Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.413
|
čitano: 1.496.949
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Xbox Series X
antimadridista kaže...

Koje baterije koristite? Kupio sam nešto jeftino sa amazona odmah nakon što sam uzeo Series X i radilo je ok do nedavno ali sad mi više ne izdrži ni par sati, stalno sam na punjaču. Ima li nešto provjereno dobro a da nije preskupo?

Ikea baterije 

Super su

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
15 godina
Xbox Series X

isto Ikea, ima jedno 6 komada extra tako da se može neometano igrat pošto imam 2 gamepada

i to one od 2450 aAh najjače njihove, nedavno sam i u lidlu on nijhove od 2500mAh njih nisam još isproba

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 mjeseci
neaktivan
DeniZg kaže...
Nije Sony ispao gubitnik, nego je sutkinja pokazala koliko je cijela situacija apsurdna. Zašto je to tako, možemo samo nagađati.
Dio ljudi mrzi Microsoft, dio su Sony fanboyi, a većina oboje. Ali to su ove sitne ribe.
A dio onih koji odlučuje u korist Sonya, sigurno to ne radi iz ljubavi prema gamingu nego lovi. Ne mislite valjda da ove cifre o troškovima izrade igara kojima se barata (200-300-500 mil.$) idu na račun developera koji rade igre.

Edit: Pročitao sam transkripte sa suđenja. Sutkinja je gadno izroštiljala ove budale iz FTC-a koji besramno i otvoreno zastupaju Sony.

Da je Sony kupio Activison Blizzard FTC ili nekog drugog velikog izdavača FTC bi to sigurno odobrio, ali je sramotno da FTC zastupa Sony koji nije ništa bolji od Microsofta

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.6.2023 11:11 (Spellcaster).
11 godina
antimadridista kaže...

Koje baterije koristite? Kupio sam nešto jeftino sa amazona odmah nakon što sam uzeo Series X i radilo je ok do nedavno ali sad mi više ne izdrži ni par sati, stalno sam na punjaču. Ima li nešto provjereno dobro a da nije preskupo?

Ja koristim punjive baterije,kada izgube kapacitet uzmem nove,ali imam negdje 6-7 paketa po 4 komada pa rotiram itd,koristimo ih i za neke druge uredjaje.

13 godina
antimadridista kaže...

IKEA Ladda 2600 mAh. Traži isključivo ove koje su "made in Japan". Te baterije su identične kao i Panasonic Eneloop i proizvode se u istoj tvornici. Baterije mijenjam valjda jednom u 7-10 dana a Xbox se stalno koristi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.6.2023 11:51 (greysaint0).
17 mjeseci
neaktivan
Xbox Series X

0 0 hvala 0
11 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xbox Series X

Eto, za probu, napravio sam sinu novi MS account i postavio regiju na Tursku. Dodao payment method Revolut VISA karticu i upisao random adresu iz Istanbula na tom koraku (neki hotel na booking.com koji sam prvi našao).

Pokušao direktno aktivirati pretplatu preko turskog VPN-a putem Revolut VISA kartice i nije uspjelo - baca grešku da nije dobra regija. OK idemo dalje.

Kupio sam na G2P za 6 eura 1 mjesec Game Pass Ultimate TR. Aktivirao kod bez problema u browseru putem turskog VPN-a i kod potvrde označio da se automatski naplaćuje 44.99 TRL svaki mjesec + dobio besplatnih mjesec dana zbog toga.

Ovako stoji u accountu trenutno :) Isto kao i na mom main accountu - pretpostavljam da će se automatski skidati 1.61 euro mjesečno na dalje kad istekne prepaid+bonus mjesec.

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
mrsmith kaže...

Eto, za probu, napravio sam sinu novi MS account i postavio regiju na Tursku. Dodao payment method Revolut VISA karticu i upisao random adresu iz Istanbula na tom koraku (neki hotel na booking.com koji sam prvi našao).

Pokušao direktno aktivirati pretplatu preko turskog VPN-a putem Revolut VISA kartice i nije uspjelo - baca grešku da nije dobra regija. OK idemo dalje.

Kupio sam na G2P za 6 eura 1 mjesec Game Pass Ultimate TR. Aktivirao kod bez problema u browseru putem turskog VPN-a i kod potvrde označio da se automatski naplaćuje 44.99 TRL svaki mjesec + dobio besplatnih mjesec dana zbog toga.

Ovako stoji u accountu trenutno :) Isto kao i na mom main accountu - pretpostavljam da će se automatski skidati 1.61 euro mjesečno na dalje kad istekne prepaid+bonus mjesec.

Ja sam danas to mislio testirati, doduse sa karticom banke iz BiH (mi smo jos uvijek u kamenom dobu sto se tice Revoulta)

LIFE IS SHORT, WORK HARD, PLAY HARDER, PRAY HARDEST
10 godina
mrsmith kaže...

koji VPN koristiš? ja sam nedavno imao dosta problema sa surfsharkom. nikako nije prolazila youtube premium aktivacija

tko zna zna tko ne zna ima ko zna
3 godine
antimadridista kaže...

Panasonic eneloop, mislim da 2500 mAh.

Jedina dostojna zamjena su one baterije iz Ikee .. Dosta dobre su iz Lidla, ako gledas cjenovno jeftinije, al ni s onima iz Ikee ne mozes fulat .. Eneloop su osjetno skuplje al su s razlogom najbolje.. Ja se ni ne sjecam kad punim ih s obzirom na to kako dugo traju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.7.2023 7:06 (Overflow1984).
12 godina
https://www.hgspot.hr/punjiva-baterija-duracell-dural-aa-2500mah-4-kom

Ove uzeo extra traju i traju...a nisu ni skupe
15 godina
guzda22 kaže...
mrsmith kaže...

koji VPN koristiš? ja sam nedavno imao dosta problema sa surfsharkom. nikako nije prolazila youtube premium aktivacija

Free desktop verziju UrbanVPN-a na Mac-u sam koristio za Tursku, bez problema.

13 godina
Da li tko kupuje igre preko turskog stora? Ako da, preko koje kartice jer meni ne prolazi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Direktno nisam pokušao, ali možeš kupiti turski key na nekoj od stanica pa aktiviraš preko VPN.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 mjeseci
neaktivan
Xbox Series X

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.7.2023 10:20 (Spellcaster).

0 0 hvala 0
10 godina
Bramble Mountain King je bas dobra igra, dosta mracna i brutalna.
Jako podsjeća na little nightmares.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Igram supraland na series x, i tjekom igre me izbacilo 3 puta, cijela igra se ugasi. Jeli se jos nekome to desava. Inace igra je super zabavna. Prvi dio mi je bio extra.

0 0 hvala 0
17 mjeseci
neaktivan
Xbox Series X

Xbox će prisustovati na Gamescomu

https://twitter.com/gamescom/status/1676501228572884994

0 0 hvala 0
12 godina
Gta 5 na gamepasu.

2 0 hvala 1
8 godina
protjeran
nike098 kaže...
Gta 5 na gamepasu.

story mode ili online?

17 mjeseci
neaktivan
Tvpronlem kaže...
nike098 kaže...
Gta 5 na gamepasu.

story mode ili online?

Story mode

17 mjeseci
neaktivan
Xbox Series X

Vjerojatno više neće biti mogućnosti konventiranje XLG u XGP Ultimate

https://www.reddit.com/r/XboxSeriesX/comments/14sidb8/psa_11_gold_to_gpu_seems_to_be_gone/

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2023 9:23 (Spellcaster).

0 0 hvala 0
16 godina
Spellcaster kaže...

Vjerojatno više neće biti mogućnosti konventiranje XBL u XGP Ultimate

https://www.reddit.com/r/XboxSeriesX/comments/14sidb8/psa_11_gold_to_gpu_seems_to_be_gone/

Steta, ja trenutno testiram onu mugucnost autorenew po turskim cijenama. vidjet cemo za 2 mjeseca sta ce biti

17 mjeseci
neaktivan
goodye kaže...
Spellcaster kaže...

Steta, ja trenutno testiram onu mugucnost autorenew po turskim cijenama. vidjet cemo za 2 mjeseca sta ce biti

Xbox je povećao cijenu Xbox Game Pass Ultimate i za tursku regiju na 120.99 TL (oko 4,26 eura)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2023 9:34 (Spellcaster).
16 godina
Spellcaster kaže...
goodye kaže...
Spellcaster kaže...

Xbox je povećao cijenu Xbox Game Pass Ultimate i za tursku regiju na 120.99 TL (oko 4,26 eura)

Meni jos uvijek pise 45 TL, ne znam, vidjet cemo. Ima uvijek promjeniti na Brazil ili Indiju, vidjet gdje je najjeftinije :D

15 godina
goodye kaže...

Meni jos uvijek pise 45 TL, ne znam, vidjet cemo. Ima uvijek promjeniti na Brazil ili Indiju, vidjet gdje je najjeftinije :D

Turska je najjeftinija, i ostati će tako bez obzira na povećanje. I da bude 4 eura mjesecno, to je kikiriki. Aktivnim pretplatama se tek od 8. mjeseca diže cijena kažu, zato ti je još uvijek 44.99 TRL.

12 godina
protjeran
Xbox Series X

Izgleda da od danas nema više prebacivanja 36 mjeseci gold u ultimate. Sada je konverzija manja , kolko vidim za 3 mjeseca gold-a se dobije 2 mjeseca ultimate pretplata.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2023 14:57 (azzie).
Moj PC  
2 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice