Xbox 360 Slim 4GB

poruka: 13
|
čitano: 10.745
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Xbox 360 Slim 4GB

Pozdrav!

Skupio sam neku lovu i sad bi htio kupiti neku konzolu.I odlučio sam se za xbox360. Moje pitanje je dali se meni isplati kupovati 250 GB verziju više od one 4 GB verzije i dali je svrha hdd-a jednostavno instaliranje igrica na njega ili ima tu neka druga caka?jer mi je frend rekao da iako instaliram igru na xbox svejedno trebam cd za pokretanje, pa ne vidim smisao instalacije (osim bržeg pokretanja itd.), a i ja nebi imao 1000 igrica.nego jednostavno neke 2-3 koje me full zanimaju.

I još jedno pitanje čuo sam za nekakve modifikacije tog xboxa i da se to dodatno plaća, a ako se kupi u sophos labu da se dobije već modificirana.a sad mene zanima svrha tog modificiranja i što se time dobiva.
molim samo ozbiljne odgovore i PS3 fanovi nemojte mi sad tu spammati da xbox sucksa i slično :D
hvala

http://www.sophoslab.hr/?konzole/31/x360-microsoft-xbox360-slim-4gb-konzola/1402

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 20:21 (Tincha).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 Slim 4GB

Već postoji tema za to.

Na ovu od 4gb ne možeš nasnimiti igre, a na ovu od 250gb možeš. Instaliranjem igara na HDD xbox brže pokreće igru i laser se ne troši te manje buči.

Modificiranjem xboxa gubiš mogućnost igranja na internetu (prijeti ti ban ako te uhvate), ali možeš igrati piratske igre. No za slim verziju konzole (proizvedenu nakon 7. mjeseca 2010. godine) ne postoji modifikacija (još).

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 23:07 (Looka).
15 godina
neaktivan
Looka kaže...

Već postoji tema za to.

Na ovu od 4gb ne možeš nasnimiti igre, a na ovu od 250gb možeš. Instaliranjem igara na HDD xbox brže pokreće igru i laser se ne troši te manje buči.

Modificiranjem xboxa gubiješ mogućnost igranja na internetu (prijeti ti ban ako te uhvate), ali možeš igrati piratske igre. No za slim verziju konzole (proizvedenu nakon 7. mjeseca 2010. godine) ne postoji modifikacija (još).

sve ovo sto je Looka rekao stoji, samo da se nadodam :)

o ovom x360 sa 4gb nemoj niti razmisljati, odmah uzimaj onaj od 250gb pa makar i bio malo skuplji, a zasto....

svi oni save.ovi iz igrica, profili, razne demosice sta skines s marketplace.a, pa cak i ako instaliras igru na hdd nece biti dovoljno prostora na tih 4gb...na 250gb lijepo sve stane a jos ti i ostane ohohoho prostora za "razne projekte" u buducnosti....

a modifikaciju zaboravi ak mislis ic na xbl....

-=Every moment is another Chance=-
16 godina
neaktivan

upravo ti prodajem xbox 360 250 gb slim, javi se na pm ako si zainteresiran. dogovorimo se za cijenu... :D

16 godina
Xbox 360 Slim 4GB

aham...a vjerojatno nebudem igrao online ali budem i o modifikaciji razmislio..i sory nisam primjetio onu temu..hvala na odgovorima :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tincha kaže...

aham...a vjerojatno nebudem igrao online ali budem i o modifikaciji razmislio..i sory nisam primjetio onu temu..hvala na odgovorima :D

Znači, nećeš igrat online pa ćeš kupovat originale samo radi SP?

To znaš da možeš i sa modifikacijom (mislim samo SP)?

16 godina
Xbox 360 Slim 4GB

da neću online..pa mi je svejedno za modifikaciju ali neznam..Vaše preporuke?da ili ne modifikacija?znači isključivo offline igranje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tincha kaže...

da neću online..pa mi je svejedno za modifikaciju ali neznam..Vaše preporuke?da ili ne modifikacija?znači isključivo offline igranje..

Ti kužiš da ako modificiraš konzolu ne moraš ispljunut 300kn za svaku igru nego ju skineš s interneta?

15 godina
neaktivan
Xbox 360 Slim 4GB

Isto ako želiš modificirati slim konzolu mora biti napravljena do 7. mjeseca 2010 godine, moraš dobro paziti na to. inaće nemožeš modificirati odnosno nema chipa..

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Looka kaže...
Tincha kaže...

Ti kužiš da ako modificiraš konzolu ne moraš ispljunut 300kn za svaku igru nego ju skineš s interneta?

pa baš da treba pljunut za svaku igru 300 kuna...

Infomark ima odlične cijene konzola i igra pa pogledajte: http://www.infomark.hr/kategorije/42#naslov

Slim 250gb za 1999,00 kuna....prezadovoljan sam kupnjom...meni su oni broj 1....pa vi derite po ostalim skupim trgovinama

16 godina
neaktivan
alan_poh kaže...

pa baš da treba pljunut za svaku igru 300 kuna...

Infomark ima odlične cijene konzola i igra pa pogledajte: http://www.infomark.hr/kategorije/42#naslov

Slim 250gb za 1999,00 kuna....prezadovoljan sam kupnjom...meni su oni broj 1....pa vi derite po ostalim skupim trgovinama

Ne pljujem po njima, ja redovito kupujem kod njih. 

Samo sam rekao da mu se više isplati modifikacija ako nema nikakve namjere igrat MP, puno jeftinije je.

15 godina
neaktivan
Xbox 360 Slim 4GB

Ajme kako mi se dize kosa na glavi kad spomenete da  se laser brze trosi ako igra priko cd-a....da se laser trosi to znamo svi al nemojte to naglasavat kao da ce se potrosit za mjesec dana. Ja sam imao ps2  7 godina nikad problema sa laserom i jos uvijek radi bezproblema...Tako da ima prednost samo zbog brzeg citanja igara i tisi je. E da i sto se tice online igranja nacuo sam neke price da ima jedna kao kartica ili cip u konzoli, iscupas ga i ovi na onlineu ne mogu vidit da ti je konzola modana i banat te. Sad koliko je to istina neznam.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Looka kaže...
Tincha kaže...

Ne baljezgaj bezveze...Kojih 300kn???

Batman AA - 80kn > Ebay

Mass effect 2 - 80kn > Zavvi

Moh LE - 80kn > Ebay

Red Dead Redemption 110kn > Ebay

Gta iv EPLC i Gow 2 160kn > Forum

Znaci 510kn sest igara...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice