Ovako imam ps3 slim 320 gb i prijatelj je kupio xbox 360 arcade...Da si ostavim ps3 slim 320 gb ili da kupim xbox 360 slim 250gb?vasa misljenja?
Neznam što je bolje sve je to isto samo je bit odabira. Ja pošto imam xbox 360 slim 250gb mogu ti ga preporucit stvarno je super, a ps3 nemam ali znam da je isto tako super. Ali ako vec imas ps3 slim onda bi ja ipak ostao na ps3
a gle vraga već postoji takva tema
http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/sto-kupiti-xbox-360-playstation-3/30.aspx
koristi pretragu :P
Ako imas XBOX,ostani ,na njemu,a ako bi nanovo kupio neku konzolu ja bi uzeo ps3 zbog besplatnog mp i (po meni) puno boljih ekskluziva :)
Xbox-Bolja grafika,bolje raspoređeni gumbići na kontroleru,bolji XBL ali nije besplatan :( ,mozeš besplatno skinut punooo demo igra i neke cijele kao The walking dead itd.,ima 5 usb porta(ako ti je to vazno),ako imas windows 7 na laptopu preko windows media centra se mozes spojit sa xbox-om i tako gledat filmiće itd.
Kinect puno bolji od Ps move.barem ne moras koristit palice za igre kao tenis,boks.
Ps3-besplatan Psn,ima dobrih exluziva(uncharted 3,god of war) dok xbox ima halo i gears of war.Ima manjih sansi od kvara,ali ako mislis kupit xbox,u trgovini se samo prodavaju slim modeli koji gotovo i da nemogu dobit RROD.
Eto nadam se da sam vam pomagao :)
Xbox-Bolja grafika,
Imao i jednu i drugu konzolu (i to više puta i više verzija) i to u praksi uopće nije toliko izraženo.
Dapače, puno mi je ljepše bilo igrat određene ps3 ekskluzive, nego ijednu drugu igru na x360.
Tako da to, bolja grafika, možemo objesit mačku o rep.
Ako i gledamo istu igru, i ako možda mrvicu i izgleda bolje, to se u praksi neče ni primjetit.
IMO, ta karika nikako ne vrijedi u odabiru između navedenog.
Bira se po izboru igara. Barem sam ja tako gledao, iako sam imao sreću, pa sam imao obje konzole.
Zato sam i rekao. Neka izabere po tome koje mu se igre sviđaju i igraju.
ps3 ekskluzive imaju osjetno bolju grafiku nego xbox ekskluzive
jedino portovi sa xboxa na ps3 izgledaju mrvicu bolje
nezamjetno (osim ako ih direktno ne uspoređujes )
Xbox je nazalost jedina konzola koja naplacuje online aktivnosti
slabo ekskluziva (manje vise vecina njih dođe na pc ,a i ps3)
nema bluray
da xbox ima bolju grafiku nije istina,na vecini igara ima,ali ps3 je mocniji,sto se vidi na ekskluzivama...imao sam priliku igrati Battlefield 3 na 2 TV-a (LCD,oba ista) jedan do drugog,jer sam gledao na youtubeu da bolje izgleda na ps3,i da,osjetno se vidi da BF3 puno bolje izgleda na ps3 nego na boxu...ali sve ovisi kakve eksluzive volis,ja sam odabrao ps3 zbog uncharteda,gt-a ratchet and clanka....imao sam xbox par mjeseci (modani) i igro sam forzu 3,i nije mi ni blizu jednom gt-u 5,a osim toga,xbox ima samo 2,3 ekskluzive vrijedne spomena
ovo nije mjesto za fanboyeve...battlefield je puta bolji na plejci pogledaj si bilo koji video na youtubeu,imas i na jednoj stranici slika do slike
LBP,ratchet,uncharted,gt,god of war,mgs,infamous,killzone,heavy rain,samo su neke od ps3 ekskluziva,zbog kojih se isplati kupovati konzola :)
edit: gore si napiso da je kinect bolji od ps movea? nema sanse da si stariji od 11,12 godina,reci mi koju ces ti ozbiljniju igru igrat s moveom?
Po mom mišljenju jedini kriterij kod odabira bi trebale bit ekskluzive tj igre. Uzet onu koja ima više naslova koji vas interesiraju i to je to. :)
Imam obje konzole i razlika u grafici je zanemariva. Uostalom, i nije sve u grafici, bitniji je dobar gameplay i storyline (barem meni)... koju god konzolu da se odabere, nije fail.
u da odlicno se vidi
slika ti je svaka cast
ne znas kaj je gore rezolucija slike ili kvaliteta tog jpg-a
evo ti primjer ekskluziva (Alan wake vise niti nije)
http://www.superhighresolution.net/wpress/wp-content/uploads/alan_wake_050505.jpg
Ja bi uzeo ono konzolu koju koristi vise mojih poznanika i ima bolje ekskluzive.
O ovoj stranici sam govorio http://www.lensoftruth.com/head2head-battlefield-3-analysis/
vidi se da ps3 ima mnogo vise efekata i da kazem tako,grafika je mrvicu bolja...ali to ionako nije bitno,nego gameplay,koji je sto se tice bf-a 3 (sp) smece xD
samo sam ti dokazao da su neke igre i na ps3 bolje (naravno govorim o portovima,ekskluzive su druga prica)
Arnold Layne,gle necu se svađat,ps3 ima boljih ekskluziva,ali barem priznaj grafika na xbox-u je bolja..Pogledaj malo head2head slike,video na you tubeu,ljepše je na xbox-u.A ti govori šta oćeš,jer ovo mi je već postalo dosadno.....
Arnold Layne,gle necu se svađat,ps3 ima boljih ekskluziva,ali barem priznaj grafika na xbox-u je bolja..Pogledaj malo head2head slike,video na you tubeu,ljepše je na xbox-u.A ti govori šta oćeš,jer ovo mi je već postalo dosadno.....
Sigurno necu govorit ono kaj ti hoces :)
Stavio sam ti sliku iz Heavy Rain-a ,a sad ti slobodno stavi neku Xbox igru sa boljom grafikom :)
Ja ti velim da igre koje su rađene od pocetka za PS3 imaju bolju grafiku od bilo koje igre na Xbox-u
Portove ja ne racunam niti ne gledam jer ih mogu igrat i na PC-u
Trenutno ne vidim niti jedan dobar razlog zbog kojeg bi netko kupio Xbox
bas niti jedan
Molio bi tu ekipu sa Xkutijama da objasni nama drugima kaj je to tolko bolje nego na Sony konzoli
jel to mozda njegov ultramoderni dual layer DVD ? (kojeg je Ps2 imao ) pa se igre moraju stavljat na 3-4 diska ili Mutiplayer kojeg moras placat ?
Mislim nije da moras t-com-u (il vec kome) placat internet i sad jos i njima za nesto sto si od samog pocetka trebao imat besplatno
Xbox je imao smisla do prije 2 godine
na vecini igara za obje konzole i je grafika bolja na xboxu,ali to ne znaci da je xbox mocniji,jer se sve vidi u ekskluzivama,a grafika na vecini igara je takva,jer se igre prvo rade za box,jer je teze programirati za plejku
Sigurno necu govorit ono kaj hoces :)
Stavio sam ti sliku iz Heavy Rain-a ,a sad ti slobodno stavi neku Xbox igru sa boljom grafikom :)
Ja ti velim da igre koje su rađene od pocetka za PS3 imaju bolju grafiku od bilo koje igre na Xbox-u
Portove ja ne racunam niti ne gledam jer ih mogu igrat i na PC-u
Trenutno ne vidim niti jedan dobar razlog zbog kojeg bi netko kupio Xbox
bas niti jedan
Molio bi tu ekipu sa Xkutijama da objasni nama drugima kaj je to tolko bolje nego na Sony konzoli
jel to mozda njegov ultramoderni dual layer DVD ? (kojeg je Ps2 imao ) pa se igre moraju stavljat na 3-4 diska ili Mutiplayer kojeg moras placat ?
Mislim nije da moras t-com-u (il vec kome) placat internet i sad jos i njima za nesto sto si od samog pocetka trebao imat besplatno
Xbox je imao smisla do prije 2 godine
ja sam imo xbox i nije los,ali jednostavno mi je ps3 bolji i to radi ekskluziva i besoplatnog MP i smatram da je ps3 isplativija i kvalitetnija konzola .
ja sam imo xbox i nije los,ali jednostavno mi je ps3 bolji i to radi ekskluziva i besoplatnog MP i smatram da je ps3 isplativija i kvalitetnija konzola .
Ma naravno
Pogledaj malo igre koje ove godine izlaze na Xbox ,a koje za PS3
Lazygamer writes: "2012 is done and dusted for gaming this year, with Far Cry 3 being the last real notable release on the gaming calendar. Well, except for those Wii U games that Geoff is burning his life-force away to get finished and reviewed. And that Epic Mickey game on the 3DS that I’m certain is a form of a divine punishment. But enough of that! What’s 2013 got in store for gamers then, huh? Let’s take a looksie."
