Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.664.973
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
Xbox Series X

Evo i mog X-a

Veceras spajanje taman i vikend di ces bolje🤩

6 0 hvala 0
13 godina
Xbox Series X

Inače, zanima me kako ide jamstvo?

Našao sam na Microsoft stranici serial broj i jamstvo preko računa.

Sad, zanima me kako to prenijeti na drugi račun.

1 0 hvala 0
12 godina
Re: Xbox Series X
Nitko ne komentira kako je dobro pakiranje napravljeno?
Ja se ne sjećam kad sam zadnji put kupio uređaj kojem je toliko pažnje posvećeno ambalaži.
PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
Xbox Series X

Pa 5 X bolje nego PS5.

PS5 nutra cima lijevo desno i kao da su ga u neke jeftine reciklirane stavljali.

Ovo je ipak razina iznad.

Ali Microsoft je uvijek imao to bolje riješeno.

1 0 hvala 0
12 godina

probaj upisat taj serial na drugi account i regat ga tako ili se ulogirat na xbox sa tim drugim računom

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2021 16:18 (Del_Boy97).
15 godina
Xbox Series X

Ima neko Cyberpunk 2077 na Series X? Dal je igrivo?

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Ako je igrivo na Series S (ja sam ga odigrao na S), valjda i na X radi...

15 godina
Xbox Series X

Super ova situacija..Grafickih ni za ljek.

xbox x  / ps5 ni za ljek..

I onda ubijaj dane u koroni.

A vani zimmaa

R33mba#2892
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
R3nchi kaže...

A vani zimmaa

Series X. Vidiš kako su neki ulovili sa vanjski store-a. Prati možda i ti uloviš.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2021 12:30 (x18x05x).
14 godina
MSN kaže...
Hazar kaže...
MSN kaže...

Ja koristim isto, imam 2 joysticka, kupio ovaj pack , i prezadovoljan, baterije traju dugo, koristim to vise od godinu dana, uvijek imam baterije pune, kada se sprazne samo zamijenim i to je to, ne treba kupovati nove baterije i ne trebam se bojati da će mi ugrađena baterija krepati u joysticku. 

A sto se tice koji acc, osobno imam njemacki, rade normalno hrv kartice, nisam probao paypal. 

Ali iskreno rijetko tamo kupujem igre, najlakse je na mtc game ,  najjeftinije su tamo jer mozes uzeti najjeftiniju igru s vpn, dostave je u roku sat vremena, kasnije samo upalim vpn države za koju sam igru kupio, otidem na redeem.microsoft.com  , upisem kod i igra se doda na moj racun, kasnije normalno ne trebate koristiti vpn za igru.

Ja se osobno preporodio od ps4 odkad koristim xbox kao glavnu konzolu jer je cijena igara dosta niža nego ps upravo radi ovakvih stranica.

E možeš mi pojasnit, recimo na ovoj slici, trebam li ja uzeti ovu prvu verziju "NBA 2K21 Next Generation (XBOX One - VPN)" ili recimo brazilsku? I onda ću dobiti kod kojim ću redeemati i dobiti novi kod koji ću upisati u XBOX i dobiti igru? Ali kada idem redeemat moram upaliti VPN? Koje države? I je li mogu s besplatnim VPN-om? Hvala unaprijed.

Isto ti je, ja uvijek uzmem ovu koja ima u nazivu vpn, iako je to uvijek ona država koja je najjeftnija za tu igru trenutno.

Kupis igru i oni ce ti poslati kod. Onda stavis brazilski vpn, otides na redeem.microsoft.com i upises kod, te kada vidis da je igra uspjesno dodana, ugasis vpn i to je to

Mozes s bilo kojim vpn, i besplatni vjerojatno radi, koristi tunnel bear, oni imaju dosta servera i 500mb free sto ti je dosta samo da igru redeemas. Uvijek koristis vpn drzave za koju si kod kupio. U ovome slucaju koristis za vpn drzavu bi odabrao brazil. 

Ne upisujes kod u xbox, nego na stranici redeem.microsoft.com, tamo se logiras s svojim xbox racunom. Nakon sto to napravis, upalis normalno svoj xbox, ne treba ti vpn ili nista slicno, otides u store i vidjet ces da si ti vec vlasnik te igre te onda samo stavis igru da se instalira.

A jbt kupio sam kod i za brazilsku verziju igre i upalio vpn za brazil otišao na redeem i kad ukucam kod izbaci mi "We can't find this product. This code no longer works. Contact the retailer or person you got it from".

Ti se dogodilo kad to?

Nemoš vjerovat, prvi put kupujem i odmah sranje, valjda im je support ok.

Probao sam i lokaciju accounta promijenit na Brazil, ništa. Mislim da neću ubuduće s te stranice kupovat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2021 16:28 (Hazar).
14 godina
Xbox Series X

Počeo sam igrati Desperados 3 (moj prvi dodir s tom franšizom) i moram priznati da sam ostao ugodno iznenađen quick save/load funkcijom. Nisam uopće planirao igrati na konzoli jer je to jako bitna stavka u takvoj igri. Za Quick save postoji designated buttun, a za quick load trebaš 2 gumba i cca 5 sekundi ako i toliko. Odlično. A i igra sama po sebi mi na prvu ostavlja jako dobar dojam iako taj žanr nije baš my cup of tea.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Hazar kaže...
MSN kaže...
Hazar kaže...
MSN kaže...

Ja koristim isto, imam 2 joysticka, kupio ovaj pack , i prezadovoljan, baterije traju dugo, koristim to vise od godinu dana, uvijek imam baterije pune, kada se sprazne samo zamijenim i to je to, ne treba kupovati nove baterije i ne trebam se bojati da će mi ugrađena baterija krepati u joysticku. 

A sto se tice koji acc, osobno imam njemacki, rade normalno hrv kartice, nisam probao paypal. 

Ali iskreno rijetko tamo kupujem igre, najlakse je na mtc game ,  najjeftinije su tamo jer mozes uzeti najjeftiniju igru s vpn, dostave je u roku sat vremena, kasnije samo upalim vpn države za koju sam igru kupio, otidem na redeem.microsoft.com  , upisem kod i igra se doda na moj racun, kasnije normalno ne trebate koristiti vpn za igru.

Ja se osobno preporodio od ps4 odkad koristim xbox kao glavnu konzolu jer je cijena igara dosta niža nego ps upravo radi ovakvih stranica.

E možeš mi pojasnit, recimo na ovoj slici, trebam li ja uzeti ovu prvu verziju "NBA 2K21 Next Generation (XBOX One - VPN)" ili recimo brazilsku? I onda ću dobiti kod kojim ću redeemati i dobiti novi kod koji ću upisati u XBOX i dobiti igru? Ali kada idem redeemat moram upaliti VPN? Koje države? I je li mogu s besplatnim VPN-om? Hvala unaprijed.

Isto ti je, ja uvijek uzmem ovu koja ima u nazivu vpn, iako je to uvijek ona država koja je najjeftnija za tu igru trenutno.

Kupis igru i oni ce ti poslati kod. Onda stavis brazilski vpn, otides na redeem.microsoft.com i upises kod, te kada vidis da je igra uspjesno dodana, ugasis vpn i to je to

Mozes s bilo kojim vpn, i besplatni vjerojatno radi, koristi tunnel bear, oni imaju dosta servera i 500mb free sto ti je dosta samo da igru redeemas. Uvijek koristis vpn drzave za koju si kod kupio. U ovome slucaju koristis za vpn drzavu bi odabrao brazil. 

Ne upisujes kod u xbox, nego na stranici redeem.microsoft.com, tamo se logiras s svojim xbox racunom. Nakon sto to napravis, upalis normalno svoj xbox, ne treba ti vpn ili nista slicno, otides u store i vidjet ces da si ti vec vlasnik te igre te onda samo stavis igru da se instalira.

A jbt kupio sam kod i za brazilsku verziju igre i upalio vpn za brazil otišao na redeem i kad ukucam kod izbaci mi "We can't find this product. This code no longer works. Contact the retailer or person you got it from".

Ti se dogodilo kad to?

Probao sam i lokaciju accounta promijenit na Brazil, ništa. Mislim da neću ubuduće s te stranice kupovat.

A gdje si kupio kod? Meni se desilo davno da sam kupio 10$ sa pcgamesupply i nije mi radio.. javio sam se njima i dali su mi drugi kod koji je radio

http://trakt.tv/user/MjezZza
14 godina
maxy0 kaže...
Hazar kaže...
MSN kaže...
Hazar kaže...
MSN kaže...

Ti se dogodilo kad to?

A gdje si kupio kod? Meni se desilo davno da sam kupio 10$ sa pcgamesupply i nije mi radio.. javio sam se njima i dali su mi drugi kod koji je radio

MTC game

13 godina
neaktivan
Xbox Series X

Javi im se na support, kupio dvadesetak stvari kod njih, i uvijek sve radilo okey. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
x18x05x kaže...
R3nchi kaže...

A vani zimmaa

Series X. Vidiš kako su neki ulovili sa vanjski store-a. Prati možda i ti uloviš.

ima li nekastranica koja prati ili moram sam?

ja sam na sve ove vase upise zakasnio :(

12 godina

šnjofaj malo po geizhals.eu tu i tamo

15 godina
Xbox Series X

Moj Series S je na prodaju. Za sad je samo ukras.

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Xbox Series X

Jel koristi ko xbox series play and charge kit, ciji mi se kao dobar deal pa ako ima neko neki info jel mi se dobro cini haha

1 0 hvala 0
15 godina
RoronoaZoro kaže...

Jel koristi ko xbox series play and charge kit, ciji mi se kao dobar deal pa ako ima neko neki info jel mi se dobro cini haha

Imam ja. Izdrži 4-5 sati igranja. Ako uzimaš, uzmi sa usb c. Naravno samo za nove gamepade.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2021 17:15 (x18x05x).
4 godine

mislio sam taj sa usb c, al kako 4-5h samo, reklamiraju 30 za taj novi

15 godina
RoronoaZoro kaže...

Ili je moj neispravan ili oni lažu. Ako igraš po sat vremena pa je na čekanju do slijedećeg igranja, onda izdrži 30h.

14 godina
x18x05x kaže...
RoronoaZoro kaže...

Ili je moj neispravan ili oni lažu. Ako igraš po sat vremena pa je na čekanju do slijedećeg igranja, onda izdrži 30h.

Moja je već 5 godina u gamepadu i sigurni drži više od 4h. Nisam nikad baš pratio, ali sad preko vikenda sam odigrao Medium i u tih 7-8h nisam punio kontroler.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Xbox Series X

Ja ga i ne koristim puno. Elit 2 je zakon! Kad završim sa igranjem, stavim ga u postolje i on se puni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
RoronoaZoro kaže...

Moj izdrži sigurno 3-4 dana igranja po par sati (runda u warzone traje oko pol sata, igramo minimalno 4 runde), dakle 8 sati najmanje + voice ide preko njega. Vidi se ogromna razlika u odnosu na eneloopice, njih ne punim po 7 dana ali i cijena je skoro duplo veća (4x baterije + punjač za 200tinjak kn vs kit sa 2 "baterije" za 120kn sa kabelom).

Mislim da nigdje ne piše ali baterije u kitu su 850mah.

14 godina

Eto kak me odjebo support na MTC game.

This code still has no active problems. You are having trouble as this package is not available in your country. Try this as a solution. Log in to the Xbox site. Change the country to brazil in My Info. Sign out. Open a VPN and choose brazil. Re-login to the Xbox site and redeem the code. use code link https://redeem.microsoft.com

Probao i to, ne radi.

Bacio 50 eura u vjetar. Savjet, ne kupujte od nekih čudnih stranica, bolje dat malo više pa dobit proizvod za koji ste siguran da će raditi nego da vam ovako ispadne.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2021 20:09 (Hazar).
13 godina
protjeran
Xbox Series X

Jebiga ja sa tih stranica uvijek placam paypalom (kinguin ,gamivo i eneba ). MTC mi je uvijek bio sumnjiv jer nema opcije za paypal ( iako pise da ima) . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

ili uzmes 4 2450mah punjive ni mh baterije iz ikeJe za 50kn

12 godina

koliko €?

12 godina
Hazar kaže...

Eto kak me odjebo support na MTC game.

This code still has no active problems. You are having trouble as this package is not available in your country. Try this as a solution. Log in to the Xbox site. Change the country to brazil in My Info. Sign out. Open a VPN and choose brazil. Re-login to the Xbox site and redeem the code. use code link https://redeem.microsoft.com

Probao i to, ne radi.

Bacio 50 eura u vjetar. Savjet, ne kupujte od nekih čudnih stranica, bolje dat malo više pa dobit proizvod za koji ste siguran da će raditi nego da vam ovako ispadne.

Kontaktiraj Microsoft support preko chata i reci im da ti ukucaju kod.

Ako ne žele (u što sumnjam), zamoli ih da ti barem kažu je li kod ispravan. Ako nije ispravan ili je potrošen, sejvaj taj chat, pošalji na MTC Game i traži refund.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice