Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.289.928
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
sta sve trebam da bi spojio xbox za monitor?i kako da dobijem zvuk?
Carb0n

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
CARBON kaže...
sta sve trebam da bi spojio xbox za monitor?i kako da dobijem zvuk?

Mozes preko HDMI, VGA, RCA (VGA HD AV kabel) ovisi sta ti monitor ima od ulaza.

Ako imas zvucnike u ekranu, jednostavno.

Ako imas zvucnike sa optikom, jednostavno.

Mozes iskoristiti RCA kabel od Xboxa i to bijeli i crveni i ukljuciti ih u zvucnike.

Ako kojim slucajem nemas ulaz za RCA u zvucnicima vec samo 3.5mm jack, onda kupis mali adapter za RCA--3.5mm i njega ubodes u zvucnik.

Mozda ima jos nacina, ovi su mi onako iz ruke pali na pamet :)

14 godina
neaktivan

Dali bih ja mogao iskoristiti tu tvoju metodu za spajanje na laptopski monitor?

Jeli mi stvarno nuzan easycap da bih mogao prikazivati sliku na laptopu?

Kolika bi mi bila najvisa moguca rezolucija???

14 godina
protjeran
Evo ljudi cijene konzola kao u EU, sam vam rekao sve nize i nize ocekujem konacnu cijenu 1500kn za 250gb za mjesec dana

0 0 hvala 0
17 godina
neutron0707 kaže...

Dali bih ja mogao iskoristiti tu tvoju metodu za spajanje na laptopski monitor?

Jeli mi stvarno nuzan easycap da bih mogao prikazivati sliku na laptopu?

Kolika bi mi bila najvisa moguca rezolucija???

Ne možeš spojiti xbox na laptop jer laptop nema video ulaz (samo izlaz za spojiti na drugi monitor, tv...)

croat92 kaže...
Evo ljudi cijene konzola kao u EU, sam vam rekao sve nize i nize ocekujem konacnu cijenu 1500kn za 250gb za mjesec dana

Samo ti očekuj, možeš očekivati i cijenu oko 1000kn pa i manje kad dođe xbox 720 {#}

He who is brave is free.
14 godina
protjeran
Xbox 720 nece izaci do 2013 i kad izade igrat ce se 360 jos koje vrijeme, jer pocetne 720 ce biti sranje sa pregrijavanjem, i drugim stvarima

2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
croat92 kaže...
Xbox 720 nece izaci do 2013 i kad izade igrat ce se 360 jos koje vrijeme, jer pocetne 720 ce biti sranje sa pregrijavanjem, i drugim stvarima

slazem se, isto kao i xbox 360 sa RROD-om

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
neaktivan
croat92 kaže...

Ako mozes navest, molio bih te linkove s konkretnim informacijama o Xboxu 720, ovo o pregrijavanju i drugim problemima na toj 720tki.

16 godina
protjeran
civicar kaže...
croat92 kaže...

Ako mozes navest, molio bih te linkove s konkretnim informacijama o Xboxu 720, ovo o pregrijavanju i drugim problemima na toj 720tki.

LoL, tako je uvijek, stalno neki problemi..Samo se nadam da će 720 doći s ugrađenim kinectom (s malo boljom kamerom)...

Straight Edge
17 godina
neaktivan

Odkud vam ideja da ce se zvati 720. To meni nema ama bas nikakvog smisla..

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja ga zovem 720 da bi opisao da je to nova generacija xboxa...

Straight Edge
17 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
LoL, tako je uvijek, stalno neki problemi..Samo se nadam da će 720 doći s ugrađenim kinectom (s malo boljom kamerom)...

Neće sigurno doći s ugrađenim kinectom - jedna je stvar staviti kamericu na neko mjesto gdje može pratiti ljude i njihove pokrete, ali stavljati i namještati konzolu koja je 10 puta veća i 10 puta teža je druga stvar.

Možda u paketu s konzolom da.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
14 godina
protjeran
Uvijek prve konzole nove generacije budu šrot, tako je bilo sa play 2 i xbox 360, a i ps3 su se prvi modeli vise kvarili nego danas, o tome govorim, ali ovo je vec offtopic

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
croat92 kaže...
Uvijek prve konzole nove generacije budu šrot, tako je bilo sa play 2 i xbox 360, a i ps3 su se prvi modeli vise kvarili nego danas, o tome govorim, ali ovo je vec offtopic

Mislim da nemozes to bas samo tako usporedjivati.

Prvi Xbox je izasao krajem 2001 i kad pogledas od tad do danas, i usporedis prvi Xbox i zadnju generaciju Xboxa 360 - Slim (Valhalla) razlika je nebo i zemlja i konzola je poboljsana nebrojeno.

Znaci da su nesto naucili, i stekli neka iskustva.

Bilo bi glupo i neozbiljno da posve novi Xbox ( ajmo rec 720)  ima iste probleme kao i recimo prvi Xboxi 360. Mislim da si to Microsoft definitivno nece priustiti.

14 godina
protjeran

Cuj vidjet cemo, ovo je xbox 360 tema, vidjet cemo 2013 ili 2014

Ljudi infomark spustio danas 3 puta cijene evo prije 2 sata spustili jos za 60kuna, brijem da ce do kraja tjedna vec biti 1500kn

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 18:01 (croat92).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ljudi sta ovaj battlefield 3 ce biti losiji nego na ps3??? jer nayoutube mozes naci samo ps3 gameplay, a neki dan je izasao i xbox 360 gameplay u 240p koji nije relevantan, ali po komentarima videa ljudi kazu da xbox inacica ce biti losija

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
i sta su ono govorili da ce biti na 30 fps-a??ako bude,ja ga necu kupiti...
Carb0n

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Nezz bas dal ces primjetit razliku :/...

Straight Edge
14 godina
protjeran
i samo 24 igraca online a pc 64 grrrrrr

1 0 hvala 0
16 godina
sta fali 24orici? u ona davna vremena dok sam na NES-u igrao Super Maria, nit je bilo online igranja, a dvojica su mogla igrat, s tim da je jedan morao cekat da onaj drugi zagine. a da, premladi se da se toga sjecate.... malo su nas razmazile nove generacije konzola, ha?
btw, B.BC3 prednarucen
15 godina
protjeran
Battlefield 3 izgleda fantasticno,ali mi to nekak nije za konzole..vise je za PC...ja cu njega kupit za komp a na xboxu cu igrat COD
Carb0n

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
btw, jel netko zna kada izlazi onaj novi dashboard za xbox koji slici windowsu 8?
Carb0n

0 0 hvala 0
17 godina
danijel0000 kaže...
sta fali 24orici? u ona davna vremena dok sam na NES-u igrao Super Maria, nit je bilo online igranja, a dvojica su mogla igrat, s tim da je jedan morao cekat da onaj drugi zagine. a da, premladi se da se toga sjecate.... malo su nas razmazile nove generacije konzola, ha?
btw, B.BC3 prednarucen

Kako ko, ja sam se igrao i na ZX Spectrumu 48K :)

17 godina
neaktivan
croat92 kaže...

Posudiš mi tu svoju kristalnu kuglu da si pročitam brojeve za loto za idući tjedan.

danijel0000 kaže...
btw, B.BC3 prednarucen

Nisam znao ni da izlazi B:BC3, već sam naručio BF3, al daj mi pošalji link za Bad Company 3 isto.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 8:37 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan

Izgleda da cu kupiti iz infomarka novu moddanu xbox konzolu, pa mozete li mi reci kada dolazi novi update( s obzirom da dolazi savkih 5-6 mjeseci kada je bio zadnji update?)

Dali svaki update koji microsoft izda brise modifikaciju?

Koliko bi mi bilo komplicirano iz zg-a slati konzolu njima na modificiranje u pulu da ne izgubim garanciju?

Sa przilicom mi nije nesto uredu pa me zanima sto mislite o ovom http://www.oglasnik.hr/oglasi/informatika/ponuda/komponente/oglas-13081196.html oglasu za nabavku igara?

Necu se uopce spajati na live pa u slucaju da mi proradi przilica, hocu li trebati igre provlaciti kroz abgx360 ili cu ih moci prziti direkt na diskove s obzirom da necu ici na live?

Mozete li mi mozda poruciti jos neke oglase koje ste osobno provjerili?

Hvala

p.s. upravo sma naletio na jedan zanimljiv oglas pa pogledajte i recite svoje misljenje http://www.njuskalo.hr/xbox/orginal-xbox-360-igre-oglas-1942998

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 9:13 (neutron0707).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ja kad sam kupovao sam uzeo origigi konzolu, zato sto s tim 1.92lt modifikaciojom necu moci igrati mw3 ili bf3 ili skyrim, kupi origigi pa gustaj na pocetku u live-u pa za bozic stavi modifikaciju i deri sve naslove dobre za xbox 360

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Boli me briga, ja sam kupac i ocekujem najvise ili barem kao konkurencija mw3 koji ce moci 32 igraca...

Ionako su rekli da mogu bez problema staviti samo sto zajednica konzolasa to nije zahtjevala, a PC je
16 godina
budi malo fleksibilan, ne moras gledat bas na svako slovo, znas na sta se odnosi:)
15 godina
neaktivan

ovaj integrirani hdd od 4g...sta se na njega sve moze stavit, moze li stat dosta sejvanja od igara i moze li se skidat demo igre i stavit na njega koliko uopce zauzimaju demo igre

0 0 hvala 0
16 godina
hitmanr kaže...

ovaj integrirani hdd od 4g...sta se na njega sve moze stavit, moze li stat dosta sejvanja od igara i moze li se skidat demo igre i stavit na njega koliko uopce zauzimaju demo igre

svaki demo ti primjerice zauzme do 1,5 GB (primjerice FIFA), DA2 demo je bio 1,9 GB ako se dobro sječam

Za save ti na svakoj kutiji od igre piše. T oje otprilike 7 MB. I još ako kupiš kakve DClove i ostale dodatke.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice