na Amazonu vam je trenutno fenomenalna ponuda. GTA 5 za 35 funti, i za Xbox i PS3. Pa tko želi napraviti prednarudžbu, ovo je odlična prilika, nećete bolje proći
http://www.amazon.co.uk/Grand-Theft-Auto-Xbox-360/dp/B0062KIC2A/
Puno hvala kolega!
na Amazonu vam je trenutno fenomenalna ponuda. GTA 5 za 35 funti, i za Xbox i PS3. Pa tko želi napraviti prednarudžbu, ovo je odlična prilika, nećete bolje proći
http://www.amazon.co.uk/Grand-Theft-Auto-Xbox-360/dp/B0062KIC2A/
Puno hvala kolega!
Fake ili?
fake je, sa GTA foruma. Screenshot uzet iz Franklinovog trailera sa weapon-wheelom preko.
sve znas napamet, sve si prigleda
Evo koga zanima Komplet leakanih Pjesama za GTA V.
Ova mi je najbolja
EDIT
Evo mozete i skinuti GTA V radio koji traje 3 sata (1.4gb)
Jučer sam napravio preorder na PS3 ali ništa od preloada? Jesu ga u međuvremenu isključili ili je nešto puklo s moje strane... ?
Jučer sam napravio preorder na PS3 ali ništa od preloada? Jesu ga u međuvremenu isključili ili je nešto puklo s moje strane... ?
Da,prekinuli su preload do 16.9. ako se ne varam.
Kao sto sam mislio,posto se posvecuju detaljima,biti ce i tankanja goriva na benzama
cek,igramo GTA V,tko je vidio platiti ? doci sa Cheetahom,natankati full rezervoar i gas
http://www.gta5tv.com/gas-stations/
Unlike past editions of the popular video game, GTA V will now require players to refuel the cars at gas stations.
Kao sto sam mislio,posto se posvecuju detaljima,biti ce i tankanja goriva na benzama
cek,igramo GTA V,tko je vidio platiti ? doci sa Cheetahom,natankati full rezervoar i gas
Unlike past editions of the popular video game, GTA V will now require players to refuel the cars at gas stations.
Nee, pa zasto? Meni je ovo totalno glupo i prvi los potez od Rockstara, ako je istina. U gta bih trebao imati sto manje briga a ne sto vise, ono sjednem u auto gledam koliko imam goriva umjesto samo da puknem gas i vozikam se okolo kao u san andreasu.
A gle,sto se brines,barem GTA svijet ima ogromnu moddersku zajednicu,kao sto si u SA mogao staviti da imas fuel indicator i moras tankati,ovdje ce se naci istomisljenici i traziti da se makne to i brzo ce se maknuti i svi sretni.
Meni ce to biti bas fora,trositi pare na gorivo hehe
Pa igraj onda Saints Row. Ovo je meni super. Realnost na novom nivou,a još uvijek igra.
To je Mafia 2 imala, zar ne?
Nee, pa zasto? Meni je ovo totalno glupo i prvi los potez od Rockstara, ako je istina. U gta bih trebao imati sto manje briga a ne sto vise, ono sjednem u auto gledam koliko imam goriva umjesto samo da puknem gas i vozikam se okolo kao u san andreasu.
baš naprotiv, ako se pazi na detalje onda će ovo biti super, a uostalom mislim da nećeš morati točiti gorivo svakih 5 minuta i da ćeš prije promjeniti 5 vozila nego što ćeš natankat gorivo, tako da je ovo po meni samo jedan pozitivan detalj
a ako ti se igra nešto sa što manje briga onda je za tebe Saints Row idealan
samo što bi ja ovo uzeo sa rezervom, ovo je samo fan stranica i nije ništa službeno. Iz Rockstara ništa u vezi toga nisu rekli.
ja u mafiji 2 nisam nikad natankao gorivo.
Ali mislim da je bila opcija isto da ti nestane goriva. Bar koliko se sjećam.
Ali mislim da je bila opcija isto da ti nestane goriva. Bar koliko se sjećam.
Je bilo je.
Nadam se da ce R* pripomoci sljedecoj igri u serijalu.
Igra je stvarno posebna, nemozemo je usporediti sa GTA V naravno, MAFIA se vise
koncentrira na pricu nego na free roaming.
Ali ipak ostane ti u srcu :)
Al ce biti partijanja u GTA V
Edit: Nevermind.
Vidio sam radio stanice, dovoljno je bilo Ice Cube - You know how we do it, zajedno sa West Coast Classics i Radio Los Santos, već sat vremena ozbiljno razmišljam kako bi prodao kompjuter i kupio ps3 sa GTA V, televizor ću ukrasti.
GTA V - Gone Gold
We’re pleased to confirm that Grand Theft Auto V has officially gone gold and we’re now preparing the game for release on September 17th for PlayStation 3 and Xbox 360.
I eto - nakon skoro dvije godine od prvog trailera , davanja informacija na kapaljku i odgađanja, ne mogu vjerovati da sam toliko vremena čekao zbog neke igre. Rekli bi ljudi lud čovjek, ali hebiga. Igra je preorderana, box je na putu, još mi samo fali kakva zdjela da se mogu elegantno u nju istovariti dok igram i to je to. Zahvaliti se obitelji, izgrliti se i krenuti na put. Sve do idućeg GTA. Ili dok ne nađem život.
TV commercials leaked! <---PREZAKON
Samo da vas upozorim da su reklame prefukingawesome!
(novi video footage, nista nije staro)
Prikazuje bande (Groove street-gang green, ballas, vagos i the lost) i neke random evente (mozemo susrest ljude kako udaraju policajce u lice pijani i trce goli i skacu po autima)
Uhvatio sam i tramvaj, neznam dali je potvrdeno bilo.
Downloadao video za svaki slucaj ako ga skinu
Ubacio sam i par slika (losa kvaliteta originalnog videa pa i slika)
PSN
Regrettably, some people who downloaded the digital pre-order of Grand Theft Auto V through the PlayStation Store in Europe were able to access certain GTA V assets. These assets were posted online. We have since removed the digital pre-order file from the PlayStation Store in Europe. We sincerely apologize to Rockstar and GTA fans across the world who were exposed to the spoiler content. GTA V is one of the most highly anticipated games of the year with a very passionate following, and we’re looking forward to a historic launch on September 17.
GTAForum je upravo postao bez koristan.
Hi folks,
Rockstar have asked us to keep the forums clear of leaks and spoilers.
Out of respect for the work they've poured into GTA V, and respect for users who don't want the storyline to be ruined for them (and lordy there are a lot of ya), we'll be honouring this request.
Effective immediately, any topics or posts containing leaked information will be removed, and you'll get a reminder for it.
If you keep posting that stuff, we're gonna revoke your posting rights for a couple of days.
Keep it up and it'll be more than a few days. smile.gif
This includes posting details in your forum signature or requesting/offering PMs.
As mentioned in a previous thread, we've only got 24 days to go!
Thanks for your understanding. We've waited this long for the game, a few more weeks is nothing. alien.gif
Update: As member klosjaar pointed out to me via PM, we wouldn't be able to keep on top of the spoilers and leaks without the help of members actively reporting the offending topics and posts. Thank you all for chipping in! We couldn't do it without you. icon14.gif
This post has been edited by Andy on Saturday, Aug 24 2013, 19:51
Zato svi ovdje, leaks, spoilers...who cares
PSN
Regrettably, some people who downloaded the digital pre-order of Grand Theft Auto V through the PlayStation Store in Europe were able to access certain GTA V assets. These assets were posted online. We have since removed the digital pre-order file from the PlayStation Store in Europe. We sincerely apologize to Rockstar and GTA fans across the world who were exposed to the spoiler content. GTA V is one of the most highly anticipated games of the year with a very passionate following, and we’re looking forward to a historic launch on September 17.
GTAForum je upravo postao bez koristan.
Hi folks,
Rockstar have asked us to keep the forums clear of leaks and spoilers.
Out of respect for the work they've poured into GTA V, and respect for users who don't want the storyline to be ruined for them (and lordy there are a lot of ya), we'll be honouring this request.
Effective immediately, any topics or posts containing leaked information will be removed, and you'll get a reminder for it.
If you keep posting that stuff, we're gonna revoke your posting rights for a couple of days.
Keep it up and it'll be more than a few days. smile.gif
This includes posting details in your forum signature or requesting/offering PMs.
As mentioned in a previous thread, we've only got 24 days to go!
Thanks for your understanding. We've waited this long for the game, a few more weeks is nothing. alien.gif
Update: As member klosjaar pointed out to me via PM, we wouldn't be able to keep on top of the spoilers and leaks without the help of members actively reporting the offending topics and posts. Thank you all for chipping in! We couldn't do it without you. icon14.gif
This post has been edited by Andy on Saturday, Aug 24 2013, 19:51
ma sve je to namjesteno kazem vam ja, rockstar samo dize hype.
Zato svi ovdje, leaks, spoilers...who cares
nemojte samo ovdje stavljati leakove ili nedaj Bože neke važne dijelove priče bez da to stavljate pod spoiler.
Ali preporučio bi vam svima da ne gledate to ni sami, samo će te si pokvariti igru za sebe. Znam to jer sam ja požalio što sam čitao sve leakove i ostalo prije nego li je izašao GTA IV. Recimo kad izađe leak za neki važni događaj što se tiče priče ili čak kraj igre i to pogledaš, požališ brzo.