"There’s plenty going on in 2013. As usual, Sony has plenty of exclusives lined up, from The Last of Us and Beyond: Two Souls, to Ni No Kuni and God of War Ascension. The Wii U, while sharing almost buggerall with the multi-platform releases on the Playstation 3 and Xbox 360, still has a few heavyweights hidden up its sleeve for 2013, that include Bayonetta 2 and Rayman Legends.
And the Xbox 360 has exactly ONE exclusive game, in the form of Gears of War: Judgement. STOP LAUGHING AT US PC MASTER RACE! You think you’re so great with your exclusive ARMA 3, Survarium and Wasteland 2, don’t you? If there’s something that tells me, it’s that Microsoft either has no exclusives – or they do, but they’re keeping the info tight. If the latter’s the case that means only one thing; the next Xbox is coming. Soon."
Source: http://www.lazygamer.net/xbox-360/the-xbox-360-has-just-one-exclusive-for-2013/
Ocito je da konzola vise nema nista za pokazat i spremaju se za novi xbox
Uzmi PS3. Besplatan MP, hrpa free igara na PSN+, blu-ray, bolje ekskluzive (gran turizmo, uncharted...), support na hr jeziku, hr store (cijene u kn). Uglavnom, ps3 ti se više isplati nego x360. za x360 trebaš gold, punjač za kontroler, nema baš neke ekskluzive (halo, forza), x360 je gotov, uskoro dolazi novi..Razlike u grafici pa skoro da i nema, obje konzole mogu na net.
Razlika izmedju PS3 i Xbox 360 je minimalna osim ako imas vremena na pretek onda kupi xbox 360 jasper pa dalje nista ispod :).....i ljudi servisiram konzole ps3 je fuj....xbox ha isto kao i Pentium 1.....
Razlika izmedju PS3 i Xbox 360 je minimalna osim ako imas vremena na pretek onda kupi xbox 360 jasper pa dalje nista ispod :).....i ljudi servisiram konzole ps3 je fuj....xbox ha isto kao i Pentium 1.....
kaj se na ps3 nema kaj igrat pa ti netreba puno vremena :D
recimo za 14 dana dolazi Ni no Kuni koji nudi vise od 80h gameplaya :)
kaj se na ps3 nema kaj igrat pa ti netreba puno vremena :D
recimo za 14 dana dolazi Ni no Kuni koji nudi vise od 80h gameplaya :)
Ne ima se sta igrati na obje konzole....pricam dugorocno gledajuci ako se maximalno koristi dnevno konzola 3-4h velika je sansa za YLOD na PS3, dok kod Xbox-a jasper (2009 god) pa dalje su male sanse za RROD......ali opet sve je do ukusa obje su konzole extra. Npr ja danas volim ps3 nezelim pogledati xbox a sutra bude obrnuto......:)
Ma kaj ti je
40gb i 60gb istina kvare se najvise ,ali nije sad to tak cesto da bi moral ogranicavat vrijeme igranja
to stare konzole (starije od xbox jaspera) i vise ih nema tolko
80gb FAT ima skroz novu maticnu i poboljsano halđenje i on nije problem (evo ja ga imam i znalo se igrat i po 12 sati na njemu u komadu) ,a ovi slimovi i super slimovi nemaju taj problem
to je isto ko da velis za xbox RROD koji se događao na starim konzolama
Tko god da danas kupi novi xbox ili ps3 nece imat te probleme
Ak imas priliku uzmi obje konzole :D ,ali ne sad :)
ak se ima novaca ispati se pricekat nove
Ma kaj ti je
40gb i 60gb istina kvare se najvise ,ali nije sad to tak cesto da bi moral ogranicavat vrijeme igranja
80gb FAT ima skroz novu maticnu i poboljsano halđenje i on nije problem (evo ja ga imam i znalo se igrat i po 12 sati na njemu u komadu) ,a ovi slimovi i super slimovi nemaju taj problem
Prijatelju prodajem konzole PS3, Xbox , Nitendo Wii, PSP itd...do sad sam prodao kamion tako da znam sta pricam.....ali uzmi si falicnu 60GB :)
Ma kaj ti je
Prijatelju prodajem konzole PS3, Xbox , Nitendo Wii, PSP itd...do sad sam prodao kamion tako da znam sta pricam.....ali uzmi si falicnu 60GB :)
Jesi ti procito ono kaj sam ja napiso ?
Zakaj bi uopce netko kupovo 60gb kad mozes uzet slim ili super slim