Ja igram sa saw cleaverom (nemam hunter axe, gore je Deni naveo strength build), i do sad sam uglavnom upgradeao oruzje i vitality.
Na koje statse preporucujete da se fokusiram kao pocetnik?
Sicas li se koji si starting class odabra? Ja uvik igran sa military veteranon i on ima pocetnih 10 endurancea sta ti je u vecini slucajeva dosta za comboe koje koristis. Skill i i strenght ti dizu dmg i defense, i nakon sta ih dignes do 25 lagano pocinje opadat vrijednost, a kad dodes do 50 dolazi do takozvanog soft capa nakon kojeg nebi preporucija ic. Vitality za razliku od skilla i strenghta na vrijednosti krene gubit kad dodes do 30, i takoder soft capa na 50. Arcane i bloodtinge nemoj dirat uopce.
Neznan koliko problema imas dok igras i koliko umires, pa probaj vitality dignit do 20-25, pa digni strenght i skill isto toliko. Ako ti se cini da ti je to ok, nastavi dizat ta 2 stata do 50, osobno preferiran vise skill cak i sa saw cleaveron jer skill utjece na dmg kad radis visceral attack nakon parry ili backstaba. Bloodborne opcenito nagraduje agresivniji pristup vise od Souls igara, tako da kad malo uhvatis ruku vise ce ti koristit koji point vise u dmg, nego u hp.
Ako ti se cini da ti fali stamine mozes stavit koji point u endurance, ali ja bi preporucija da koristis rune koji dizu staminu ili poboljsavaju regeneraciju stamine.
Mislim da sam odabrao onaj all arounder class sa izbalansiranim statovima.
Trenutno mi je vitality 21, dok su mi skill i strength dosta mali (mislim nesto oko 12), tako da cu sada vjerovatno skill dizat.
Hvala ti