gameplay, zvuk, cijenu itd

LG Google Nexus 4
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

kakva je shema sa scuba opremom i padobranom? da li jto kada jednom dobijes je stalno "u djepu" ili triba svaki put novu nabavljat

...

...

..

Nezelim vas previse gnjavit samo me zanimaju nekakvi detalji(buduci da se ceka PC verzija), mozemo slobodno prec na zanimljiviju temu npr. grafika... Mislim kako lose, pa u rangu Quake alphe je?{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Abomb kaže...

kakva je shema sa scuba opremom i padobranom? da li jto kada jednom dobijes je stalno "u djepu" ili triba svaki put novu nabavljat

I mene to interesuje, do sada sam padobran imao samo pomocu CHEAT-a

13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Je li iko razrijesio "alien" ili "bigfoot" misteriju ? :D

P.S. vise PC igraca na ovoj temi od konzolasa {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 16:12 (arnes_king).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Moja prva primjedba za sada na igru je upravljanje helikopterima.

Uvijek sam volio korstiti helikoptere i avione u GTA igrama,tako da neka netko ne pomisli da sam noob.

U gta IV kontole helikoptera su bile odlične,ovdje je prava patnja održavati helikopter ravno jer svakih 3 sekunde skreće s kursa i ljulja se(valjda taj vjetar efekt)

što me podsjeća na onaj drunk cam koji je nastupio kada smo popili pivicu u GTA IV.Uglavnom helikopteri za sada zahtjevaju puno veći skill za upravljanje nego prije.

Ovi što su prije suckali u letenju helićima sada će im biti još gore.Sva sreća avioni su odlično napravljeni i iako i oni imaju taj efekat,nije toliko izražen i neugodan.

Letenje mi je sa Michaelom i Trevorom na 100/100,sad moram bildati Franklina,a njemu je low flying skill tako da je to još teže.

Upravo sam završio školu letenja koja je potrebna za misiju(sve zlata osim 2 srebra(helikopteri)).Još uvijek je ok letjeti helićima,ali bilo je po meni puno ugodnije u IV.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
NFSPredator0010 kaže...

Moja prva primjedba za sada na igru je upravljanje helikopterima.

Uvijek sam volio korstiti helikoptere i avione u GTA igrama,tako da neka netko ne pomisli da sam noob.

U gta IV kontole helikoptera su bile odlične,ovdje je prava patnja održavati helikopter ravno jer svakih 3 sekunde skreće s kursa i ljulja se(valjda taj vjetar efekt)

što me podsjeća na onaj drunk cam koji je nastupio kada smo popili pivicu u GTA IV.Uglavnom helikopteri za sada zahtjevaju puno veći skill za upravljanje nego prije.

Ovi što su prije suckali u letenju helićima sada će im biti još gore.Sva sreća avioni su odlično napravljeni i iako i oni imaju taj efekat,nije toliko izražen i neugodan.

Letenje mi je sa Michaelom i Trevorom na 100/100,sad moram bildati Franklina,a njemu je low flying skill tako da je to još teže.

Upravo sam završio školu letenja koja je potrebna za misiju(sve zlata osim 2 srebra(helikopteri)).Još uvijek je ok letjeti helićima,ali bilo je po meni puno ugodnije u IV.

I meni smeta kako su napravili kontrolu helikopterima :S I isto tako u skoli za letenje sve zlato i 2 srebra kao ko kod tebe xD

15 godina
neaktivan

konzolasi igraju :P

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice