Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.671.044
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Xbox Series X

Kakav žnj site, očito nisi upoznat sa tim sitom... Prije nego kriiziraš nešto malo se informiraj... Vanila su stavili pod navodnike ako nisi primjetio. Pogledaj samo njihove video recenzije, na ovim prostorima nećeš nači ništa bolje o tehmologiji.

15 godina
Zločko kaže...

Kakav žnj site, očito nisi upoznat sa tim sitom... Prije nego kriiziraš nešto malo se informiraj... Vanila su stavili pod navodnike ako nisi primjetio. Pogledaj samo njihove video recenzije, na ovim prostorima nećeš nači ništa bolje o tehmologiji.

Baš to žnj. Nikada čuo za njih dok nisi stavio link.

XBOX: RENZOR GT 01
13 godina
To što Vi niste čuli za njih ne znači da su žnj, samo su iz druge zemlje... Uostalom pogledajte bilo koji njihov video na YouTubeu pa ćete se brzo uvjeriti da takvog kvalitetnog kanala mi u Hrvatskoj nemamo...
15 godina
Zločko kaže...
To što Vi niste čuli za njih ne znači da su žnj, samo su iz druge zemlje... Uostalom pogledajte bilo koji njihov video na YouTubeu pa ćete se brzo uvjeriti da takvog kvalitetnog kanala mi u Hrvatskoj nemamo...

Nema to veze jesu iz druge zemlje ili ne. Općenito na prostoru exyu nema dobri yt kanala i svaki sajt je samo copy/paste. No idemo u off, ja ovdje završavam sa ovim.

13 godina
Opet vi po svom, kanal je odličan šta i potvrđuje 150 k pretplatnika a to šta vi niste čuli i tvrdoglavo se držite onog šta ste napisali nema nikakve veze s kvalitetom kanala...

Lp!
7 godina
Xbox Series X

Mislio sam uzet sluške za Series X pa samo da pitam za nekoliko savjeta:

Ovo s ukapčanjem u kontroler funkcionira ok? Vidio sam neke ranije prijedloge na ovoj temi pa sam se, vođen njima, mislio uzet nešto tipa "Sennheiser HD 560S".

U užem izboru mi je i "Xbox Wireless Headset", ali ga više nigdje nema za kupit. :(

Mislio sam možda objedinit sve i uzet neke kvalitetne wireless sluške da imam i za filmove/glazbu, ali sam skužio da konzola nema Bluetooth...

Što napravit? :)

0 0 hvala 0
13 godina

Xbox Wirelless Headset imaš za kupiti ovdje: https://www.tonerpartner.hr/xbox-wireless-headset-bezicne-slusalice-61985hr/ za 91 Euro + poštarina. Ja sam ih naručio danas, jedino šta piše da se čeka 8 dana...

14 godina
Ja imam HD 599 i nemam problema. Uštekam u 3.5mm i radi. Čak mi ni žica ne smeta toliko.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Xbox Series X

Microsoft sjece na sve strane,sto ne cudi posto su im prodajni rezultati Xboxa debakl.

Sad se krece sa stednjom,takodjer je receno da ce ActiBlizz igre bit samo u najskupljoj Gamepass varijanti tojest Ultimate.

https://www.eurogamer.net/microsofts-11-xbox-game-pass-offer-cut-from-a-month-to-14-days

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
Debakl je samo tvoje razumijevanje poslovanja neke firme. Znači, smanjenje trajanja free triala samo znači da je sad dovoljno da netko 14 dana isprobava i odlučiti će se za pretplatu na Gamepass. Zato jer je uspješniji nego ikad i ima više odličnih igara nego ikad prije.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
protjeran
Xbox Series X

Daj pusti ga , za njega ti vrijedi ona nije bolest sve sto boli !

Evo i jedna zanimljiva vijest koja nudi mogucnost WOW-a i ostalih slicnih igrica na Xbox konzolama.

https://www.windowscentral.com/gaming/xbox/not-enough-people-are-talking-about-this-game-changing-upcoming-xbox-feature

Moj PC  
5 0 hvala 0
2 godine
protjeran
Xbox Series X

Kao naivni glupan nasjeo sam na trik i kupio igru zvanu Mato Anomalies.

Sad se kunem svim svetim i nesvetim da nikad više neću slušati niti jednu preporuku, bez obzira iz čijih usta ta preporuka stigla. Igrao sam podosta smeća ali ovo je nešto posebno, a ako ikad igdje naiđete na nekog i kaže vam da je ova igra nalik na Personu, kao što velik broj recenzija spominje, obujte cipele s metalnom kapicom i F=m*a u testise. I ne žalite ga.

Sad sam počeo Weird West, koji je na game passu, i bogme, "baca" na kaubojski Fallout 1/2

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.8.2023 21:36 (Jelash13).

5 0 hvala 0
15 godina
Jelash13 kaže...

Sad se kunem svim svetim i nesvetim da nikad više neću slušati niti jednu preporuku, bez obzira iz čijih usta ta preporuka stigla. Igrao sam podosta smeća ali ovo je nešto posebno, a ako ikad igdje naiđete na nekog i kaže vam da je ova igra nalik na Personu, kao što velik broj recenzija spominje, obujte cipele s metalnom kapicom i F=m*a u testise. I ne žalite ga.

Sad sam počeo Weird West, koji je na game passu, i bogme, "baca" na kaubojski Fallout 1/2

YT je tvoj prijatelj. 

2 godine
protjeran
x18x05x kaže...
Jelash13 kaže...

YT je tvoj prijatelj. 

Otkako je uveo i reklame i lagao mi da je Hollow Knight dobra igra (a nije; smeće je), ja i YT smo na "Vi".

15 godina
Hollow Knight smeće? A svašta...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
5 0 hvala 0
2 godine
protjeran
Xbox Series X

Auuuu, Quake 2 Remaster na game passu.

Naravno da se skida.

2 0 hvala 0
7 godina

Ja vec igram :)

17 godina
Xbox Series X

meni je isto "smetje" jer nevolim roguelike igre.

ljudima koji vole takve igre je super

probat cu taj kaubojski wasteland, hvala na preporuci

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Gemmy kaže...

meni je isto "smetje" jer nevolim roguelike igre.

ljudima koji vole takve igre je super

probat cu taj kaubojski wasteland, hvala na preporuci

Hollow Knight ti je smeće jer ne voliš roguelike, a Hollow Knight uopće nije roguelike, pa ćeš probati Wierd West koji je roguelike na preporuku čovjeka koji si ne zna sam odabrati igru (ne kažem da je Wierd West loš) 

2 godine
protjeran

Nadam se da ne pričaš o meni, Drek, jer ja nisam preporučio igru već sam napisao da ju igram. Preporučio ju je čovjek na prethodnoj strani kad joj je dao solidnu ocjenu.

Roguelike igre su igre u kojima se dungeoni i sadržaj mijenja svaki put kad tamo uđeš, a ne svijet i NPCi koji drugačije komuniciraju s tobom ovisno o tvojim postupcima, questovima koje si obavio, odgovorima koje daješ, ili možebitnom masakru građana što ti Weird West / Wasteland / Fallout dozvoljavaju, pa ne znam odakle ti to da je WW roguelike. Nije ni Hollow Knight. HK je idealan primjer kako NE raditi metroidvaniu. Vizualno impresivna igra, ali isprazna i bolno dosadna za igrati. Nešto kao i Crysis u FPS žanru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2023 23:09 (Jelash13).
12 godina
Xbox Series X

Hollow Knight je meni bio odličan. Ima već neko vrijeme da sam ga odigrao, a sjećam se dosta detalja.

World building, atmosfera, boss fighovi, progresija lika, sve vrhunski složeno.

Priča je "skrivena", ali na to smo navikli u Soulslike igrama.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Imam forza horizon 2 i 3, a sad bi kupio 4 dio. Da li je ovo ok za xbox? Imam UK profil.

https://www.cdkeys.com/forza-horizon-4-inc-lego-speed-champions-xbox-one
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
protjeran
Xbox Series X

Ok, našao sam jednu stvar na konzoli (Series S) koja me iritira - konzola mi dozvoljava snimanje gameplaya do samo 3 minute, a da bih snimao duže trebam externi hard. Watafak

Sad sam video od niti 8 minuta revolucionarnog gameplaya trebao iscjepati na 3 dijela prije uploada na yt.

1 0 hvala 0
15 godina
Jelash13 kaže...

Ok, našao sam jednu stvar na konzoli (Series S) koja me iritira - konzola mi dozvoljava snimanje gameplaya do samo 3 minute, a da bih snimao duže trebam externi hard. Watafak

Sad sam video od niti 8 minuta revolucionarnog gameplaya trebao iscjepati na 3 dijela prije uploada na yt.

Treba ti hdd. Snimaj koliko hoćeš.

15 godina
Xbox Series X

Čemu ovo?!

Moj PC  
1 1 hvala 0
2 godine
protjeran
Xbox Series X

^^

To su sve posljedice onog nepotrebnog covid lockdowna.

* 1000 akaunta

* recimo da treba ~2 min za kreiranje jednog

* to je 2000 minuta

* 2000 : 60 = 33,33 sata

Odustat će nakon petog akaunta.

1 0 hvala 0
10 godina
Jos kad skuzis da kad kupis hdd i snimis, a ono audio nije u sincu pa moras editirati video.
To se meni desilo i ne mogu naći rješenje. Audio kasni kad snimam na externi hdd ili usb.
15 godina
Gogy7 kaže...
Jos kad skuzis da kad kupis hdd i snimis, a ono audio nije u sincu pa moras editirati video.
To se meni desilo i ne mogu naći rješenje. Audio kasni kad snimam na externi hdd ili usb.

Meni se to dešavalo kada sam snimao preko Elgato 4K60 Pro. Ovako samo snimanje preko konzole sve uredno radi.

13 godina
Xbox Series X

Počeo preload za Starfield pa GP vlasnici i kupci, navalite.

1 0 hvala 0
2 godine
protjeran
greysaint0 kaže...

Počeo preload za Starfield pa GP vlasnici i kupci, navalite.

Nisam doma atm.

Koliko ima? Više od 120 GB?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice