Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.300.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Prowl kaže...

pozz imam forzu 4 i nemogu instalirat disc 2 a forzu imam na HDD-u a disc 1 mi radi savrseno samo sto nemam neke aute pa ako ima netko neki tutorijal ili nesta da to znam instalirat

Pročitaj malo po netu, vjerojatno ima neka fora da jedan DVD treba prebaciti u god format a za drugi se unpacka iso, sve piše na forumima.

Prowl kaže...

jel netko zna kako da maknem sa ufc-a 3  fatal crash

Imaš RGH? Vjerojatno treba napraviti update DashLauncha

STB-7710/SG8000/VIP1003 Firmware Development: http://blagus.info
15 godina
neaktivan

Prije 2,5 mjeseca sam kupio novu Xbox 360 E Slim konzolu. U zadnjih pra dana postala je vrlo glasna i to čim se uključi, ventilator stalno vrti, nisam zamjetio da je toliko bila glasna do sada. Ne osjetim na kučištu da se grije, a i zrak koji ispuhuje je sobne temperature. Povremeno se utiša no vrlo kratko. Svuda piše da bi te nove konzole trebale biti tiše. Ima li tko sličnih iskustava?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
oko1976 kaže...

Prije 2,5 mjeseca sam kupio novu Xbox 360 E Slim konzolu. U zadnjih pra dana postala je vrlo glasna i to čim se uključi, ventilator stalno vrti, nisam zamjetio da je toliko bila glasna do sada. Ne osjetim na kučištu da se grije, a i zrak koji ispuhuje je sobne temperature. Povremeno se utiša no vrlo kratko. Svuda piše da bi te nove konzole trebale biti tiše. Ima li tko sličnih iskustava?

Problem riješen nakon što sam isključio napajanje i pokušao je uključiti bez napajanja (da isprazni sve kondenzatore) i ponovnog uključivanja s napajanjem sve uredno radi samo se čuje DVD povremeno kako vrti, a to je melem za uši kako se čuo ventilator. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2014 22:21 (oko1976).
15 godina

Imam obican slim i stvarno nista necujem kad igram malo vent kao da zapinje dok je konzola hladna ali kad se ugrije za 5 min nista!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Sve slim i E konzole (2010. na dalje) se ne griju previše, a sa RGH su hladne. S original termalnom pastom i brzinom ventilatora ne prelaze 65°C u igranju. Sa Essentials 2 pastom, 60% brzinom ventilatora (prva opcija u FSD3) i dobrom pozicijom na polici nakon 16 sati GTA V moja ne prelazi 50°C, a sve koje sam slagao su između 50-55°C.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 15:15 (blagus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kupio sam modificiran xbox kad je izasao kinect i vise manje sam samo igrao kinect igre...  Nedavno sam ubacio neku noviju igru i kad je iskocilo da je potreban neki update ja sam samo kliknuo continue.. Naravno, error, ovo, ono... Nakon manual updatea vise nisam mogo igrat pirate

Pred par dana sam taj problem rijesio, konzola je apdejtana, pretpostavljam cipirana, kolko sam shvatio LT 3.0. itd itd... Taman sam pomislio kako sam rijesio probleme, al kad sam spojio Kinect kaze "needs to be updated"... Tip koji mi je sredivao konzolu ne odgovara na poruke, a google i youtube ne daju neki konkretan odgovor...

sta sad? Da updateam?

Ocu li opet zeznut modifikaciju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ovako kupio sam xbox sa rgh modifikacijom, pa ako mi netko može objasniti samo kako stavljat igre na hdd pošto nemam vanjki hard, bio bi zahvalan, gledao sam malo na netu, ali ono ako ima netko par savjeta i to.

Psn Aurora_Borealis9
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bojan1983 kaže...

Kupio sam modificiran xbox kad je izasao kinect i vise manje sam samo igrao kinect igre...  Nedavno sam ubacio neku noviju igru i kad je iskocilo da je potreban neki update ja sam samo kliknuo continue.. Naravno, error, ovo, ono... Nakon manual updatea vise nisam mogo igrat pirate

Pred par dana sam taj problem rijesio, konzola je apdejtana, pretpostavljam cipirana, kolko sam shvatio LT 3.0. itd itd... Taman sam pomislio kako sam rijesio probleme, al kad sam spojio Kinect kaze "needs to be updated"... Tip koji mi je sredivao konzolu ne odgovara na poruke, a google i youtube ne daju neki konkretan odgovor...

sta sad? Da updateam?

Na kojem si dashboardu trenutno?

atiHD kaže...

Evo ovako kupio sam xbox sa rgh modifikacijom, pa ako mi netko može objasniti samo kako stavljat igre na hdd pošto nemam vanjki hard, bio bi zahvalan, gledao sam malo na netu, ali ono ako ima netko par savjeta i to.

Ako nemaš vanjski onda ide na unutarnji (što je i ispravnije). Ako nemaš ni to onda dijeliš preko mreže ali dosta je sporo. Ili pržišotpakiran ISO file (sa XBox Backup Creatorom) na DVD s kojeg pokrećeš default.xex - za ovo nije potreban LT+, radi i na original DVD firmwareu.

15 godina
neaktivan

Imam unutarnji HDD od 250 gb 

Psn Aurora_Borealis9
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
atiHD kaže...

Imam unutarnji HDD od 250 gb 

Imaš FSD3?

Najjednostavnije ti je sa FTP-om se spojiti i nabacati igre u god formatu (pretvoriš ISO sa programom iso2god) u hdd:\content\0000000000000000\

Samo, to zna biti dosta sporo, pogotovo ako ideš preko WLAN-a. Najbolje bi bilo da hdd izvadiš i spojiš u komp (ima obični SATA power i data priključak) ako možeš, ili spojiš PC i XBox direktno LAN kabelom (ne treba crossover) i ručno im dodijeliš adrese, onda ide brzinom do 30MB/s.

15 godina
neaktivan

A dali mogu preko xbox backup creatora igro proč i onda preko usba prebacit igru na xbox?

Psn Aurora_Borealis9
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
blagus kaže...
Bojan1983 kaže...

sta sad? Da updateam?

Na kojem si dashboardu trenutno?

2.0.16537.0

14 godina
neaktivan
atiHD kaže...

A dali mogu preko xbox backup creatora igro proč i onda preko usba prebacit igru na xbox?

ja bi to ovako, slican proces kao kod vanjskog hdd, ako imas neki usb na koji stane cijela igra, extractaj iso u kojem zelis programu(isoextract, iso2god), prebaci na usb i onda unutar fsd u file manageru samo prebaci na hdd, nije prebrzo al nije bas ni da se vuce, ok brzina skroz

Som la gent blaugrana
15 godina
neaktivan

E to me zanimalo :D 
Super hvala :D 

Psn Aurora_Borealis9
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
atiHD kaže...

Možeš, ali neke igre moraš baš u GOD formatu pa ti je bolje konvertirati sa iso2god.

Bojan1983 kaže...

2.0.16537.0

Ako je LT+ 3.0 onda se ne bi smio obrisati nakon updatea za Kinect. Možeš odmah skinuti zadnji 16547 da budeš miran neko vrijeme.

15 godina
neaktivan

Da gledo sam neke tutoriale sa tim iso2god, i da još samo nešto, a kako updateam konzolu i kako mogu igrat emulatore?

Psn Aurora_Borealis9
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
blagus kaže...

Bojan1983 kaže...

2.0.16537.0

Ako je LT+ 3.0 onda se ne bi smio obrisati nakon updatea za Kinect. Možeš odmah skinuti zadnji 16547 da budeš miran neko vrijeme.

Znaci kad spojim kinect i iskoci "kinect needs to be updated" mogu kliknut "continue" ili sta vec?

Sta znaci mogu skinut 16547?  Mislis skinem na kompu update i preko usba updateam dashboard?

15 godina
atiHD kaže...

Da gledo sam neke tutoriale sa tim iso2god, i da još samo nešto, a kako updateam konzolu i kako mogu igrat emulatore?

Updateaš preko Swizzy NAND Flashera (homebrew aplikacija). Pročitaš NAND, na kompu prek J-Runnera napraviš update i flashaš updflash.bin opet preko NAND flashera. Sve je objašnjeno na internetu.

Bojan1983 kaže...
blagus kaže...

Bojan1983 kaže...

2.0.16537.0

Znaci kad spojim kinect i iskoci "kinect needs to be updated" mogu kliknut "continue" ili sta vec?

Sta znaci mogu skinut 16547?  Mislis skinem na kompu update i preko usba updateam dashboard?

Da, i da, skini na USB i flashaj. Budući da je LT+ 3.0 (i ako je čovjek zaključao SPI nakon flashanja kako je i trebao), nemaš brige.

15 godina
neaktivan

Znači prebacim igru preko iso2god na xbox i kad odem u library di mi se nalaze sve moje igre, igra mi nema onaj cover. I piše mi missing cover. 
I ako mi netko može pomoč oko spajanja rgh konzole na internet, mislim kaže mi tamo da može skinut cover s interneta ali se ne mogu spojit -_- 

Psn Aurora_Borealis9
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
atiHD kaže...

Znači prebacim igru preko iso2god na xbox i kad odem u library di mi se nalaze sve moje igre, igra mi nema onaj cover. I piše mi missing cover. 
I ako mi netko može pomoč oko spajanja rgh konzole na internet, mislim kaže mi tamo da može skinut cover s interneta ali se ne mogu spojit -_- 

Nema cover jer nisi spojen na internet. Ako imaš Wi-Fi, odi u NXE dashboard (XBox gumb, Y, Yes, stišćeš RB) i u settingsu nađi mrežu i spoji se.

Ako je kabel, dosta ga je uštekati i pričekati.

15 godina
neaktivan

E da ali imam problem kod spajanja na internet, svaki puut mi kaže da mi DNS server ne valja, i kad probam spojit žično i kad probam preko wirelesa.

Psn Aurora_Borealis9
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
atiHD kaže...

E da ali imam problem kod spajanja na internet, svaki puut mi kaže da mi DNS server ne valja, i kad probam spojit žično i kad probam preko wirelesa.

A prije nego si odustao, jesi li uopće probao pričekati da skine cover? DNS i Live grešku izbaci jer je aktivan liveblock.

15 godina
neaktivan

Jesam čekao sam, i piše HTTP downloading ili tako nešto ali naravno 0.00 kbs i ne skine. 
I zvao sam operatera, u mom slučaju Optimu da mi daju dns i ništa ne uspijeva mi nikako.
Ako netko ima kakve savjete ili je imao problem ko ja molim vas pomoč. 

Psn Aurora_Borealis9
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
atiHD kaže...

Jesam čekao sam, i piše HTTP downloading ili tako nešto ali naravno 0.00 kbs i ne skine. 
I zvao sam operatera, u mom slučaju Optimu da mi daju dns i ništa ne uspijeva mi nikako.

Obriši database i cache od FSD-a pa probaj opet.

11 godina
neaktivan

Bok zanima me imam hdmi kabel na koju rezoluciju da stavim 1080i ili 1080p ili 1440 x 900 tj na kojoj je rezoluciji najbolja slika

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 20:31 (Prowl).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
atiHD kaže...

u ms dashu kad se ides spojit na internet, kad se spoji pita te jel zelis obavit test, stisni no i to je to, jer on automatski provjerava konekciju za live na koji ti fsd neda da se spojis

Som la gent blaugrana
15 godina
Prowl kaže...

Bok zanima me imam hdmi kabel na koju rezoluciju da stavim 1080i ili 1080p ili 1440 x 900 tj na kojoj je rezoluciji najbolja slika

Ovisi kakav ekran imaš. Ako je Full HD onda je 1080p najbolji.

Ako je tko zainteresiran, prodajem čipove i svu opremu za flashanje XBoxa. Stavio sam oglas u BOL oglasnik pa pogledajte.

15 godina
neaktivan
blagus kaže...
atiHD kaže...

Probat ču to samo mi reci di se nalazi cache od FSDA- jer sam još malo novi s time pa ne znam sve baš.

Psn Aurora_Borealis9
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
blagus kaže...
Prowl kaže...

Ovisi kakav ekran imaš. Ako je Full HD onda je 1080p najbolji.

Već sam ti odgovorio na pitanje, čitaj malo.

atiHD kaže...
blagus kaže...
atiHD kaže...

Probat ču to samo mi reci di se nalazi cache od FSDA- jer sam još malo novi s time pa ne znam sve baš.

Upališ konzolu i preko FTP-a (na konzoli neće raditi) obriši mapu Data u FSD-ovoj mapi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice