Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.789.626
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
GTA 5

evo nade za pc na ovoj slici se vidi isti dio mape sa screenshota i iz gameplaya i na planinama se primjeti da na scrennsu ima drveca a u gameplayu nema.ili su vidili da bi sa vise drveca i detalja bilo pre zahtjevno za ps3 i x360 pa su maknuli ili su scrensi iz verzije za pc i nex gen.

a u jednom od trailera se vidi ono brdo di je vinewood i losije izgleda nego u prvom traileru.makar rockstars je reko da nemaju planove za pc i next gen al neznam zas bi lagali

PS3 FTW!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 22:28 (PEXer).
Moj PC  
3 12 hvala 0
14 godina
Re: GTA 5
PEXer kaže...

evo nade za pc na ovoj slici se vidi isti dio mape sa screenshota i iz gameplaya i na planinama se primjeti da na scrennsu ima drveca a u gameplayu nema.ili su vidili da bi sa vise drveca i detalja bilo pre zahtjevno za ps3 i x360 pa su maknuli ili su scrensi iz verzije za pc i nex gen.

a u jednom od trailera se vidi ono brdo di je vinewood i losije izgleda nego u prvom traileru.makar rockstars je reko da nemaju planove za pc i next gen al neznam zas bi lagali

ili to nije isto mjesto jer na jednoj slici ima mosta a na drugoj nema 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
GTA 5

je isto je jel u gameplayu preleti taj most.to je malo iza mosta pogle oblik planine isti je sam bez drveca

PS3 FTW!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 22:31 (PEXer).
Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Ako se želite još malo "narajcati" prije igre svakako pogledajte OVAJ film. GTA V mi po najavama djeluje kao da su dosta ideja tu pokupili.

Hvala za preporuku,svakako ću pogledati neovisno o tome jesu li pokupili ideje za GTA V ili ne.

BTW ne znam koja je bolja slika.

Nakon što sam vidio ovaj vojni helić mislim da ću prvo ići u istraživanje pustinje u potrazi za cool vozilima,sigurno ima još tona cool stvari koje nam neće ni pokazati.

Volio upravljati nekim većim brodom u igri,možda bude nekih većih jahti koje će se moći upravljati.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
16 godina
NFSPredator0010 kaže...
Lovac kaže...

Ako se želite još malo "narajcati" prije igre svakako pogledajte OVAJ film. GTA V mi po najavama djeluje kao da su dosta ideja tu pokupili.

Hvala za preporuku,svakako ću pogledati neovisno o tome jesu li pokupili ideje za GTA V ili ne.

BTW ne znam koja je bolja slika.

Nakon što sam vidio ovaj vojni helić mislim da ću prvo ići u istraživanje pustinje u potrazi za cool vozilima,sigurno ima još tona cool stvari koje nam neće ni pokazati.

Volio upravljati nekim većim brodom u igri,možda bude nekih većih jahti koje će se moći upravljati.

ja bih isto volio upravljanje jahtama. to bi bilo odlicno

14 godina
neaktivan
GTA 5

u ovu rupu cu probat uc cim pokrenem igru lol

PS3 FTW!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 23:48 (PEXer).
Moj PC  
18 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
stype7 kaže...

PS3 kupi prašinu da nije GTA5 vec bi ga davno proda,, a za PC ce vjerojatno  tribat cekat najmanje 6 miseci 

Zašto neprobaš igrati The last of us. Ja jučer završio, priča je neviđeno dobra.

Be Water My Friend
15 godina
neaktivan
GTA 5

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 8:20 (_CR7_).

1 15 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Zar nisu te slike već obavljene? Nvm. Al će cijene PS3 skočiti u nebesa kada izađe. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
GTA 5

Neznam cemu ovi putnicki avioni kad je samo jedan grad, i pretpostavljam jedan aerodrom {#}

Moj PC  
1 7 hvala 0
15 godina
Ark kaže...

Neznam cemu ovi putnicki avioni kad je samo jedan grad, i pretpostavljam jedan aerodrom {#}

pa nema šanse da je samo jedan aerodrom, tj. mapa je ogromna, sigurno postoji još puno mjesta za slijetanje, samo pista, ne mora biti cijeli aerdorom kao u gradu. Mapa je veća nego San Andreas, RDR i GTA IV zajedno, tako da se ne trebamo bojati za to, vjeroajtno neće biti samo pustoš van grada. 

Uostalom, ionako ajmo reći na uzorku od 100 letova u San Andreasu, njih 99 sletim van piste, tako da mi to nije baš ni bitno {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 12:26 (antimadridista).
12 godina
neaktivan
Ark kaže...

Dobro za to , nego zašto sbaka strana ima jedne te iste slike, sa postovima "ovako je lakše, pa još lakše"

Ali , ej, valjda je i to dopušteno, kad je sam topik po sebi besmislen i rađen od strane pc fanboya. Iako ne izlazi za pc, on je u sekciji PC Igre. Bravo!

Mislim da će ovi pc fanboyevi kupiti ps3, i onda ga staviti u kućište od kompjutera, te reći da je gta 5 izišao na kompjuteru i da ga oni igraju.

14 godina
maligad kaže...

Dobro za to , nego zašto sbaka strana ima jedne te iste slike, sa postovima "ovako je lakše, pa još lakše"

Ali , ej, valjda je i to dopušteno, kad je sam topik po sebi besmislen i rađen od strane pc fanboya. Iako ne izlazi za pc, on je u sekciji PC Igre. Bravo!

Mislim da će ovi pc fanboyevi kupiti ps3, i onda ga staviti u kućište od kompjutera, te reći da je gta 5 izišao na kompjuteru i da ga oni igraju.

A što to tebe tolko muči, pogledaj datum kad je tema napravljena a i izaći će, bez brige, a onda je pitanje dali ćeš i dalje cviliti jer mi se činiš ko neko isfrustrirano dijete čitajući tvoje postove na forumu ili ćeš se vratiti u rupu iz koje si izgmizao i zašutjeti.

14 godina
neaktivan
GTA 5

na ovim screenshotima sve izgleda detaljnije nego u gameplayu.pogotovo na starima

PS3 FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
  PEXer kaže...sta sam ja krivo reko u ovoj recenici gore to i je isto mjesto

je isto je jel u gameplayu preleti taj most.to je malo iza mosta pogle oblik planine isti je sam bez drveca

PS3 FTW!!!
15 godina
GTA 5

dal se možda zna izlazak igre za play4 {#}

Moj PC  
0 9 hvala 0
12 godina
zaki23 kaže...

Kakav play4, igra izlazi samo za PlayStation 3 i xBox 360, nema za next gen. konzole.

15 godina
GTA 5

mama od susjeda, koja je damfala sefu rockstara, mi rekla da ce izac 17.9. za ps4 i pc, osim prije spomenutih konzola

{#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

mora ići na jednu od radio stanica.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Diazz72 kaže...
zaki23 kaže...

Kakav play4, igra izlazi samo za PlayStation 3 i xBox 360, nema za next gen. konzole.

Inace PS3 i x360 se nazivaju next gen konzole al dobro...

You got to lose to know how to win
13 godina
R4zOR229 kaže...
Diazz72 kaže...
zaki23 kaže...

12 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
Diazz72 kaže...
zaki23 kaže...

OT: ima li išta o PDu gta5?

15 godina
GTA 5

izgleda da je fight slična ili ist kao u max payne 3.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odlično onda, combat je pre*eben u novom payneu ( bar nešto ).

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
neaktivan
GTA 5

Neeee,  Mouse Acceleration pakao opet. {#}

Welcome my son...
Moj PC  
2 7 hvala 0
13 godina
odjavljen
GTA 5

mouse na konzoli ? :P

Moj PC  
2 5 hvala 0
15 godina
GTA 5

dafaq? 

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
GTA 5

Sigurno će napravit ps3 i xbox 360, da pokupe puno para, nakon toga za xbox 720 i ps 4 da još više pokupe i na kraju će još i na pcu zaradit. Pametno od njih.

Moj PC  
1 15 hvala 0
14 godina
protjeran
Gremlin144 kaže...

Sigurno će napravit ps3 i xbox 360, da pokupe puno para, nakon toga za xbox 720 i ps 4 da još više pokupe i na kraju će još i na pcu zaradit. Pametno od njih.

ne

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice