Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.695.749
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Xbox Series X
zvonac kaže...
MEGATAMA kaže...
forumaš kaže...

X se kupi za 4286 kn tj. za 573 eura što nije loše.

edit; sad vidim da nije dobavljiv po toj cijeni...4520 kn najjeftiniji, 600eura

100eu skuplji nego ovdje.....previse

Na amazonu.de je 534e, sa dostavom, samo kaj je rok isporuke skoro mjesec dana, ispada da košta, 4020kn.

Jbg...meni je na Amazon.de free dostava i stize sutra na adresu,ja sam Prime pretplatnik.

Ali posto ga ima u trgovinama ja uvjek dajem prednost kupnji u lokalnom shopu ako je cijena ista.

13 godina
protjeran
Xbox Series X
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2022 15:56 (azzie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Tko je igrao P5, naslušao se ove pjesme.

Mislim da nikom nije dosadila.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2022 19:28 (DeniZg).
13 godina

2 0 hvala 1
12 godina

Bilo je i vrijeme posto je De zatrpana xbox konzolama zadnje vrijeme,i nije puno skuplje kod vas na svu srecu.

16 godina
Xbox Series X

Sasvim fer cijena za razliku od onga što nude naši trgvci kad je Sony u pitanju...razlika nebo i zemlja. Ali dok ljudi kupuju, biti će i takve cijene.

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Gdje vi kupujete nove igre za xbox?
Digitalne. Zbunjuje me UK Account i placanje, sve je skupo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ja kupujem na https://www.gamivo.com/
. Na 74 stranici imas sve kako napraviti account i staviti ultimate. Kad to sve napravis onda igre kupis na gamivu posalju ti kod, preko mobitela otvorim tunnelbear aplikaciju te stavim na zemlju di sam kupio igru brazli,argentina....
Zatim odem na reedom microsoft.com
Ubacim kod i tako na svom racunu imam tu kupljenu igru.
13 godina
Takoder i na ovoj stranici imas za kupit neki od tu isto kupuju ja jos nisam https://www.eneba.com/store/xbox-games
14 godina
Instant gaming koristim već nekoliko god, prije za pc-steam, zadnju god za xbox, kupio preko 30 igara, kodovi uvijek rade, isporučeni u roku minute.

Tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi!

1 0 hvala 0
12 godina
Xbox Series X

prvo gledam na nabavu net za igrice (allkeyshop)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Preporuka za neke dobre kampanje za pustiti mozak na pašu, a da su na Gamepassu?

Razmišljam o Assassins Creedu Originsu ili Odysseyju ali kažu da su predugačke i više RPG stil.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MedO1337 kaže...
Preporuka za neke dobre kampanje za pustiti mozak na pašu, a da su na Gamepassu?

Razmišljam o Assassins Creedu Originsu ili Odysseyju ali kažu da su predugačke i više RPG stil.

Outer Worlds. Radila ekipa koja je radila Fallout New Vegas. 1st person Bethesda style RPG s brdom zajebancije, sarkazma i slobode. 

16 godina
neaktivan
nike098 kaže...
. Na 74 stranici imas sve kako napraviti account i staviti ultimate. Kad to sve napravis onda igre kupis na gamivu posalju ti kod, preko mobitela otvorim tunnelbear aplikaciju te stavim na zemlju di sam kupio igru brazli,argentina....

EU kodovi rade na UK racunu? 

Vidim da ima Mafia Definitive za 9 eura, ciljao sam dugo da ju ulovim na rasprodaji na Microsoft Store pa promasio par puta jer nisam provjeravao. 

12 godina
nike098 kaže...

Hvala na ovome. Jučer sam isprobao i odlično radi. Uzeo Mad Max, za 3 eura preko Argentine, i sve super radi. 

12 godina
Xbox Series X

U biti je i gore nego sto se pretpostavljalo prije dvije godine,radi ovoga XsX nikada nece moc bit iskoristen u punom potencijalu jer MS studiji moraju dizajnirat igre prvenstveno za XsS dok Sony moze gurat Ps5 do samih granica za svoje ekskluzive.

https://wccftech.com/developers-xbox-series-s-dropped/

Moj PC  
0 2 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xbox Series X

Pozdrav, istekao game pass, onaj koji dobiješ zamjenom za gold.

Konzola i microsoft račun mi na njemačkoj regiji.

Jel se isplati zezat sa vpn-om i regijama zbog game passa? Po ključevima vidim da global 1-3 mjeseca nekako najviše ima, i čist oke cijene.

Nego zanima me nešto drugo - jel moguće kupiti konzole na pretplatu na 2 godine, preko virtualne adrese? 

Tipa da je ovo na pretplatu dostupno u njemačoj. Ja otvorim virtualnu adresu, tj platim, i oni proslijede paket u RH.

Plaćam preko pay pala. Jel probao tko ovo?

hm hmmm, hm hm hmm
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Xbox Series X
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tomina kaže...

Pozdrav, istekao game pass, onaj koji dobiješ zamjenom za gold.

Konzola i microsoft račun mi na njemačkoj regiji.

Jel se isplati zezat sa vpn-om i regijama zbog game passa? Po ključevima vidim da global 1-3 mjeseca nekako najviše ima, i čist oke cijene.

Nego zanima me nešto drugo - jel moguće kupiti konzole na pretplatu na 2 godine, preko virtualne adrese? 

Tipa da je ovo na pretplatu dostupno u njemačoj. Ja otvorim virtualnu adresu, tj platim, i oni proslijede paket u RH.

Plaćam preko pay pala. Jel probao tko ovo?

pa ako ti se ne da gnjaviti sa VPNom upis gold na enebi za njemacku ili europu... 40-50€ za 12mj, uzmes tri komada i platis 12€ upgrade ....

Ne mozes kupiti virtualno, jer ja nisam ni fizicki mogao....  :) ... ako mislis na ovaj All access ... to ti je u biti kupovina na rate koju financira banka i ta banka ce ti provjeriti Schufu... koju nemas ako nisi u DE...

17 godina
Xbox Series X

Ja preko Gamivo svaki mj. ubodem Ultimate GP unstackable global code za cca 10kn. sa regijom stvaljen na EU (nebitno koja država) 

Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
MEGATAMA kaže...

U biti je i gore nego sto se pretpostavljalo prije dvije godine,radi ovoga XsX nikada nece moc bit iskoristen u punom potencijalu jer MS studiji moraju dizajnirat igre prvenstveno za XsS dok Sony moze gurat Ps5 do samih granica za svoje ekskluzive.

https://wccftech.com/developers-xbox-series-s-dropped/

Najobičniji izgovori. Koliko ja znam ne postoji nijedna trenutno najavljena true current gen igra za koju bi series s trebao predstavljati problem. Ta priča da je plague tale i gotham

knights teško optimizirati je smijurija i nesposobnost developera. Eventualno će problem nastati kad napokon izađe GTA6, a i tada uz dynamic resolution mogu po potrebi smanjiti rezoluciju na 900/800p.

4 godine
neaktivan
Xbox Series X

Pozdrav svima. 
Nov sam u svijetu xbox pretplate i ovaj mjesec sam po prvi put uzeo gamepass. Za 1eur je bila promocija, i to sam i uplatio i pokrenuo (na pc) s laznom UK adresom. 
Sada pak citajuci ovaj forum i stare postove vidim da se moze uzeti za 100eur pretplata na tri godine. 
Moje pitanje je: ako sam ja kreirao racun na laznu uk adresu i aktivirao taj prvi mjesec za euro, mogu li na taj racun realizirati ono sa stranice 74 ovog foruma, ili pak trebam kreirati nov acc bez aktivne pretplate i za regiju tursku ili argentinu?

Ili mi je pak pametnije poput kolege 4mal uzeti Ultimate GP unstackable global code za cca 10kn i tako igrati?

Unaprijed hvala na objasnjenju. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2022 13:28 (Godfrey).

0 0 hvala 0
15 godina
Godfrey kaže...

Pozdrav svima. 
Nov sam u svijetu xbox pretplate i ovaj mjesec sam po prvi put uzeo gamepass. Za 1eue je bila promocija, i to sam i uplatio i pokrenuo (na pc) s laznom UK adresom. 
Sada pak citajuci ovaj forum i stare postove vidim da se moze uzeti za 100eur pretplata na tri godine. 
pitanje je: ako sam ja kreirao racun na laznu uk adresu i aktivirao taj prvi mjesec za euro, mogu li na taj racun realizirati ono sa stranice 74 ovog foruma, ili pak trebam kreirati nov acc bez aktivne pretplate i za regiju tursku ili argentinu?

ili mi je pak pametnije poput kolege 4mal uzeti Ultimate GP unstackable global code za cca 10kn i tako igrati?

Unaprijed hvala na objasnjenju. 

Ako nisi puno igrao napravi novi acc. Kupi Gold na koliko želiš te onda sve prebaci u Ultimate sa tim 1 euro što ti nude. Nema jednostavnije.

U don’t have a life. They are telling me. I’m a gamer, i have many lifes.
17 godina
Xbox Series X

.  Slazem se.

Dev ekipi se ne da optimizirat igre za next gen konzolu, SS..

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2022 15:03 (zvonac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
E, kupio sam xbox series s i za mene kao casual gamera konzola je vrh za tu cijenu. E sad buduci da gejmam u slobodno vrijeme (citaj dok djeca spavaju) trebaju mi nekakve slusalice do maks 300 kn. Znaci ne bi preko toga. Mislio sam recimo LENOVO HD 200 , TE su i bluetooth i zicne. Ili ovoHyperX - Cloud Stinger Core. Iskustva, misljenja, preporuke za nesto drugo... Mikrofon nije bitan igram samo singleplayer
i nogom u guzicu je korak naprijed
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2022 20:05 (crodrot).

1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Xbox Series X

Ja sam nakon par sati uspio nastimati xbox pass u onom turskom aranžmanu za 100eur na tri godine. Svaka cast ovom forumu i ekipi koja je podijelila svoje solucije za sve to!
Napomenuo bih da mi je kao PC gameru (iako sam igrao PS1 i PS2) uvijek bila prepreka cijena igara na konzolama, no ovo sto je uveo xbox (i sada Sony sa svojom verzijom passa) je VELIK korak naprijed za svijet konzola. Tako da cu se i ja pridruziti istome. :)

I nadovezao bih se na prethodni post (ovaj iznad mene, sa slusalicama): valjaju li ove nativne xbox headset wireless slusalice?

0 0 hvala 0
12 godina
Xbox Series X

kazu series s slaba konzola, a novog coda koji izgleda predobro vrti 1440p@60fps i 1080p@120fps

tak da mi se komentari pojedinih developera čine samo kao njihova nesposobnost da igru optimiziraju

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2022 20:19 (Del_Boy97).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Del_Boy97 kaže...

kazu series s slaba konzola, a novog coda koji izgleda predobro vrti 1440p@60fps i 1080p@120fps

tak da mi se komentari pojedinih developera čine samo kao njihova nesposobnost da igru optimiziraju

Nije nis slaba konzola, vrti ona fino igre, developeri su ocito lijeni za optimizaciju igri, sve se moze kad se hoce..

12 godina
Xbox Series X

Modern Warfare 2 Comparison Xbox One vs. Series S vs. Series X | Loading, Graphics, FPS Test

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
Xbox Series X

Molim za informaciju koji je servis u Zagrebu ovlašten za popravak Xbox series konzola i Xbox controllera. Radi se o tome da se pokvario wireless Xbox controller koji je još pod garancijom. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2022 20:08 (IgyZG).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice