Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.021.737
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
GTA 5

jednostavno sve bi trebalo bit bolje u odnosu na SA....  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Vidit cemo, kupit cu je neku rusku ljevu samo da je original i da moze na MP, ali RP serveri bi bili EPIC

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: GTA 5
Fake_Alert kaže...

Vidit cemo, kupit cu je neku rusku ljevu samo da je original i da moze na MP, ali RP serveri bi bili EPIC

Ljudi koji rade na Mafia 2 MP-u radit ce i na V:MP-u (ne svi, ali neki), a sync je dosta dobar u M2.... sumnjam da ce biti R* RP servera.

GTASA........SAMP je fail u odnosu na MTA sto se tice sync-a, MTA je davnih dana bio bolji po tom pitanju.... samp mi je ok, ali igra je nekako prebrza sto nije dobro za MP modifikaciju jer je lag prisutan i to jos dodatno otezava igru aka napucavanje, odnosno moras pucati u prazno kada se likovi brzo krecu i moras "predvidjeti" kako igra radi protivniku, odnosno gdje mu se tocno character nalazi (ili ce se nalaziti) na njegovom racunalu :S----- laga nekada ima i previse pa je prakticki nemoguce nekoga kilati.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Fake_Alert kaže...

Ljudi koji rade na Mafia 2 MP-u radit ce i na V:MP-u (ne svi, ali neki), a sync je dosta dobar u M2.... sumnjam da ce biti R* RP servera.

GTASA........SAMP je fail u odnosu na MTA sto se tice sync-a, MTA je davnih dana bio bolji po tom pitanju.... samp mi je ok, ali igra je nekako prebrza sto nije dobro za MP modifikaciju jer je lag prisutan i to jos dodatno otezava igru aka napucavanje, odnosno moras pucati u prazno kada se likovi brzo krecu i moras "predvidjeti" kako igra radi protivniku, odnosno gdje mu se tocno character nalazi (ili ce se nalaziti) na njegovom racunalu :S----- laga nekada ima i previse pa je prakticki nemoguce nekoga kilati.

Nek igraci naprave community i skriptaju RP servere, nek se samo posao pokrene da nije sve u GTA SA, vec je prastara i treba doci nesto novo.

GTA IV je ne igriv ni zanimljiv.

Nothing lasts forever
14 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
lovac82 kaže...
Fake_Alert kaže...

Nek igraci naprave community i skriptaju RP servere, nek se samo posao pokrene da nije sve u GTA SA, vec je prastara i treba doci nesto novo.

GTA IV je ne igriv ni zanimljiv.

GTA IV mi je preozbiljan, atmosfera je tmurna, grad je sivkast, nema zelenila, nema prirode, samo beton.

Verum est, summus hominorum.
17 godina
GTA 5

Kak mislis? pa igriv je sada, kao SP kampanja mi je super igra, ali u MP-u bas i nema puno toga za traziti jer se uglavnom radi samo o gradu, nema toliko okolisa i raznolikosti kao u GTA SA....  posto ce GTA V biti remake los santosa nimalo ne sumnjam u uspjeh V:MP-a

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Kratko i jasno. RP serveri se neće dogodit. Vrlo jednostavno, zato što RP serveri zahtjevaju stalnu nadogradnju... a misliš da će Rockstar to uraditi? Hoće da, malo sutra.. baš se njima da vraćat na "stari naslov" kad čim ovo izađe oni se fokusiraju za novi nastavak / igru w/e... Ali da će MP biti sjajan po drugim pitanjima, u to nesumnjam... kao CO-OP, pa jedva čekam!!

http://www.hercegbosna.org/
15 godina
lotar1919 kaže...
Fake_Alert kaže...

Kratko i jasno. RP serveri se neće dogodit. Vrlo jednostavno, zato što RP serveri zahtjevaju stalnu nadogradnju... a misliš da će Rockstar to uraditi? Hoće da, malo sutra.. baš se njima da vraćat na "stari naslov" kad čim ovo izađe oni se fokusiraju za novi nastavak / igru w/e... Ali da će MP biti sjajan po drugim pitanjima, u to nesumnjam... kao CO-OP, pa jedva čekam!!

Nemogu shvatit dio sa stalnom nadogradnjom. R* koliko znam nema veze sa multiplayerom, to rade treće osobe. Nisam toliko informiran kao lovac pa čekamo njega.

MTA ne laga puno jer se mislim mape spremaju na igračev PC. Tako da nema velikih net packeta sa podacima o poziciji predmeta na serveru.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
17 godina
Vapor kaže...
lotar1919 kaže...
Fake_Alert kaže...

Nemogu shvatit dio sa stalnom nadogradnjom. R* koliko znam nema veze sa multiplayerom, to rade treće osobe. Nisam toliko informiran kao lovac pa čekamo njega.

MTA ne laga puno jer se mislim mape spremaju na igračev PC. Tako da nema velikih net packeta sa podacima o poziciji predmeta na serveru.

R* ce vjerojatno ponuditi samo MP modove, mozda nesto slicno kao Max Payne i dosadasnje GTA igre (mozda ce i biti inovativno bas kao sto je sada Max Payneu MP... al pustimo sad to)..... ne kazem da ce biti lose ali govorili smo o moding zajednici aka "stoci sitnog zuba" koja se bacila u svoje MP modifikacije za pojedine igre zahvaljujuci RakNet-u i sl, znaci, kada radis sam svoj gamemode po zelji (mjesavina necega ili nesto odredeno), a ne officialnim GTA modovima koje mozes igrati preko R*-arovih servera ili Tunngle/Hamachi-ja etc ako igra ima podrsku za LAN, ako nema opet ce se naci entuzijasti i baciti u izradu 3-party MP modifikacija ali to s tehnicke strane nikako ne moze zamijeniti officialni MP........

MTA ne laga tako jer je sve preuzmes na komp kao sto si rekao (osim sync-a sto ne mozes), moja usporedva se odnosila na npr.   MTA 1 vs 1 pucnjava i SAMP 1 vs 1 pucnjava  (znaci, bez ikakvih objekata, skripti etc..). MTA pobjeduje jer jednostavno imaju bolji kod, a i davih dana su gapoceli sklepati (jos ih je i vise), imate na youtube-u par usporedbi, sad je i SAMP sredeniji nego prije sto se tice sync-a ali ovi u MTA su to vec davno rijesili i opet su ispred.

Mislim, razlika izmedu tih krekanih LAN servera i MP modifikacije su:

1.Modovi

krekani i officialni LAN = officilani MP modovi

3-party MP modifikacija = kreiras sam svoj mod from "scratch"

2. Stabilnost

krekani LAN = dosta su nestabilniji su jer host treba biti dobar, odnosno kucno racunalo bas i ne moze biti pravi server

3-party MP modifikacija = serveri su puno stabilniji i moguce je da se spoji do cak 500 igraca na jedan server (u slucaju SAMP-a)

3. Sinkronizacija

officialni i doneke krekani LAN = ne pucas u prazno, nemas tolikog laga kao u slucaju MP modifikacije (al opet ovisi tko hosta ako se radi o krekanom)

3-party MP = lag se ne moze porediti sa LAN-om

4. Ogranicenost

officialni LAN = igras dok su R*-ovi serveri on, nemas nikakvih ovlasi nad serverom i zadane modove

3-party MP = sam svoj "majstor", omogucuje ti da napravis gotovo sve sto mozes i u SP-u (imas dosta dinamickih funkcija, imas dosta dobru dokumentaciju tako da svatko moze zapoceti na radu ako se potrudi)

Officialli serveri i krekani LAN serveri su isti (osim po stabilnosti, i na officialnim gotovo nema nikako laga), no, na officialnim vec ponestaje igraca.... jako tesko je naletiti na ozbiljnije igrace koji su zeljni igrati.

Ovi sto rade u  IV:MP, IV-Plus, SA:MP, MTA, V:MP nisu medusobno povezani niti imaju ikakve veze sa R*-arom (jedino V:MP suraduje sa M2:MP, a tvorci sampa su se htjeli bacit u Just Cause 2 MP projekt ali odustali su)

15 godina
neaktivan
luka94 kaže...

jesu oni potvrdili tuning auta?

Ništa nisu potvrdili, sve što su rekli je: 

Developed by series creator Rockstar North, Grand Theft Auto V heads to the city of Los Santos and surrounding hills, countryside and beaches in the largest and most ambitious game Rockstar has yet created. A bold new direction in open-world freedom, storytelling, mission-based gameplay and online multiplayer, Grand Theft Auto V focuses on the pursuit of the almighty dollar in a re-imagined, present day Southern California. 

Ostalo su sve nagađanja, ništa nije potvrđeno :)

GTA V bi sigurno mogao biti oko 40GB+, vidimo da je GTA 4 bio velik, Max Payne 3 još veći, GTA 5 će imati najviše detalja i bit će najveći :S 

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 2:49 (Captain.Price).
14 godina
protjeran
GTA 5

E3 je za 3-4 dana? Ako je, da nam bar otkriju release date ili system requrements. Tako da znam što sve trebam nadograditi.

Battlelog: AMDGamer_CRO

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
AMD Phenom II X4 kaže...

E3 je za 3-4 dana? Ako je, da nam bar otkriju release date ili system requrements. Tako da znam što sve trebam nadograditi.

E3 je od danas do četvrtka.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
GTA 5

trebali bi gta vice city napravit novi remake, definitivno najbolji gta nastavak,najbolja priča,najbolja mjuza i atmosfera koja je igra imala koje te je vukla i vukla da igraš, kasnije san andreas tu i tamo, al sa gta iv sve je palo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 15:01 (razer1911).

1 1 hvala 0
14 godina
protjeran
razer1911 kaže...

trebali bi gta vice city napravit novi remake, definitivno najbolji gta nastavak,najbolja priča,najbolja mjuza i atmosfera koja je igra imala koje te je vukla i vukla da igraš, kasnije san andreas tu i tamo, al sa gta iv sve je palo.

San Andreas all the way :D. K-DST old rock. Nego na E3 bi mogli biti već neki detalji o gta v, jedva čekam.

14 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 kaže...
razer1911 kaže...

San Andreas all the way :D. K-DST old rock. Nego na E3 bi mogli biti već neki detalji o gta v, jedva čekam.

Ne će GTA V na ovogodišnji E3


14 godina
protjeran
HTML5 kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...
razer1911 kaže...

Hebiga već sam se ponadao. Ništa onda, jedna HD7850 u kombinaciji sa Phenomom II x4 bi trebala progurati Gta V na višim postavkama ako bude dobro optimizirano. Sorry za oft.

14 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 kaže...
HTML5 kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...
razer1911 kaže...

Hebiga već sam se ponadao. Ništa onda, jedna HD7850 u kombinaciji sa Phenomom II x4 bi trebala progurati Gta V na višim postavkama ako bude dobro optimizirano. Sorry za oft.

Ja bi preporucio AMD Bulldozer‑FX (AM3).


16 godina
neaktivan
GTA 5

Who gives a fuck sta vi ti preporucio... Ako bude optimizirana kao max payne bit ce pun pogodak

Nothing lasts forever
Moj PC  
12 1 hvala 0
16 godina
HTML5 kaže...

{#} Ajde da si preporučio neku bjesnoću od procesora, ali sa ovime ne bi osjetio gotovo nikakvu razliku.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 17:34 (sinister_axe).
14 godina
neaktivan
GTA 5

brate i5-2550k all the way... :)

http://www.hercegbosna.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...
HTML5 kaže...

{#} Ajde da si preporučio neku bjesnoću od procesora, ali sa ovime ne bi osjetio gotovo nikakvu razliku.

Jest ali FX koristi AM3 a Phenom koistim AM2+,

Ako jednog dana misli napraviti upgrade nmora mijeajt plocu. . .


14 godina
neaktivan
HTML5 kaže...
sinister_axe kaže...
HTML5 kaže...

Phenom II X4 koristi AM3 socket a FX koristi AM3+ ... sumnjam da će oni to dobro optimizirat s obzirom kakav je bio GTA IV ali ako želi high performance gaming (i da bude siguran da neće zezat fps-ovi na ultra) trebao bi prijeći na Intela i5 ili i7 seriju i uzet matičnu sa socketom 1155 koja podržava PCI-E 3.0 ... grafa radeon hd 7850 je dobra :)

14 godina
neaktivan
sylar951 kaže...
HTML5 kaže...
sinister_axe kaže...
HTML5 kaže...

Phenom II X4 koristi AM3 socket a FX koristi AM3+ ... sumnjam da će oni to dobro optimizirat s obzirom kakav je bio GTA IV ali ako želi high performance gaming (i da bude siguran da neće zezat fps-ovi na ultra) trebao bi prijeći na Intela i5 ili i7 seriju i uzet matičnu sa socketom 1155 koja podržava PCI-E 3.0 ... grafa radeon hd 7850 je dobra :)

Prijatelju,vidi se da nemas pojma:

http://en.wikipedia.org/wiki/AMD_Phenom

http://de.wikipedia.org/wiki/AMD_FX


16 godina
neaktivan
I possess a skill to google.
16 godina

prijatelju, vidi se da nemaš pojma :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
GTA 5

OK,Moja greska,izvinjavam se. . .;)



7 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Sve dobre igre na E3 ali GTA V nigdje... omg pa barem su mogli nabacit release date :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 kaže...

Sve dobre igre na E3 ali GTA V nigdje... omg pa barem su mogli nabacit release date :(

Već je neko vrijeme da se Rockstar neće pojaviti na E3ci.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
GTA 5

Pa nisu ludi kada je Max Payne 3 tek "osvanuo", kada se to malo zapusti.... onda ce vjerojatno i reci nesto vise o igri....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTML5 kaže...

OK,Moja greska,izvinjavam se. . .;)

isprika prihvaćena samo slijedeći put, čak i kad je netko u krivu, budi pristojniji...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice