Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.289.463
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
e ljudi moj frend je pokušo sam modat xbox 360 i obrisao je cd key od drive
sad nemre ništ sa xboxom
dali se to može popravit ako kupi novi Lite On drive i umeten ga unutra dali ćemu raditi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
AsAsiN kaže...

ok skužio sam da DVI moram uštekat u monitor onaj drugi dio u xbox a kaj s ova 2 činća di to ide u zvućnu ili u neki wufer kojeg ja nemam trenutno al ga mogu nabavit??

Nemoraš ako nemaš nabavi RCA to 3.5mm adapter i uštekaj ovaj standardni 3.5mm na zvučnike od kompa {#}

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
hitmanr kaže...
Dwyane Wade kaže...
AsAsiN kaže...

e ljudi ovak imam pitanje. znaći ja bi svoj xbox 360 spojio na monitor P221H DELL na monitoru kolko sam skužio moram kupit neki pretvarać da uštekam ona 3 ćinća kaj sam dobio onaj crveni bijeli i žuti ili DVI neki da kupim uštekam hdmi kabel u xbox 360 i onda taj neki dvi kabel u monitor ili dtak neš ne razumijem se baš u to pa molim vas HELP!!!

btw ja imam xbox 360 250GB SlimeElite Vallhala ploča

treba ti ovo

ovaj vga kabel ti nije za sliku on ti samo sluzi kao izlaz zvuka koji ustekajes iz monitora u neku liniju ili wufer da imas zvuk jer ti ga monitor ne moze pruzit...a za sliku ti treba ovo http://www.infomark.hr/Kablovi/185/Roline%20Value%20DVI%20-%20HDMI%20kabel,%203m#naslov

Bez uvrede ali jesi ti normalan??? VGA kabel nije za sliku nego za izlaz zvuka koji uštekaš u liniju??? Je*ena ti je linija i vga kabel koji si spojio u nju da ti vodi zvuk. Aj ne laprdaj. Što se tiče tvog kabela nema izlaz za zvuk nego samo DVI koji ušteka u monitor. Kod mog kabela se nalazi VGA izlaz koji ide u monitor i 2 činča za zvuk. Koji dio tebi ne štima?

u jedno sam sto posto siguran; ovaj vga kabel ne moze pruzit sliku jer su ovi utikaci bijeli i crveni namjenjeni za zvuk. Nikad crvena i bijela nije bila za video vec zuta...

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 10:52 (hitmanr).
17 godina

O isuse bože daj nemoj se raspravljat samnom kad znam da sam u pravu. Jel ti uopće znaš kako izgleda VGA konektor? Šta ti bi to spojio u xbox? Ovo je slika cijelog kabela. Ti sad jasno ili još oćeš raspravljati?

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hitman briješ gluposti. Saberi se i prouči ono o čemu raspravljaš jer ovak ispadaš bedak.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

O isuse bože daj nemoj se raspravljat samnom kad znam da sam u pravu. Jel ti uopće znaš kako izgleda VGA konektor? Šta ti bi to spojio u xbox? Ovo je slika cijelog kabela. Ti sad jasno ili još oćeš raspravljati?

ja se ispričavam, al malo su i oni krivi zasto odma nisu prikazali da tako izgleda nego samo vga i audio izlaz....oprosti nije bilo prikazano to za u xbox...

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Hitman briješ gluposti. Saberi se i prouči ono o čemu raspravljaš jer ovak ispadaš bedak.

ja sam govorio u vezi onoga sto je bilo prikazano a ovi drugi dio nije nigdi bio na slici

17 godina
neaktivan
Ono što je bilo prikazano na slici je bilo dovoljno da onaj koji je upućen zna o čemu se radi.

Ako nisi dovoljno upućen bolje je ne komentirati jer možeš napraviti to da onaj koji postavi pitanje bude samo još zbunjeniji nego što je bio prije postavljanja pitanja.
14 godina
neaktivan

@Dwyane Wade meni bi trebalo neš ovakvo http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.73883e7c5c9d421aaed675b82a4fdbca.adapter-3-5mm-jack-m-2-rca-f-chinch-kabel-0-2-m-roline-retail.aspx i kaj onda ova 2 ćinća kaj dobiš uguraš u ove rupe i ovaj kaj dobiš uz taj adapter(koji sam naveo) to uštekaš u zvučnike tam di je utikač za slušalice valjda? a ovaj kabel kaj ide u monitor http://www.sophoslab.hr/kablovi/32/x360-kabel-vga-hd/572/ ovaj široki to ide u monitor a kak to spojit na xbox to ima onaj utikač kaj ide u box kaj ne? cjeli kabel ovaj vga hd izgleda ovak http://hardware.teamxbox.com/screenshots/screen/42547/Xbox-360-VGA-HD-AV-Cable/ jel tak i onda ovaj krajnji dio uštekam u xbox samda još pitam to paše u bilo koji box?

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 14:26 (AsAsiN).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ono što je bilo prikazano na slici je bilo dovoljno da onaj koji je upućen zna o čemu se radi.

Ako nisi dovoljno upućen bolje je ne komentirati jer možeš napraviti to da onaj koji postavi pitanje bude samo još zbunjeniji nego što je bio prije postavljanja pitanja.

Jel se moze sa vga kabelom postic slika kvalitete kao i sa HDMI kabelom?

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 14:55 (hitmanr).
17 godina
neaktivan
Ne.
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ne.

sta mogu ocekivat sa ovim vga kabelom na svom monitoru 23inch full HD rezolucijom....oce li biti bolja grafika npr. cod black opsa nego na pc sa istim monitorom

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 15:56 (hitmanr).
14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...
Danny_HR kaže...
Ne.

sta mogu ocekivat sa ovim vga kabelom na svom monitoru 23inch full HD rezolucijom....oce li biti bolja grafika npr. cod black opsa nego na pc sa istim monitorom

Ne. Kupi HDMI kabel

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
14 godina
neaktivan

e ljud ja bi htio dakle ovaj DVI i RCA(dolje ću stavit linkove od slika) i ovo znači ovaj 1link u njega bi ušteko one 2 kaj su crveni i bijeli  od xbox za zvuk, a ovaj drugi link kaj sam naveo znaći u ovo žuto bi ušteko onaj žuti od boxa za sliku i ovaj DVI bi u monitor i onda bi imo i zvuk i sliku dal bi to išlo??? i jel zna neko di ima za kupit ovaj 2 kabel??

http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.73883e7c5c9d421aaed675b82a4fdbca.adapter-3-5mm-jack-m-2-rca-f-chinch-kabel-0-2-m-roline-retail.aspx

http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://filedb.experts-exchange.com/incoming/2010/01_w02/219826/vga-to-rca.jpg&imgrefurl=http://www.experts-exchange.com/Hardware/Displays_Monitors/Q_25023305.html&h=480&w=640&sz=36&tbnid=1w1doweonTwROM:&tbnh=90&tbnw=120&prev=/search%3Fq%3Drca%2Bto%2Bvga%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=rca+to+vga&docid=6h5GBpTuUG9pmM&sa=X&ei=rgqKTtiEOeOh4gS33OzSDw&ved=0CDgQ9QEwAg&dur=5170

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zakaj jednostavno ne kupite HDMI kabel i riješena stvar ?

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
hitmanr kaže...
Danny_HR kaže...

Jel se moze sa vga kabelom postic slika kvalitete kao i sa HDMI kabelom?

Moja testiranja na raznim TVima kazu, ne.

Drzi se digitale i to je to.

14 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

majke mi ja uzo dva metra za 40kn :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
15 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Zasto ne kupimo HDMI? Iz jednog jednostavnog razloga zbog kojeg je glupo to pitat a taj razlog je da nemaju svi lcd tv

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 23:28 (hitmanr).
17 godina
AsAsiN kaže...

e ljud ja bi htio dakle ovaj DVI i RCA(dolje ću stavit linkove od slika) i ovo znači ovaj 1link u njega bi ušteko one 2 kaj su crveni i bijeli  od xbox za zvuk, a ovaj drugi link kaj sam naveo znaći u ovo žuto bi ušteko onaj žuti od boxa za sliku i ovaj DVI bi u monitor i onda bi imo i zvuk i sliku dal bi to išlo??? i jel zna neko di ima za kupit ovaj 2 kabel??

http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.73883e7c5c9d421aaed675b82a4fdbca.adapter-3-5mm-jack-m-2-rca-f-chinch-kabel-0-2-m-roline-retail.aspx

http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://filedb.experts-exchange.com/incoming/2010/01_w02/219826/vga-to-rca.jpg&imgrefurl=http://www.experts-exchange.com/Hardware/Displays_Monitors/Q_25023305.html&h=480&w=640&sz=36&tbnid=1w1doweonTwROM:&tbnh=90&tbnw=120&prev=/search%3Fq%3Drca%2Bto%2Bvga%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=rca+to+vga&docid=6h5GBpTuUG9pmM&sa=X&ei=rgqKTtiEOeOh4gS33OzSDw&ved=0CDgQ9QEwAg&dur=5170

1) Kompliciraš bzvz, DVI ili VGA vjeruj mi nećeš ni skužiti. Ako odeš na onaj DVI kabel koji nema odvojen zvuk sa strane imaš problem jer zvuk možeš dovesti ili preko S/PDIF do zvučnika ili uzeti onaj stari kabel s kojim si prije spajao xbox i malo ga potrgati tako da stane iznad HDMIa pa da dobiješ 2 činča za zvuk (koje bi odmah dobio s onim VGA kabelom). Kao što sam rekao kompliciraš uzmi onaj kabel koji sam ti rekao i riješeno.

2) Na tvojoj drugoj slici nema izlaza za zvuk - valjda znaš dosad za što je onaj žuti ženski konektor. Ono lijevo od njega ti je 4 pinski S-Video, ne vidim šta misliš postići s tim dakle daj adapter ti ni ne treba.

3) Ono što si pitao par postova prije za adapter iz optimuma - ne spojiš ga u utor za slušalice jer je to audio izlaz. Trebao bi na zvučnicima imati audio ulaz (obični, 3.5mm) - na njega uštekavaš taj dio, pogledaj.

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 0:12 (Dwyane Wade).
14 godina
neaktivan

ma gle Wade ja sam mislio kupit ono al ono ak mogu proć kak jeftinije i kupit 2 kabla pa spojit i opet dobit istu stvar. dal je to moguće??

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Wade, znaci spoio xbox na monitor sa avi ili vga nema razlike u slici?

0 0 hvala 0
17 godina
hitmanr kaže...

Wade, znaci spoio xbox na monitor sa avi ili vga nema razlike u slici?

Rekao sam da ju neće ni skužiti, VGA na njegovom monitoru u 1080p - savršena slika, DVI ide digitalno iz HDMIa i trebali bi mu dodatni adapteri s kojima si samo komplicira život. A sad da njemu odgovorim. Oćeš najjeftinije, evo ti kabel na ebayu dođe 10-11$ vjerojatno ima i jeftinije ovog sam prvog našao. Adapter kupi ili tu ili nađi na ebayu u paketu s ovim kabelom mislim da sam i to vidio. Ukratko proći ćeš ispod 100kn. Ako ti je i to previše onda kaj da ti kažem - igranje je luksuz, xbox također znači može se i bez toga...

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan

to su ok cijene....hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ok ovo s ebaya a za kolko to može doć ?? jel duže od 2 tjedan ak naručim danas?

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AsAsiN kaže...

ok ovo s ebaya a za kolko to može doć ?? jel duže od 2 tjedan ak naručim danas?

Ako narucujes iz Evrope (Engleska) - oko 5-10 dana

Amerika - oko 15-20 dana

Kina - oko 15-25 dana

17 godina

bez obrzira što piše pretpostavio bi da se ipak šalje iz hong konga - naručiš danas, pošalju ti sutra i trebao bi ti doći otprilike 13.-14. ili u ponedjeljak 17.10

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e bilo bi super kad bi došlo do 13-14 

FrankY
14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...
Tinča14 kaže...

Zasto ne kupimo HDMI? Iz jednog jednostavnog razloga zbog kojeg je glupo to pitat a taj razlog je da nemaju svi lcd tv

Ako nemaju LCD zašto kupuju HD konzole?

14 godina
neaktivan

Ako nemaju LCD zašto kupuju HD konzole?

To se i ja puno puta pitam... nije to to ako nije na lcdu...imas onaj osjecaj kao da igras Ps2

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!&
17 godina

Nezz nikad nisam imao plejku... Al MW2 je bilo puno žešće igrati kad sam sa CRTa prešao na LED, fino se rasku*čim na kauču i boli me kifla {#}

He who is brave is free.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice