Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.291.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pa DVD ti se nebi smjeo niti malo ogrebati dok je u driveu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori

kak to misliš? pa normalno je i na kompu i na bilo kojem uređaju koji ćita DVD/CD da se CD ili DVD s vremenom ogrebe ako se puno koristi meni na svakom CDu koji sam koristio više od 5-6 puta i još ak sam igro 4-5 h  i nije bio na HDDu(odnosi se samo na Xbox) ima ogrebotina i tak je i kod svih mojih frendova poznanika.... to je sasvim normalno da se CD(DVD) malo ogrebe {#}

limboLIVE98
15 godina
neaktivan

Sad sam vidio, xbox360 igre mogu se instalirat na usb drive. Pošto ja imam usb od 16gb, jer ga ja mogu stavit u xbox, formatirat i instalirat mw3 na njega, ali prilikom pokretanja stavio bih mw3 dvd ofc. negdje sam na netu našao da se to može odnedavno jer je izašao neki patch, nemojte me krivo shvatit , ne ciljam na neke ilegalne modifikacije??

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 19:26 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
strbi kaže...

svi vi koji igrate BF3 na xboxu, prikljuciti cu vam se uskoro...vjerojatno danas il najkasnije sutra narucujem i onda cekam da stigne :)) dajte mi u PM napisite gamertagove svoje i gamertagove nekih vasih frendova na xboxu koji igraju BF3, al da su iz hrvatske...nego posto mogu samo 24 igraca igrati na mapi jel se dugo "trazite"...to jest jel ima puno lutanja na mapi...dok sam igrao betu zivcira me na mom joysticku sto ima desna gljivica malo "lufta"...pa dok nanisanim i pusim gljivicu nekad zna lagano ici u desno il u ljevo pa moram lagano nariktati, jer tako i vama?

Nema puno lutanja jer su mape manje nego na PC-u.Ovo s desnom gljivom nisam primjetio,valjda zato sto ne igram s sniperima previse heh.

btw. kao sto je netko vec rekao,ukoliko se igra stavi na hard loadanje ide brze.

Edit: @Bera mislim da se moze tako napravit,al davno sam citao o tome pa nisam bas siguran kako.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 16:38 (kign).
15 godina
neaktivan
kign kaže...
strbi kaže...

svi vi koji igrate BF3 na xboxu, prikljuciti cu vam se uskoro...vjerojatno danas il najkasnije sutra narucujem i onda cekam da stigne :)) dajte mi u PM napisite gamertagove svoje i gamertagove nekih vasih frendova na xboxu koji igraju BF3, al da su iz hrvatske...nego posto mogu samo 24 igraca igrati na mapi jel se dugo "trazite"...to jest jel ima puno lutanja na mapi...dok sam igrao betu zivcira me na mom joysticku sto ima desna gljivica malo "lufta"...pa dok nanisanim i pusim gljivicu nekad zna lagano ici u desno il u ljevo pa moram lagano nariktati, jer tako i vama?

Nema puno lutanja jer su mape manje nego na PC-u.Ovo s desnom gljivom nisam primjetio,valjda zato sto ne igram s sniperima previse heh.

btw. kao sto je netko vec rekao,ukoliko se igra stavi na hard loadanje ide brze.

Edit: @Bera mislim da se moze tako napravit,al davno sam citao o tome pa nisam bas siguran kako.

Provjerio sam, ipak se može{#}, izašao je taj update jel prije to nije bilo moguće, onda uzimam 100% xbox 360 4gb slim.

Sad imam pitanje u vezi filmova, znam da ima filmova na tom zune-u, ali glupo mi je plaćat, jer se može povezat xbox i pc, slično kao i sa ps3-om..

Još jedno pitanjce :D, jel istina da ps3 ima jaci hardver od xbox 360, jer ako nema, onda bi i slijedeci xbox trebao izaci kad i novi ps..... a iz sony-a su rekli da nece njihova nova konzola izac unutar 3-4 god.

15 godina

jedna anketa oko izbora igre... vrlo mi je bitan multiplayer (online i 2 igraca)

13 gears of war 3
0 medal of honor
0 nfs hot p
1 crysis 2
0 saints row 3
the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bok Naišao sam na jednu ponudu xbox 360 sa 120gb stara 2ipo godine sa modanom LT+1.9 verzijom

moze ici na xbox live. Dali je to istina? i dali se uopce isplati zafrkavati sa time zbog bana.

I ako mi tko moze reci dali ja mogu igrati piratske igre na kojima pise da su za +2.0 verziju.

unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Genoxxx kaže...

jedna anketa oko izbora igre... vrlo mi je bitan multiplayer (online i 2 igraca)

Crysis 2 je smeće, žao mi je što sam uopće kupio igru čim je izašla srećom pa sam ju odmah prešao odigrao multi (vidio da je gov*o iako sam u beti stekao sasvim suprotan dojam, valjda su previše išli balansirati sve i dobili neki izbljvak) i prodao za 2 tjedna pa nisam izgubio para... Ugl Crysis nikad više, uzmi Gow 3. Šta se tiče Plovanya možeš ti sa svakom konzolom na live. Dakle možeš. Ali samo dok ne dobiješ ban. A dobit ćeš ga bez brige pogotovo sa LT1.9...

EDIT: sad sam vidio i ovo za LT2.0 igre - daj koristi mozak (ili samo čitaj), to su XGD3 igre, ako ti piše da rade sa LT 2.0 onda rade sa LT 2.0 i na gore.

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 20:28 (Dwyane Wade).
13 godina
neaktivan

Kužim. Dali mi je onda bolje možda ako ga uzmem modati na najnoviju 3.0 verziju kad ionako necu ici na xbox live, pa da bar mogu igrati i te igre koje zahtijevaju 2.0.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo opet vam je dosao BO preowned..ja sam imao nekakve bodove pa sam sve zajedno sa poštarinom platio 7.87 funti....igra ko od vas?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
strbi kaže...

evo opet vam je dosao BO preowned..ja sam imao nekakve bodove pa sam sve zajedno sa poštarinom platio 7.87 funti....igra ko od vas?

Out of stock :(

@

Genoxxx

Od igara koje si nabrojao jedino gow 3 valjaju za mp.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 21:19 (kign).
16 godina
neaktivan
kign kaže...
strbi kaže...

Out of stock :(

@

Genoxxx

Od igara koje si nabrojao jedino gow 3 valjaju za mp.

A jebiga nisi stigao :D 

Ako kome treba gow3 nek se javi na PM :) Vrlo jeftino jer mi je hhitno 

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
13 godina
neaktivan

pozdrav svima,molim za malu pomoć..danima se mučim na igrici OPERATION FLASHPOINT DRAGON RISIK..mislim da sam točno napisao,dođem do jednog nivoa i neznam pokrenut helikopter...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

operation flashpoint dragon rising ustvari se tak zove al nažalost nemrem ti pomoć jer nemam igru 

limboLIVE98
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 19:44 (AsAsiN).
17 godina
sivi 007 kaže...

pozdrav svima,molim za malu pomoć..danima se mučim na igrici OPERATION FLASHPOINT DRAGON RISIK..mislim da sam točno napisao,dođem do jednog nivoa i neznam pokrenut helikopter...

Prvo kriva tema za pitat tako nešto. Drugo imaš google i nađi neki walkthrough...

He who is brave is free.
13 godina
neaktivan

hvala svima na dobroj volji..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Molio bih za malu pomoć ako može.Imam laptop sa grafičkom geforce gt540 m, i spajam laptop na plazmu da igram.I ne mogu više to namještat,te stavi postavke ovako,te rezoluciju ovako onako,te msa, te ovo on....jednostavno izludim kad to se rihtam i volio bih da mi objasne ljudi koji imaju x box, ili plejku jednu stvar.

1)Da li ima na konzolama tih stvari za namještavat?>Volio bih jednostavno ubacit igru i igrat, da mi je to podešeno najbolje moguće i da je jaka igrisvost, a ne da mi kao na kompu na jednoj rezoluciji radi dobro,na drugoj bolje,ako ovo isključim slabo hvata gamepad,nemam živce za sve te stvari.

2) e sad ono šta me najviše zanima, kontroler.Naime,oduvijek sam naučen igrat na konzoli, točnije plejci 2, i taj gamepadov sonyev je uvijek odmah reagirao na dodir,bio je jako osjetljiv na dodir i to me oduševljavalo ( je to input lag kad ne hvata odmah ? ).Volio bih znati kako reagiraju kontroleri na ovim konzolama, jer na kompu xboxov ne " hvata " odmah.Volio bih da je jako osjetljiv,čini mi se kad smanjim sve postavke da postaje bolji analog,ali nije to to kao što je na plejci 2 kad sam igrao Pes,to je uvijek reagiralo brzinom munje.Kao da postoji taj input lag.>Jel to ovisi o postavkama grafičke i samoj grafičkoj, to šta mi ne hvata odmah?

3) da je x box dobra konzola vjerujem, mislim ju kupit, ali mi je bitno da analog nema praznog hoda i da nema tog input laga, tj. da je osjetljiv i da odmah reagira.
Da li je tako ili je kao kod kompa?

PS: Da li je moguće igrati na velikoj rezoluciji (plazma mi je full hd) sa svim detaljima i da mi gamepad odmah reagira i bez praznog hoda, ali da se radi o konzoli??

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 0:38 (x man 001).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

1. Ne, nema naekvih kompliciranih postavka na konzoli. Možeš samo namjestit analog sensitivity i još neke nebitne gluposti. Staviš dvd unutra i igraš.

2.Koliko ja znam, svi hvale xbox controller, ali dosad nisam našao da se netko žali s tim input laggom. Imao sam prilike isprobat xbox, i kontroler je savršen.

3. Bezbrige neće  bit nikakvih problema u vezi controllera,, naravno da ima tog input lagga na kompu kad si nisu dali truda jer im je x360 važniji od PC gaminga.

U vezi rezolucije, osobno nisam nikad vidio postavku unutar igre da ju promjeniš.....rezolucija ti se sama stavi kad se prvi put konektaš na Xbox Live......grafičke postavke nemožeš  mijenjat, one su već postavljene u igri.

14 godina
neaktivan

evo stigao black ops sa game.com.uk za samo 70kn

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam pitanje u  vezi xbox live-a. Koju zemlju treba odabrati UK????? Kako onda stavit adresu,grad itd...... Može neki mali tut o registriranju na xbox live.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

1. Ne, nema naekvih kompliciranih postavka na konzoli. Možeš samo namjestit analog sensitivity i još neke nebitne gluposti. Staviš dvd unutra i igraš.

2.Koliko ja znam, svi hvale xbox controller, ali dosad nisam našao da se netko žali s tim input laggom. Imao sam prilike isprobat xbox, i kontroler je savršen.

3. Bezbrige neće  bit nikakvih problema u vezi controllera,, naravno da ima tog input lagga na kompu kad si nisu dali truda jer im je x360 važniji od PC gaminga.

U vezi rezolucije, osobno nisam nikad vidio postavku unutar igre da ju promjeniš.....rezolucija ti se sama stavi kad se prvi put konektaš na Xbox Live......grafičke postavke nemožeš  mijenjat, one su već postavljene u igri.

e hvala ti puno...

a to za svaku igru možeš namjestiti sensitivity ili je to u nekim igrama za podesiti?

misliš da je bolja igrivost na xboxu nego na kompu??? većina tvrdi kako je komp ipak jača mašina i grafička , ovo ono ,??

15 godina
neaktivan
x man 001 kaže...
Bera kaže...

e hvala ti puno...

a to za svaku igru možeš namjestiti sensitivity ili je to u nekim igrama za podesiti?

misliš da je bolja igrivost na xboxu nego na kompu??? većina tvrdi kako je komp ipak jača mašina i grafička , ovo ono ,??

U svim igrama. Da 99% igara su bolje na Xbox-u jer ih prvo rade za Xbox, a tek kasnije za PS3 i PC. PC je jači, skuplji..... Xbox ima solidnu grafiku, nije skup ( 4gb model dodje samo 1500 kn, cijena jedne grafičke). Većina novih igara koje izlaze imaju demo ranije i samo na Xbox, tipa Crysis 2 itd.....

14 godina
strbi kaže...

Nemoj da ti oci ostanu na ekranu od tolikog igranja cod.a ;)

14 godina
neaktivan
kign kaže...
strbi kaže...

Nemoj da ti oci ostanu na ekranu od tolikog igranja cod.a ;)

vec sam presao singleplayer :) sad se bacam na multiplayer :D

13 godina
neaktivan

mozete li mi reci postoji li razlika na kinectu, tj. pal i ntsc  ? :D

hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo imam  jedno pitanje znaći imam igricu od xbox-a na pc točnije assassins creed revelations i veličine je 8,6gb a na dvd stane 8,5 gb kako da ju smanjim i ili što da napravim da mi stane na jedan dublelayer od 8,5gb 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...

Evo imam  jedno pitanje znaći imam igricu od xbox-a na pc točnije assassins creed revelations i veličine je 8,6gb a na dvd stane 8,5 gb kako da ju smanjim i ili što da napravim da mi stane na jedan dublelayer od 8,5gb 

Ako govoriš o piratskoj verziji, ona ima 7,8gb, a ne 8,6gb, barem ova verzija koju sam ja skinio.

13 godina
neaktivan
Jabulani kaže...
Ivanjino96 kaže...

Ako govoriš o piratskoj verziji, ona ima 7,8gb, a ne 8,6gb, barem ova verzija koju sam ja skinio.

Posto mi je ovo prvi post na ovom forumu - Pozdrav gamerima diljem lijepe naše! (Say NO to Acta!) Uglavnom mene mući isti problem i ista igrica...(malo je reči da frustrira to što se ne može igrati). S obzirom na ove prekrasne promjene na netu (say NO to Acta), ispada da je stvarno da igra u image fileu od 8,13 gb (odnosno nekim čudom ukupno 8,5 gb) i NE može se spržiti na dvd dual r (problemi jel..).  I što sad? Ja sam si razmišljala (ali ne znam kako bi to funkcioniralo, pa pitam - pomagajte ljudi, radi se o čistoj ovisnosti o ovoj igri - nema pomoći i razuma) el bi igra radila ako bi se image file raspakirao na vanjski disk ili usb stick...??? Ili postoji još neko rješenje na dvd - nekom svemirskom (a da nije blu ray)? Malo sam googlala i unaprijed se ispričavam ako baljezgarim sad gluposti, ali spominju se nekakvi posebni stickovi... Da li može biti običan stick? Koje veličine? Od 12, 16 gb? Inače sam normalna osoba i volim sve što vole mladi... Unaprijed hvala na vašoj muci oko tipkanja... 

13 godina
neaktivan

ja imam xbox 360 arcade znaci u paket nije ukljucen hard disk nego samo jedan dojstik i postao sam ovisan o igri fight night champion ipak je to ea sports

i kada oborim protivnika ili ga nokautiram nema repleja

malo sam citao po netu i kazu da treba hard disk da se kupi ja cu ga uskoro kupiti

tako je i sa nekim ostalim igrama to me bas zanima zasto je to tako

znaci treba hard disk da imam da mi budu u igrama nekim pojedinim bude dostupno sve sto igra nudi

zasto je to tako

0 0 hvala 0
14 godina

Momci s problemom oko assasins-a:

http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf

S tim da morate imat one nove przilice ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice