Postoji li značajna hardverska razlika između modela iz 2007 i 2009? Je li bolje uzet crni Wii iz 2009. od bijelog iz 2007. ili je svejedno? Takva je ponuda u Algoritmu. Čula sam da crni navodno ima problema sa čitanjem jeftinijih igara.
Pozdrav
Postoji li značajna hardverska razlika između modela iz 2007 i 2009? Je li bolje uzet crni Wii iz 2009. od bijelog iz 2007. ili je svejedno? Takva je ponuda u Algoritmu. Čula sam da crni navodno ima problema sa čitanjem jeftinijih igara.
Pozdrav
bijeli uzmi
Bijeli se i meni više sviđa samo ne znam zbog godišta.
Bijeli se i meni više sviđa samo ne znam zbog godišta.
Nea ti to veze xd crni ti kak da kazem nije potpuno gotov a bijeli je ja ti preporucujem bijeli kak os nemoj mene krivit ak se nes dogodi
sorry što spamam.... a zar nije novije bolje ???
Crni, sigurno, smekerski
Evo vi se svi zezate a ja ozbiljno pitam. :)
Nema ti nikakve veće razlike osim jedne. Jedna je nekim čudom bijela, a druga crna. To ovisi o tebi koji ti se više sviđa. S "onim" igricama nećeš imati problema, ni sa crnim ni sa bijelim
Onda bijeli. Hvala svima :)
Ako je hardwer isti uzmi onaj koji ce ti se vise uklapati u prostoriju u kojoj ces ga drzati,i ako ti se nebrise prasina uzmi bjeli.
uzmi crni cuo sam da on ima neke magicne moci
Ipak ti uzmi crni, manje se prlja...
Zakaj da lakira kad postoje maske...hallooo
ako u ovo recesijsko vrijeme moze kupit wii onda mozes dat jos sto kuna za masku a imas ih vise boja i uzoraka
ako u ovo recesijsko vrijeme moze kupit wii onda mozes dat jos sto kuna za masku a imas ih vise boja i uzoraka
on se zahebavo..ko bi pak farbo neku konzolu
mislim da je bijela boja za njega jer da uzmes crni kao da si uzeo crvenog kawasakija
on se zahebavo..ko bi pak farbo neku konzolu
aaa...sorry onda...kaj ja znam vidio sam i takvih slucajeva xD
Valjda će ovo biti dobra tema!
Zanima me koliko bih mogao dobiti za 'bijeli' Wii star 2 godine. Sa 'klasičnom' opremom.