Xbox 360 ili Playstation 3 - koju konzolu kupiti?

poruka: 14
|
čitano: 9.309
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dakle dvoumim se između ove dvije konzole. Ne mogu se odlučiti. Vidim da u sličnoj temi nitko ne odgovara pa sam otvorio ovu.

Xbox 360 ima bolji joystick, bolje servere, više igrača, jeftiniji je, baterije na joysticku se mogu mijenjati, ali multiplayer nije besplatan i sl.

PS3 ima besplatan MP, manje igrača, više hakera, skuplji je, manji joystick, baterije se ne mogu mijenjati i sl.

Maloljetnik sam pa mi se neda zahebavati po bankama da bi otvorio žiro račun i šta ja znam...

Molim vlasnike Xboxa i Playstationa da mi napišu svoja mišljenja jer sad preko ljeta mislim uzeti neku konzolu. Volim FPS igre i Xbox mi se čini kao bolji izbor, ali kad se sve zbroji xbox me čak dođe skuplje zbog gold membershipa. Dakle ako uzmem PS3 - malo je skuplji ali nadam se da je dobar. Ako uzmem xbox onda za multiplayer moram kupovati xbox gold membership a to mi se nimalo ne sviđa. Ne mogu na konzoli biti 24/7,ali gold se i dalje troši neovisno o tome koliko sam online.

I neka netko napiše zbog čega bih baš određene konzolu trebao uzeti. Hvala!

15 xbox 360
7 playstation 3
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 20:32 (Phantom_HR).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

xbox po meni ima bolji kontroler i kada sam uzimao konzolu to je bio najveci razlog zasto bas xbox, a ne ps3 ...

golden membership (mozda ima i jeftinije) nije nesto pretjerano skup, oko 300-tinjak kuna za cijelu godinu... to te ispada po kunu svaki dan ;)

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 20:37 (rebelsy).

0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam si prošle godine uzeo Xbox 360 Halo Reach edition i nisam požalio, multiplayer ima dušu u svakoj igri jer uvijek imaš sa kime pričati u party-u, za razliku od PC-a i PS3 di su igrači nešto sramežljiviji. Isto pogledaj si malo igre koje te zanimaju jer neke idu samo za PS3 a neke samo za Xbox (kao npr. Uncharted on ide samo na PS3).

Ako imaš koje pitanje slobodno pitaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znam, svi predlažu xbox. Mislim da tih 300 kn godišnje nebi trebao biti neki problem. Gdje se može jeftino nabaviti gold? Pitam zato jer nemam karticu. Maloljetnik sam. Eh sad imam par frendova koji imaju ps3. Da zbog njih idem na PS3 ili jednostavno otiđem na xbox i to je to. Gledam na njuškalo i vidim da se xboxi baš i ne prodaju puno, dok ps3-a imaš masovno. Vjerojatno ljudima ubrzo dosadi ps3. Zanimaju me FPS igre, znači battlefield, call of duty, halo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 20:40 (Phantom_HR).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Idi na PS3! Ima besplatan multiplayer dok xbox ne, što je kod xboxa krajnji bezobrazluk. Nema ti puno hakera niti cheatera, joystick kako kome, meni osobno xbox-ov. Kupi PS3, jer te će te xbox koštati skuplje (ms points i gold). Neznam sad kako stoje stvari s igračima, tj koliko ih ima na svakoj konzoli, ali za FPS igre mi se čini da je xbox bolji. Sad više niti ja neznam. Nek ti netko iskusniji preporuči. Dakle, ti si gamer koji voli FPS igre, ali nemaš karticu pa nemožeš kupiti gold. Onda kupi gold u sophoslabu 3 mj- 180kn, 1 god - 380. Gold uzmi ovisno o tome koliko igraš, jer ti se ne isplati uzeti 1 god. ako ćeš npr. sveukupno igrati 3 mj. A i next-gen konzole izlaze slijedeće godine, pa ti je svejedno. Ja ću uzeti PS4 ili Xbox 720 kad izađe. Cijena oko 500-600€. Nije baš previsoka cijena, u odnosu koliko neki daju za gamerski komp (1000€ PA I VIŠE). Kao što rekoh nek ti netko iskusniji preporuči.

PS. Ako netko ima PS3 I X360 nek ih usporedi i napiše nešto. Mene isto zanima jer slijedeći tjedan uzimam konzolu.

8 PS3
7 X360
Prodajem WD Caviar Blue 500 GB - 300 KN i Samsung SyncMaster 2243SN 22'' - 700 kn

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

XBOX 360 -1800 KN u Sophoslabu

Playstation 3 - 1950 KN u Sophoslabu

Imam, tj. imat ću uskoro 2500 kn. Kaj kupiti? I dajte napišite neke prednosti i nedostatke. Mislim tih 150 kn nije velika razlika. Još mi treba ostati za koju igru. Ako uzmem PS3 onda mi ostane 550 kn i imam besplatan MP, ako uzmem Xbox 360 onda mi ostane 700 kn. Pa moram kupiti gold na 3 mj. za 180 kn i ostane mi 520 kn za igru. I sad je razlika samo 20 kn. Dajte mi preporučite neku konzolu i napišite koje mišljenje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igre mozes polovne kupovati, preporucam ti http://forum.gameplay.hr/ ...

ja bi na tvom mjestu uzeo xbox360, smatram da ima vise igraca xbox liveu nego na ps network i da je xboxov gamepad bolji za fpsove ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 13:55 (rebelsy).

1 0 hvala 1
15 godina
Re: Xbox 360 ili Playstation 3 - koju konzolu kupi
Imas i jeftiniju xbox konzolu ako netrebas hard ja uzimam xbox imao ps3 i prodao kad sam preso excluzive! Nove konzole navodno izlaze krajem iduce godine ali nece odmah biti puno igara i bit ce sigurno duplo skuplja!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran

Uzmi PS3. Besplatan MP, dosta igrača, updateovi dosta česti, imaš puno igara, joystick je malo manji od xboxovog ali se lako navikneš. Wifi, hdmi, wifi joystick-može se puniti, 40/60/80/160/250 gb hdd-a itd.

Prodajem WD Caviar Blue 500 GB - 300 KN i Samsung SyncMaster 2243SN 22'' - 700 kn

1 0 hvala 0
15 godina
Moze se puniti i xbox 360 kontroler i konzola ima wifi i hdmi uz ostale konektore! Stim da jeftinija slim verzije je samo 1500kn... Ps3 vrijedi zbog exluziva i bluray-a ako gledas filmove...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Ja bih kupio Xbox jer je je sad dosla nova verzija x360 elite slimline matt finish upaljuje se na touch i xbox ima neke igre koje ps3 nema ja imam xbox i zadovoljan sam s njim još puno toga {#}.

13 godina
XxTaRiBaXx kaže...

Ja bih kupio Xbox jer je je sad dosla nova verzija x360 elite slimline matt finish upaljuje se na touch i xbox ima neke igre koje ps3 nema ja imam xbox i zadovoljan sam s njim još puno toga  {#}.

zadnja poruka prije mjesec dana,kome ti zapravo pišeš to?pa onaj tko je otvorio temu,dosad je sigurno kupio šta je htio

13 godina
neaktivan

I na Xboxu možeš gledati neke TV programe ako imas GOLD membership.

14 godina

Ko je digo ovu temu iz mrtvih?

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 9:49 (Mirkopoter).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice