Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.253.939
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori

ej sta imas cipiran i star godinu i po dana i 1 joystick.....i jeli ti to fiksna cijena ili bi se jos mogli dogovorit....

15 godina
jel se isplati kupit xbox 360 E, onaj sto izgleda kao mali xbox one?
14 godina
neaktivan

Pozdrav, pusudio sam si od bratića xbox 360 S kako bi zaigrao gta 5 preko praznika{#}, pošto se baš ne razumijem u konzole trebao bi odgovore na par pitanja.  

1. Konzola nema nikakav hdd, a za gta 5 treba 8gb prostora za instalaciju, da li za to sada trebam uzimati dodatni hdd ili mogu koristiti i običan usb od 16gb(čitao sam po netu da se i to može)?

2. Želio bi priljučiti svoj headset na xbox ali nema utor za 3.5mm audio jack nego manji(2.5mm) pa me zanima da li postoji kakav converter ili neki dodatni priljučak i gdje bi se mogao nabaviti?

btw ako netko želi prodati gta 5 i read dead redemption može mi poslati ponude u privatne poruke {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

1. možeš koristit bilo koji usb stick od 16gb, ne moraš kupovati disk.

2. 2.5mm na 3.5mm adapter imaš u chipoteci po cijeni od 5kn.

3. imaš na njuškalu jednog lika koji prodaje gta5 za 150kn.

16 godina
danijel0000 kaže...
jel se isplati kupit xbox 360 E, onaj sto izgleda kao mali xbox one?

Nedavno sam kupio E model i ovaj mi najljepse izgleda, a i najtisi je {#}

Xbox Live: Muskarcina | Steam: Virty |
13 godina

jel moze neko napisat neki tutorial ili kao postupak za igranje igara preko rgh? koji program koristiti, sta napravit s tim i to?

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina
iberlauf kaže...

1. možeš koristit bilo koji usb stick od 16gb, ne moraš kupovati disk.

2. 2.5mm na 3.5mm adapter imaš u chipoteci po cijeni od 5kn.

3. imaš na njuškalu jednog lika koji prodaje gta5 za 150kn.

1. Neki stikovi provjereno nerade ako su prespori ali to ces znati tek kada probas konfigurirati na xbox-u

2. Ako se nevaram ako na gamepad spojis head set samo onda ces samo glas igraca u recimo multiplayer igrama.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
rookica19 kaže...

jel moze neko napisat neki tutorial ili kao postupak za igranje igara preko rgh? koji program koristiti, sta napravit s tim i to?

Jedan tutorijal, samo pozorno prati LINK

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
13 godina

jel moze ovako, znaci kad skinen torrent, dobijen milijun rarova, extractan ih, dobijen iso, provucem ga kroz onaj program neki xbox 360 iso tako nekako se zove, i to je to? tako mi je ovaj jedan govorija, pa neznan sad sta je sta

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
14 godina
rookica19 kaže...

jel moze ovako, znaci kad skinen torrent, dobijen milijun rarova, extractan ih, dobijen iso, provucem ga kroz onaj program neki xbox 360 iso tako nekako se zove, i to je to? tako mi je ovaj jedan govorija, pa neznan sad sta je sta

Pogledaj tutorial. Imaš sve objašnjeno, dakle iso datoteku obradiš u programu(xbox backup creator) zatim kopiraš na usb ili hdd

13 godina
neaktivan

Pozdrav,imam xbox 360 i napravio sam rgh modifikaciju,sve sam igre koje sam zelio igrati normalno skinuo,napravio cijelu proceduru i stavio na hard i igrao.
Prije cca 2-3 tjedna sam skinuo GTA V i isto sve napravio,prebacio i kad pokrenem igru na freestyle dashu samo dode crni zaslon i nikakvog pomaka...mislio sam da je problem jer je nova igra ili tako nes ali sam skinuo i assassins creed black flag koji sasvim normalno radi
probao sam skinuti vise puta GTA V ali nista...zna li netko u cemu je problem?{#}

0 0 hvala 0
14 godina

Malo googlanja je otkrilo ovo, izgeda da ima poseban postupak ubacivanja gta V na rgh

Edit:hebeni editor, evo linka

www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-pitanja/8830-instaliranje-gta-v-na-rgh-jtag.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 19:27 (Ivan_hacker).
13 godina
neaktivan

Naisao sam na to,probao sam i nije radilo,probat cu jos jednom :)

0 0 hvala 0
14 godina
ari97 kaže...

Pozdrav,imam xbox 360 i napravio sam rgh modifikaciju,sve sam igre koje sam zelio igrati normalno skinuo,napravio cijelu proceduru i stavio na hard i igrao.
Prije cca 2-3 tjedna sam skinuo GTA V i isto sve napravio,prebacio i kad pokrenem igru na freestyle dashu samo dode crni zaslon i nikakvog pomaka...mislio sam da je problem jer je nova igra ili tako nes ali sam skinuo i assassins creed black flag koji sasvim normalno radi
probao sam skinuti vise puta GTA V ali nista...zna li netko u cemu je problem?{#}

{#}    Koju verziju igre si skidao? Neki imaju problema sa QUCK verzijom, probaj drugu skinuti

14 godina
neaktivan

Ovaj tjedan kupujem Xbox 360 s LT 3.0 modifikacijom. Imao sam modificirani Xbox 360 prije oko 4 godine pa bi molio da me netko malo uputi u nove stvari jer nisam bas u toku - što su XGD2 i XGD3? Da li se te igre drugačje prže? Koje su nove zaštite? Zašto neke igre zatijevaju "mp3 metodu"? tj, bilo što korisno što će mi zatrebati kod skidanja/prženja igara

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozz ekipa. kupio sam novu igru i dok se dvd vrtio u njoj pomaknuo sam xbox, i napravio se onaj  perfect circle scratch , gledam malo po yt ali ne izgleda mi bas pozdano, postoji li neko rjesenje za riješavanje toga problema. jel netko uspio popravit ako je imao isti kvar.

0 0 hvala 1
16 godina
mile1989 kaže...

pozz ekipa. kupio sam novu igru i dok se dvd vrtio u njoj pomaknuo sam xbox, i napravio se onaj  perfect circle scratch , gledam malo po yt ali ne izgleda mi bas pozdano, postoji li neko rjesenje za riješavanje toga problema. jel netko uspio popravit ako je imao isti kvar.

Nažalost možeš se pozdraviti sa tom igrom a DVD iskoristiti kao dosta skupi podmetač za čaše.. Ja sam recimo povukao Slim sa stola dok je novi cod bio unutra i vrtio multi, ali srećom, prošao sam bolje od tebe - dvdu ništa a xboxu se ona gornja rešetkica malo izvukla ali to sam popravio šakom, sam xbox je pao točno na gornji desni rub kod dvd čitača {#}

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 21:01 (Dwyane Wade).
12 godina
neaktivan

haha nije mi bas isplativo drzat ga pod casom.. radje cu ga stavit u auto oko retrovizora :D ne zelim nikome ovaj osjecaj :/ dobijem novi nba i planiram haklat preko praznika dok nema faksa i dobijem ... jaooooo .

0 1 hvala 0
13 godina

jel se moze sa rgh koristit vise usbova? jer ono kad iden u manage game paths uvik se moze odabrat samo jedan folder, a kad bi odabra drugi usb onda zaboravi prvi jel tako?

Som la gent blaugrana

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

neki su vec citali moj problem ali za neke koji nisu mozda mi pomognu
imam liteon przilicu
przim forzu 4
i izbaci unrecognized disc
prijatelj mi bas danas posudi forzu horizon i AC IV i nijedna ne radi ista poruka se javlja

jeli moguce da nesto nije u redu sa cipom

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 17:21 (robert1995).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

jel zna neko di ima kupit play&charge kit ili bateriju neku? cini mi se da ova krepaje polako jer kad se 10 sati puni napune se 3 crtice i traje malo duze od sat vremena

samo da nije ebay ili nesto, u hrv da bude

Som la gent blaugrana
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 20:20 (rookica19).

0 1 hvala 0
16 godina
rookica19 kaže...

jel zna neko di ima kupit play&charge kit ili bateriju neku? cini mi se da ova krepaje polako jer kad se 10 sati puni napune se 3 crtice i traje malo duze od sat vremena

Jbg, ja sam bas nekidan kupio i dobio sa game.cou.uk

Kod nas ih slabo ima, ili ih imaju u malim kolicinama.

13 godina

koliko te dosla dostava i koliko je trebalo da stigne? jel ima ikakvih problema? nije meni neophodno da bude iz hrv, ali mislio sam da ga sta ranije uzmem

Som la gent blaugrana

0 1 hvala 0
16 godina
rookica19 kaže...

koliko te dosla dostava i koliko je trebalo da stigne? jel ima ikakvih problema? nije meni neophodno da bude iz hrv, ali mislio sam da ga sta ranije uzmem

Godinama kupujem sa te stranice; igre, live pretplate, dodatke za Xbox 360....

Sad su blagdani pa je trajalo 10-ak dana, ali inace stigne do 7 dana.

Meni su super, pogotovo cijene rabljenih igara, igre su ocuvane, a vrlo povoljne.

Dostava je 2.95 funte, bilo da narucujes igru ili nesto trece. Ako narucujes vise stvari, dostava je opet 2.95 funte.

13 godina

onda cu narucit tu, valjda ce ispast dobro :)

Som la gent blaugrana

1 1 hvala 0
16 godina
rookica19 kaže...

onda cu narucit tu, valjda ce ispast dobro :)

Mora! {#}

11 godina
Virty kaže...
rookica19 kaže...

Šta nije ovo jos povoljnije http://www.game.co.uk/en/GAMEware+Xbox+360+Play+%26+Charge+Kit+-+White-72985?cm_vc=Prod_1  ili je to bez baterija, nije mi jasno zasto je tolko jeftinije.

13 godina

ovo je kopija, ono je original microsoftov

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
16 godina
njuskac kaže...
Virty kaže...
rookica19 kaže...

Šta nije ovo jos povoljnije http://www.game.co.uk/en/GAMEware+Xbox+360+Play+%26+Charge+Kit+-+White-72985?cm_vc=Prod_1  ili je to bez baterija, nije mi jasno zasto je tolko jeftinije.

Kao sta je rookica19 napisao, to je kopija.

Drzim se originala, nikad problema {#}

13 godina

Ako niste vidjeli trenutno je na Liveu Bully i MC: Los Angeles na 75% popusta. Normalno sam kupio Bully, ali kada odem na "Confirm purchase" za MC kaže mi "This item isnt available from you current location"

Pitanja:

-Hoće li account migration riješiti moj problem ako stavim lokaciju RH, te hoću li izgubiti pravo na korištenje live golda koji nije podržan za RH?

-Ako account migration ne pomaže, da li bi neki britanski VPN pomogao, te ako bi, znate li koji besplatni?

-Ima li neko treće rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice