Vraćanje PS3 na tvorničke postavke - da ili ne?

poruka: 7
|
čitano: 7.646
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Dal je pametno i sigurno ?

E ovako, kupio sam dobar PS3, malo koristen, stanje extra (Slim 320 GB) Pošto je malo korišten ima na sebi 2 PSN Accounta i na njemu nekih Game saved igrica, pa me Zanima dal bi bilo pametno da ja taj PS3 vratim na tvorničke postavke i dal cu morat iznova radit update na njemu, htio bi da kao nov mislim bez tih računa i toga i da onda ja uradim sve na njemu ponovo i update system ako treba, samo me malo kopka jel to sigurano, dal mogu imati nekih problema poslje Vraćanja tvorničkih postavka ? Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Dal je pametno i sigurno ?

U principu ne bi smjelo biti problema, jedino moraš imati na umu da ćeš izgubiti sve igre koje je prethodni vlasnik instalirao preko svog PSN računa.

Isto tako, ako je PS3 bio "jailbreakan" radi igranja kopija igara s diska (ako ti je to uopće bitno), nakon povratka na tvorničke postavke i nadogradnje ćeš izgubiti tu mogućnost.

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 14:37 (KaeR).
12 godina
neaktivan

Ma imam ja sve igrice kod sebe dao ih je on meni, a on mi je reko da on nije nista radio ps-u kakvog ga je uzeo da je takav i osto probao sam ja kod njega Online al je trebalo malo više vremena da uradi system update, a njemu se zurilo na poso, ugl kaze da nije nista dirao kod konzole nije nit cipovana nit išta, pogledo sam i račun i imao je garanciju koja je istekla prije 3 dana. Glupo je da garancija vrijedi godinu dana samo :O Kako mogu znat jel jailbreakan ? I dal mogu igrati orginal igrice online ako je jailbreakan ?

0 0 hvala 0
17 godina

Ako je jailbreakan, najbolje zaboravi online igranje. Ali pošto si već spomenuo da su bili PSN računi konfigurirani, onda vjerojatno konzola nije jailbreakana. Možeš provjeriti po verziji softvera (u menijima nađi - ako je 4.xx, onda vjerojatno nije - ali nisam siguran pošto nemam jailbreakani PS3 - pogledaj malo po temama na forumu.)

I da, napomena o gubitku igara se odnosila samo na igre koje su kupljene online preko Playstation Store-a. Za fizičke igre na BD-u nema veze, što se toga tiče, možeš vraćati na tvorničke postavke.

KaeR
12 godina
neaktivan

Mislim da je verzija 4.21 nešto tako al cu jos provjerit, kod mene je CECH-3004B 5 mjesec 2012-te proizvodnja, mislim da ona ne može biti jailbreakan :/ Ma mene jedino i zanima online igranje, nista drugo, ako bi ga sad vratio na tvornicke postavke ocu imat mogucnost igrat online ? 

0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da s tom verzijom  ije jailbreakan; znači nakon vraćanja na tvorničke postavke (i nadogradnje firmwarea na aktualnu verziju) ćeš imati mogućnost online igranja (naravno, moraš kreirati besplatni PSN račun).

KaeR
12 godina
neaktivan
Vraćanje PS3 na tvorničke postavke - da ili ne?

Verzija mi je 4.41 vjerujem da nije jailbreakan pošto sam odma mogo igrat online, trenutno igram online MoH i Cod4.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice