Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.788.373
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: GTA 5
podsjeca me na hangover neznam zast
dado
17 godina
GTA 5

Ako se želite još malo "narajcati" prije igre svakako pogledajte OVAJ film. GTA V mi po najavama djeluje kao da su dosta ideja tu pokupili.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
3 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

mene zanima kakva ce fizika bit kad skocis iz auta il sa zgrade

PS3 FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PEXer kaže...

mene zanima kakva ce fizika bit kad skocis iz auta il sa zgrade

Bouncaš ko Isus, polomiš, i reinkarniraš se kao Isus crnac.

12 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Ako se želite još malo "narajcati" prije igre svakako pogledajte OVAJ film. GTA V mi po najavama djeluje kao da su dosta ideja tu pokupili.

lol , pa to je teška drama, sumnjam da će ti to neki klinac gledati, prije bih savjetovao ovo http://www.imdb.com/title/tt1636826/

16 godina
GTA 5

zašto se ova igra nalazi u podforumu za pc igre kad ona(barem za sada) službeno ne izlazi za pc?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
9 17 hvala 1
17 godina
maligad kaže...
Lovac kaže...

lol , pa to je teška drama, sumnjam da će ti to neki klinac gledati, prije bih savjetovao ovo http://www.imdb.com/title/tt1636826/

Drama? Ima elemenata, ali je puno bolje nego Project X. A dobro, žao mi je što sam preporučio, vidim da si stvarno u pravu jer sudeći po "thumb down"- ovim ljudi ne znaju kad im se nešto stvarno dobro preporuči. Samo sam htio da vidite pravi film s ekipom koja pljačka na shemu budućeg GTA V. Neću više ići u {#}

16 godina
maligad kaže...
Lovac kaže...

heat teska drama? wtf? to je krimi akcija, vrhunska, tko to jos nije gledo

14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

zašto se ova igra nalazi u podforumu za pc igre kad ona(barem za sada) službeno ne izlazi za pc?

zato da bi genijalci poput tebe to pitali.

16 godina
GTA 5

ako je to najbolji odgovor koji si mogao smislit onda uredu.zadovoljit ću se i s tim :)

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Šta se tiče igre sve izgleda divno i krasno, samo se nadam da rođaci neće previše daviti preko moba.{#}{#}

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lovac kaže...
maligad kaže...
Lovac kaže...

Drama? Ima elemenata, ali je puno bolje nego Project X. A dobro, žao mi je što sam preporučio, vidim da si stvarno u pravu jer sudeći po "thumb down"- ovim ljudi ne znaju kad im se nešto stvarno dobro preporuči. Samo sam htio da vidite pravi film s ekipom koja pljačka na shemu budućeg GTA V. Neću više ići u {#}

Ti i oval mar123 niste baš previše inteligentni. U vrućini koja traje skoro 3 sata,  radnja se temelji na dvojici osamljenika, policajcu i lopovu koji lutaju po raštrkanoj i nepovezanoj lala zemlji. Scene akcije su rijetke i napravljene su realno. To je film studije karaktera

U projektu x imamo trojicu luđaka koji će sve rasturati

Pa, da vidimo koji je bliže gta 5 

14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ova tema je otvorena jos 2009.

U to vrijeme, ako ne griješim, igra još nije bila ni službeno najavljena (pojavile su se glasine da R* radi na novom GTA) i nisu bile poznate platforme na kojima će se pojaviti

14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

ako je to najbolji odgovor koji si mogao smislit onda uredu. zadovoljit ću se i s tim :)

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
17 godina
maligad kaže...
Lovac kaže...
maligad kaže...
Lovac kaže...

Ti i oval mar123 niste baš previše inteligentni. U vrućini koja traje skoro 3 sata,  radnja se temelji na dvojici osamljenika, policajcu i lopovu koji lutaju po raštrkanoj i nepovezanoj lala zemlji. Scene akcije su rijetke i napravljene su realno. To je film studije karaktera

Zaboravljaš na De Nirov team, nisam rekao da je film GTA V već da dosta podsjeća na to, a ti ćeš mi govoriti o inteligenciji tu... Svojim izdrkavanjima tipa "moj tata je jači od tvog tate". Project X je sasvim druga ciljana skupina, nije loš, ali (što se i po tebi vidi) zaglupljuje.

16 godina
maligad kaže...
Lovac kaže...
maligad kaže...
Lovac kaže...

gledaj, vidi se da imas problema s bjesom, najvjerojatnije te ne vole, pa si se nasao iskalit na nama tu jer uzivo nemoze, vrijedas jer argumente dovoljno jake nemas. neznam zasto ulazim u rasprave s takvim tipovima. otkud ti uopce project x, nisam ga nigdi spomenuo, niti sam ijedan film usporedio s gta v, daj se nauci citat, jedino sto sam ja napiso je da heat nije teska drama sto i nije jer valjda znam kad sam film pogledo 25 puta, akcije ima na pretek a to sto si ti mozda gledo neki drugi heat, tvoj problem.

15 godina
GTA 5

Walken in GTA5?

1 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

evo da ih imamo tu {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 17:19 (antimadridista).
Moj PC  
19 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Ovako je lakse :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
12 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Loooove Fist. Predobro. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

Michael ima slušalice u ušima na slici. Bilo bi dobro da možemo npr. staviti slušalice u igri i slušati radio preko mobitela, ili čak stavljati custom pjesme kao što je bio dosad slučaj za onu custom radio stanicu u dosadašnjim GTA igrama {#}

"Marines" helikopter izgleda premoćno...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 18:10 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

PS3 kupi prašinu da nije GTA5 vec bi ga davno proda,, a za PC ce vjerojatno  tribat cekat najmanje 6 miseci 

ambitious but rubbish
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
stype7 kaže...

PS3 kupi prašinu da nije GTA5 vec bi ga davno proda,, a za PC ce vjerojatno  tribat cekat najmanje 6 miseci 

Isto tako i moj xbox :D 

14 godina
GTA 5
Dobra mi je bila ona sitnica sa novinama kad bi se nesto znacajnije desilo u igri to bi izaslo i u novinama i na radio postaji cini mi se da to bilo u Vice Cityu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

kolika planina u pm {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Malo sam se bacio u potragu za dvojnicima:

Za Michaela i Franklina nije bio problem, ali za Trevora je

Tom Sizemore i Michael Tom Sizemore i Michael
Nelly i Franklin Nelly i Franklin
Ljuti Trevor i veseli Trevor :D Ljuti Trevor i veseli Trevor :D
Moj PC  
22 1 hvala 0
14 godina
GTA 5

Trevor {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

ma michael je pljunuti ray liotta

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ne bi se čudio da u priču i ukomponiraju CJ-a kao nekog starog ''gazdu'' kvarta u kojem živi Franklin  

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice