Xbox One izdvojena tema

poruka: 1.764
|
čitano: 636.826
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Xbox One
Danny_HR kaže...

Ima ekipe kolko hoćeš, to te ne treba brinut.

Ako zadovoljava tvoje potrebe i ponuda igara je onakva kakvu želiš slobodno uzmi, neće ti falit ekipe za igranje.

Domaće ekipe je puno manje nego na PS3, ali u mnogim europskim zemljama šibaju po Xboneu pa nećeš imat problema.

Cool. thanks na info.

Inače, imam doma X360 koji slabo igram pored PC-a, al mi ne da vrag mira...

12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Xbox One
http://www.snabbox.org/
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xbox One

Mozda ce ovo biti malo bezveze pitanje ali je vise iz znatizelje.Sjecate se prosle godine negdje u ovo vrijeme kad se govorilo da se Xbox One nece moci kupiti niti igrat ovdje u hrvatskoj?Da se to stvarno dogodilo sta ne bi bilo nikakve sanse ga kupiti vani i igrati ovdje?Sjecam se da se govorilo da ako ga kupis vani ustvari bacio si pare.

0 0 hvala 0
15 godina
LokiHasExpired kaže...

Mozda ce ovo biti malo bezveze pitanje ali je vise iz znatizelje.Sjecate se prosle godine negdje u ovo vrijeme kad se govorilo da se Xbox One nece moci kupiti niti igrat ovdje u hrvatskoj?Da se to stvarno dogodilo sta ne bi bilo nikakve sanse ga kupiti vani i igrati ovdje?Sjecam se da se govorilo da ako ga kupis vani ustvari bacio si pare.

Da je ostalo pravilo stalne online konekcije nebi se igrao danas....,al eto ko bi reko ljudi se pobunili....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 23:19 (lmutak).
11 godina
neaktivan

Ma taj Xbox je stvarno koznola namijenjena najvise amerikancima.

11 godina
neaktivan
Xbox One

Ima li ko od vas xbox one? I koje igre imate za njega?

[img]http://artige.org/store/62/62308.gif[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

WD, BF4, Forza5...

15 godina
Xbox One

Fun fact!

Ako trenutno posjedujete xbox360 i imate aktivnu xbox live gold pretplatu te planirate nabaviti xbox one:

xbox games with gold svaki mjesec daje besplatne igre za xbox360 i xbox one.

Ako idete na xbox.com tamo možete i "kupiti" igre za xbox one koje su trenutno u ponudi putem xbox games with gold za 0$. Klikom na "download from xbox store" se dodaju na vaš account te kad nabavite svoju novu konzolu, možete ih bez problema skinuti.

Dakle, ako još nemate xbox one, možete besplatno nagomilavati po 2 igre mjesečno na svom accountu te ih kasnije na novoj konzoli i zaigrati {#}

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Xbox One

Jel zna ko kolika je poštarina za x1 preko amazona uk ili de..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Glasine: MS reže cijenu XB1 bez Kinecta na 350€.

14 godina
neaktivan
Xbox One

EA access vani za sve! \O/

Eat that fony :)

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
soft kaže...

EA access vani za sve! \O/

Eat that fony :)

Zanimljiv koncept.

Postoji jedan problem (u stvari više njih), ali je ovaj dosta očit.

EA access mi daje pravo igranja igre, ali ne i igranja DLC-a (što je posebno nezgodno kod npr. Battlefielda). Da bih igrao cijelu igru (sa svim DLC-ima), moram posebno kupiti DLC-ove i to za igru koju u biti nemam u vlasništvu i koju neću moći igrati kad mi istekne EA Access pretplata.

15 godina
Xbox One
http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xbox One

Po meni dobra konfa. Quantum break se čini odlično, a novi Tomb Raider je xbox one eksluziva. Mislim da su zadovoljni i budući vlasnici xboxa s obzirom na 3 najavljena bundla.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hojs kaže...

Po meni dobra konfa. Quantum break se čini odlično, a novi Tomb Raider je xbox one eksluziva. Mislim da su zadovoljni i budući vlasnici xboxa s obzirom na 3 najavljena bundla.

Da,jedva cekam da izade Quatum break i Halo ofc \m/ ,al nekuzim nesto,tek je xo izaso van a kad gledam npr Dead rising 3 fps neidu prek 30,a ima uzasne fps dropove....I tako dosta igara,dok ps4 drzi stv dobro....Pa se pitam dal ce sa takvim performansama xo izdrzat ko x360,9 godina i jos se mora napomenut da i dalje rade igre za njega....Ja osobno mrzim te fps dropove..

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
12 godina
funky boy kaže...
Pa se pitam dal ce sa takvim performansama xo izdrzat ko x360,9 godina i jos se mora napomenut da i dalje rade igre za njega....Ja osobno mrzim te fps dropove..

To nitko ne može znati. Očekivanja su da će životni vijek ove generacije biti nešto kraći nego prethodne, ali opet, tko zna.

Kroz godinu dvije, igre bi trebale izgledati i raditi sve bolje, budući da će devloperi znati bolje iskoristiti mogućnosti konzola.

Međutim, kako će vrijeme dalje odmicati, izlazit će novi game engine-i, koji će tražiti sve jači hardver i onda će developeri morati smanjivati grafičke postavke na konzolama. U principu, ista stvar kao što je bila i u prethodnoj generaciji.

14 godina
neaktivan
Xbox One

Pozzz,ekipo dali je netko imo isti problem sa xone kao i ja?znaci palim konzolu preko kontrolera sve super radi udaljim se sa kontrolerom na kauc da sijednem kontroler pocme svijetlit kao da nije spojen sa konzolom priblisim se konzoli sa kontrolerom ponekad se spoje ponekad ne.dali ste imali i vi ovakvih problema sa x-om kao i ja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nikad mi se to nije desilo, iako ga ja nikad ne palim preko gamepada nego glasom.

14 godina
neaktivan
Xbox One

Pa mogu ga i ja palit na govor al sta mi to znaci kad bi igro neku igricu sa kontrolerom moram stojat blizu boxa da bi radio cim sjednem na kauc tj 1m od konzole kontroler pocme svijetlit kao da nije spojen sa konzolom i stiscem bilo sta i nece priblizim se kontrolerom konzoli i oped se spoji

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xbox One

Gamemaker Studio gets Xbox one \m/,to se cekalo,radit old school igre za konzolu :D Yoyo games <3

0 0 hvala 0
17 godina
Xbox One

Jel se to meni cini ili su za box jeftinije igre neg za ps4?

To sam cijene gledal kod nas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
piki340 kaže...

Pa mogu ga i ja palit na govor al sta mi to znaci kad bi igro neku igricu sa kontrolerom moram stojat blizu boxa da bi radio cim sjednem na kauc tj 1m od konzole kontroler pocme svijetlit kao da nije spojen sa konzolom i stiscem bilo sta i nece priblizim se kontrolerom konzoli i oped se spoji

Probaj ga ponovno syncati sa konzolom.

Stavi i zadnji update za kontroler, izasao je neki dan (mada mislim da je vezan za headset, nisam procitao do kraja tekst).

@Zvonac, kada sam zadnji puta gledao cijene su bile identicne, odnosno top igre 500kn... no na US accountu su top igre $60, tako da samo tako kupujem.

13 godina
neaktivan
Xbox One

Xbox definitivno pobjednik gamescoma....Halo 2 MP gameplay,ujedno i cijeli MCC,quantom break i Tomb raider su razlozi zasto uzet XO :) A di mi je pamet,zaboravio forzu horizon 2 *O* i crackdown(not a big fan)....

Halo 2 MP gameplay,good old days!

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 21:44 (funky boy).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sve sam to napravi sta si napiso jos prije ali nista nekuzim u cemu je problem jos ja sam mislio da je u kontroleru problem probo ga zamjenit novim novcatim sta sam imo i oped isto gasi se i on.stvarno ne kuzim sta bi to moglo biti mozda neki senzori bas na samoj konzoli?

14 godina
neaktivan

Moguce je i to. Ako mozes isprobaj kod nekoga jos kontroler, ili jos bolje isprobaj neciji kontroler za koji znas da radi isprobaj kod tebe. Ukoliko ni taj ne radi, nosi konzolu na servis. Zbilja ne znam zasto ti se to desava.

14 godina
neaktivan

u ponedeljak ga nosim u infomark  pa da vidim sta on kaze o tome.

13 godina
neaktivan
piki340 kaže...

u ponedeljak ga nosim u infomark  pa da vidim sta on kaze o tome.

Jesi prešo na plejku? :P

14 godina
neaktivan
Xbox One

Jesam i to od jucer.

A ako uspim napravit Xone pustit cu si ga za exluzive

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 16:46 (piki340).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice