Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.690.831
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Xbox Series X

Iskašljao sam pluća

2 0 hvala 2
15 godina
Xbox Series X

Probao i ja taj RedFall. Igra je 3/10. Na stranu Gameplay, ono što je meni najviše zasmetalo je taj izgled igre, 2015 ili lošije. Probao 1h i dosta mi. Sreća pa je free na Gamepass., dati novce za ovo je ludost.

Xbox: RENZOR GT 01. PSN: RENZOR_GT_01
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Xbox Series X
NathanDrek kaže...

Iskašljao sam pluća

Umiranje 🤣🤣🤣

Ovo na 5:10 je GOLD.

17 godina
Xbox Series X

dobar, umirem ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Xbox Series X

Tada bi mogli napokon vidjet sto se sve sprema za Series konzole a da se do sada uspijesno skrivalo.

Ocekujem prikaz novih Gearsa na U5 enginu,to ce bit spektakl.

https://www.hcl.hr/vijest/xbox-otkrio-datum-velike-prezentacije-202000/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MEGATAMA kaže...

Tada bi mogli napokon vidjet sto se sve sprema za Series konzole a da se do sada uspijesno skrivalo.

Ovo je vjerojatno bila navrat-nanos odluka da skrenu pozornost sa tehnoloških flopova u zadnje vrijeme - Ghostwire, Redfall, RE4 Remake, itd.

Nadam se da će pokazati nešto pošteno ovdje uz Starfield - stvari kao što su Awoved, Fable, itd. jer trenutno stvari ne izgledaju dobro za njih. Previše autonomije su dali studijima i onda stvari završavaju na način na koji završavaju.

Mislim da će Microsoft morati osnovati krovni Xbox QA ogranak koji će nadzirati sve studije i pripaziti da se ovakvi flopovi više ne događaju, pogotovo ne na 1st party igrama. Ako se nastave zajebavati na ovakav način niti Gamepass neće biti dovoljan da im glavu drži iznad vode.

A što se tiče Starfielda, bogovi nek im pomognu ako ta igra bude 30 FPS-a. Probao sam Redfall, nije mi loš (IMHO 7/10) ali odbijam igrati igru u 30 FPS-a. Toliko sam se odvikao od toga da apsolutno odbijam ići natrag. Starfield može biti najbolja igra ikada ali mnogi, ako ne i većina, će odbiti igrati u 30 FPS-a. Nije ovo više PS4/Xbox One generacija gdje su se stvari vrtile 25-30 FPS-a. Većina se navikla na bolje i ljudi kuže razliku.

12 godina
greysaint0 kaže...
MEGATAMA kaže...

Ovo je vjerojatno bila navrat-nanos odluka da skrenu pozornost sa tehnoloških flopova u zadnje vrijeme - Ghostwire, Redfall, RE4 Remake, itd.

Nadam se da će pokazati nešto pošteno ovdje uz Starfield - stvari kao što su Awoved, Fable, itd. jer trenutno stvari ne izgledaju dobro za njih. Previše autonomije su dali studijima i onda stvari završavaju na način na koji završavaju.

Mislim da će Microsoft morati osnovati krovni Xbox QA ogranak koji će nadzirati sve studije i pripaziti da se ovakvi flopovi više ne događaju, pogotovo ne na 1st party igrama. Ako se nastave zajebavati na ovakav način niti Gamepass neće biti dovoljan da im glavu drži iznad vode.

A što se tiče Starfielda, bogovi nek im pomognu ako ta igra bude 30 FPS-a. Probao sam Redfall, nije mi loš (IMHO 7/10) ali odbijam igrati igru u 30 FPS-a. Toliko sam se odvikao od toga da apsolutno odbijam ići natrag. Starfield može biti najbolja igra ikada ali mnogi, ako ne i većina, će odbiti igrati u 30 FPS-a. Nije ovo više PS4/Xbox One generacija gdje su se stvari vrtile 25-30 FPS-a. Većina se navikla na bolje i ljudi kuže razliku.

Dobro napisano,MS mora imat cvrscu kontrolu nad svim tim developerima koje su pokupovali.

Fable....mislim da cemo se posteno nacekat.

Hvala bogu da je Forza 8 na vratima i to ne sumnjam da ce bit kako treba.

Vidio sam nedavno glasine da MS priprema konkurenciju PSVR2....to bi bilo izvrsno.

Apsolutno se slazem da primarni cilj svake PS5/XsX igre MORA bit 60fps a 30fps quality mode moze bit ekstra opcija.

16 godina
Xbox Series X

Od svih najavljenih igara samo me zanima Starfield, Diablo 4 i Stalker 2, plus Sony portovi koji dolaze. Uopće mi se ne ispalti ulagati ni kune u hradver.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
forumaš kaže...

Od svih najavljenih igara samo me zanima Starfield, Diablo 4 i Stalker 2, plus Sony portovi koji dolaze. Uopće mi se ne ispalti ulagati ni kune u hradver.

Mislis da ce ti se Starfield dobro vrtit na toj 3060?....a Stalker 2 takodjer ocekujem visoke zahtijeve.

14 godina
Xbox Series X

Stalker 2 isto ima poprilične šanse da bude flop. I tu je bilo razno raznih problema u developmentu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Hexfire kaže...

Stalker 2 isto ima poprilične šanse da bude flop. I tu je bilo razno raznih problema u developmentu.

Njega razvijaju Rusi ako se dobro sjecam?

9 godina
MEGATAMA kaže...
Hexfire kaže...

Nisi mogao bolje fulati.

14 godina
MEGATAMA kaže...

NathanDrek kaže...

Nisi mogao bolje fulati.

Ovisi koga pitaš 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
Hexfire kaže...
MEGATAMA kaže...

NathanDrek kaže...

Nisi mogao bolje fulati.

Ovisi koga pitaš 

U pravu si, to se još ne zna ko bude ko na kraju

16 godina
MEGATAMA kaže...
forumaš kaže...

Mislis da ce ti se Starfield dobro vrtit na toj 3060?....a Stalker 2 takodjer ocekujem visoke zahtijeve.

Spustim na 1080p i prek TV-a sa tri metra me zaboli. Toliko bu valjda dobra.

12 godina

Sa 3 metra ja ne vidim ni sučelje, a kamoli da krenem kopati po menijima, birati koju sjekiru hoću itd.

To baš moraš onda sve povećati u postavkama, a na 1080p će izgledati loše.

Od Xbox showcase-a očekujem puno lamentiranja o Forzi, a Starfield će imati posebnu emisiju.

Ako uleti najava neke zanimljive neočekivane Indie igre, bit će to "a welcome surprise".

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
16 godina
Xbox Series X

Odigrao TLOU tako prije koji tjedan i izgledalo mi je odlično. Na toj udaljenosti ne vidim rezliku u rezoluciji i vidim sve iteme sasvim normalno. Nije ništa pikselizirano ili sitno, ali ne tvrdim da tebi ili nekom drugom neće izgledati užasno. Pričam za sebe.

Edit, evo novi SW 1080p sa tri metra, zumirao na mobu da mi ne snimi noge na krevetu 😂

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.5.2023 14:47 (forumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
forumaš kaže...

Odigrao TLOU tako prije koji tjedan i izgledalo mi je odlično. Na toj udaljenosti ne vidim rezliku u rezoluciji i vidim sve iteme sasvim normalno. Nije ništa pikselizirano ili sitno, ali ne tvrdim da tebi ili nekom drugom neće izgledati užasno. Pričam za sebe.

Edit, evo novi SW 1080p sa tri metra, zumirao na mobu da mi ne snimi noge na krevetu 😂

Zasto si zumirao na mobu ako se dobro vidi?

To igras na 27inch monitoru?

Salu na stranu,na kojoj dijagonali igras sa 3 metra?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.5.2023 20:03 (MEGATAMA).
13 godina
Ja na tv-u od 55' igram sa cca 1.5-2 metra i to mi je taman, vise od toga moram corkat sta pise
12 godina
nike098 kaže...
Ja na tv-u od 55' igram sa cca 1.5-2 metra i to mi je taman, vise od toga moram corkat sta pise

Takodjer,na 55inch mi je optimalno 1.5m

8 godina
Šta preporučate sa gamepassa?

0 0 hvala 0
14 godina
Cri.Lu99 kaže...
Šta preporučate sa gamepassa?

Imaš neki preferirani žanr? Jer tehnički je to stotinu igara...

8 godina
Ma svejedno koji. Možda neke koje su vama bile odlične a nisu razvikane. Ne tribate spominjat EA naslove, AC, Watch dogs i tako te amo reć poznatije. Ima tu dosta xbox ekskluziva s kojima ja prije nisam imao nikakvog doticaja pa uopće ne znam što očekivati

0 0 hvala 0
10 godina
Cri.Lu99 kaže...
Ma svejedno koji. Možda neke koje su vama bile odlične a nisu razvikane. Ne tribate spominjat EA naslove, AC, Watch dogs i tako te amo reć poznatije. Ima tu dosta xbox ekskluziva s kojima ja prije nisam imao nikakvog doticaja pa uopće ne znam što očekivati

Nije bas neka klasicna igra, al meni je IMMORTALITY super 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
12 godina
Cri.Lu99 kaže...

Od manje razvikanih igara i Indie iznenađenja je meni bio odličan Weird West (idući tjedan dolazi Definitive Edition) i Road 96.

Hollow Knight, vrhunska metroidvania, koja i nije tako nepoznata.

Wo Long,  High on Life, Persona 5 od malo jačih naslova.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
17 godina
MEGATAMA kaže...
nike098 kaže...

Takodjer,na 55inch mi je optimalno 1.5m

meni je to preblizu. jedino ako igram nesto online di se moram fokusirat na dio ekrana stavim stolicu blize na tih 1.5m. i to ne predugo.

isto 55"

2-3 mi je optimalno za gledat/igrat

14 godina
Cri.Lu99 kaže...

Evo ti svašta nešto pa ćeš vidjeti. Meni osobno su sve bile vrijedne uloženog vremena:

Beacon Pines

Coffee Talk (ima sad i nastavak koji nisam još igrao, ali očekujem da je podjednako dobar)

Dead Cells

Death's Door

Hellblade

Hi-Fi Rush

Hollow Knight

It Takes Two (genijalna igra, ali moraš imati nekog za coop)

Just Cause 4

Mass Effect Legedary Edition (ako slučajno nisi igrao)

Middle-earth: Shadow of war

Midnight Fight Express

Ori and the Blind Forest

Ori and the Will of the Wisp

Overcooked! 2 (odlično za igranje sa ženom ako se nadaš skoroj rastavi braka)

Pentiment

Pillars of Eternity 1 i 2

Prey

Psychonauts 1 i 2

Return to Monkey Island

Shadowrun trilogija

Slay the Spire

Super Lucky's Tale

Teenage Mutant Ninja Turtles (može single, ali najbolje je u coop-u)

The Forgotten City

The Outer Worlds

The Walking Dead: First Season (ako ti se dopadne možeš i ostale, ali prva pogotovo je must play)

Yakuza 0

Yakuza Like a Dragon

Vampire Survivors

Wo Long Fallen Dynasty

14 godina
Ljudovi jel neko koristi us regija a da je iz hr. Jel to fercera? I mozda neko zeli kupiti Lego games bundle za arg. Ne radi u eu samo usa arg i brazil ja mislim. Kupio curama da igraju al jbg ne ide kod nas
i nogom u guzicu je korak naprijed
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.5.2023 12:58 (crodrot).

0 0 hvala 0
12 godina
Xbox Series X

Dobra vijest za sve kojima treba vise ssd prostora.

https://wccftech.com/xbox-series-x-s-ssd-storage-expansion-card-price-cut/

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Skini aplikaciju tunelbear vpn, ukljuci argentinu, odi na microsoft redeem code udi na svoj user name i password, ubaci code od igre i potvrdi. Iskljuci vpn. Odi na konzolu i vidit ces igru sa downlodat. Sve ovo sa vpn-om mos napravit preko mobitela.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice